Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh Mentos zrobilem tak jak pisales mam wszystko tak jak kazales.... Wlaczam injector choose DLL wybieram to co trzeba robie Choose Window otwiera mi sie to okienko co trzeba wpisac 500ms wpisuje ok wlaczam metka XenoxMT2 to jak juz swiat sie laduje to metek sie wylacza i dupa... -.-

reflinki

Opublikowano

Mam problem z tym Botem. Odpalam metka i gdy wstrzykne bota metin2 nie odpowiada, zawiesza się i nic.

Help będą lajki <3

Nauczmy Dzieci NEO dawać LUBIĘ TO!

To nic nie kosztuje, a motywuje -.^

Opublikowano

@maxios kolego pomyśl trochę masz 5 slotów i ustawiasz eq np. w 1 miecz i rozwijasz listę i sobie ustawiasz jakie bony ma ci wstawić

masz instrukcje

niechce mi się tłumaczyć :D

http://padmak.de/Switchbotv3_Handbuch.pdf

Opublikowano

no ja nie wiem caly czas pisze blad z ta konfiguracja nieustannie wypakowywuje od nowa pobieram i nic

POMOZ ktos z tym bo ja zwariuje od rana to robie i nic

Opublikowano

To ja to robię tak włączam metina później klikam na strzykawkę ta "Switchbotv3 - alter Injector" klikam choose dll szukam pliku Switchbotv3.dll klikam choose window i klikam na metina i wlacza się bot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...