Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa także na DiamondMT2 ale radze jak ktoś ustawia 5 itemków do bonowania to ok 800ms bo miałem 500 i przeskoczył. (naszyjnik 3X15 2khp zrobiony w ciągu 10minut- program ochrzczony) :)

Opublikowano

Xp service pack 3. Włączam metka loguje się na postać, czekam aż sie zaloguję wtedy włąnczam Switchbotv3- alter Injectro zaczepiam dll i naciskam chose window szybko przełączam na metka i czekam( mając ciągle zaznaczony metek jako główne okno) az wyskoczy okienko do logowania w switche wtedy loguje i ustawiam bony i chodzi :)

Opublikowano

Solyzer.

do kazdego miejsa w eq masz inną zakładkę

do 1 miejsca masz zakłdake 1

do 2 miejsca masz zakładke 2

czaisz ?? 2 tabela to jaki bon ma wbić jak tego nie będzie miał

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hym napewnp na xp działa na 7 komuś tez działa a na vista to jeszce nikt nie wiem bo nikt nie ma i nie probował

a jak go włączyć masz na 1 stronie postu wytłumaczone dokładnie jak nie czaisz to nie moja wina bo inni zrozumieli jak

zamieściłem tego posta bo nikt nie patrzył na strone padmaka sam mam problemy z botem które sam naprawiam i

nikt mi nie pomaga ale łaskawie wam pomagam więc nie zadawajcie mi pytań ze @mentos416 bo w tedy all ludzie czekają

az odpisze a sam nie wiem co mam wam poradzić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niewiem w czym problemy macie.. Ja mam win7 i działa normalnie i kupuje sam zmianki ale u mnie jest jeden problem:

Jak ustawie żeby bot wbonował mi luda to narmalnie działa ale jak chce ustawić Umki albo średnie to ich nie znajduje wogle.. Ustawiłem umki na 5 i patrzałem jak wskakuje 5 i przeskoczyło dalej.. predkośc mam na 1500 ustawione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...