Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Modkowie od locala mówią że nie mogą nic poradzić ponieważ host serwer czy coś jest offline ... I muszą czekać ... My też musimy czekać ... ;/

Btw

Ma ktoś może jakiegoś hinkiela/80 lv bowa ? Kupie za 100m 1 ... Albo więcej ... Cena do negocjowania ... Chociaż jeżeli chcecie dać za free to możecie xD

Jak na localu jest 1000/8 to skad ty wytrzasnalaes 100m? o_O

48df5abbe315c.png
  • Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde mam konto od dzisiaj

I co więcej gadacie o tym ile kasy leci i jakie itemki macie to mnie szlak trafia jak ten serv offf ;/

A piekła nie ma (:

>>KLIK<<

mjfan.gif

jordanfanls4.png

Basketball!!

Opublikowano

Dodają channele ? Skąd to wiesz ? Jak tak to będzie zaje**** :] Bo wtedy będzie więcej miejsca na serwie itp

Opublikowano

Ehhh, jak Simon wszedł na forum, mógł coś powiedzieć na temat tego hostingu, kiedy mniej/więcej będzie serwer on ... A tak to dupa ... Trzeba czekać ;/

Opublikowano

Ludzie, proszę nie spamować tego tematu postami typu "kiedy będzie online czekam i czekam", ponieważ robi się straszny spam. Bez urazy jbc.

Tak więc, ma ktoś na sprzedasz Hinkela lub 80lv bowa na sell ? Kupie za 100m jednego ... Albo więcej ...

@Edit

Also, I get the feeling this message was posted because the server went down several hours ago. I will inform everyone that that crash was not related to the game at all. There was no lag, nothing was wrong, the entire host server went down. Since this is something the webhost has to fix, Simon and the other devs can't do jack about it right now. Everyone just has to be patient and hope the webhost figures things out.

Więc żeby nie było, nie dają jakiś nowych channeli czy innych pierdoł, tylko mają problem z serwerem. Proszę już nie poruszać tego tematu.

Opublikowano

Teeee... ;\ wszystkich tak laguje ? oO jeśli można prosiłbym o szybką odp. :F

PS. znów mam pare kont do oddania ^^'

Opublikowano

Pisze mi ze mam stara wersje mapla ma ktos nowa wersje na locala?? Co robic??

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Mnie teraz strasznie laguje , az dc dostalem. I nie moge sie lognac. Przy wyborze postaci lag i dc ;/

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

też tak mam ale nie wiem co się dzieje proreload mówi że będzie serwer check.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Hey co mam robic patchera uruchomic??

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

w tym temacie podawałem linka do maplestory v 50 popatrz na poprzednich stronach -.- .

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Chyba nie. Ja mam ta wersje v50 i dobrze dziala. Nie teraz bo lognac nie moge ale ona dobra jest chyba.

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

@upupup

Ciągle ta sama wersja .. :F v.050.

@upx4

Lipa ;( chciałem sobie pograć jak ze szkoły wrócę .. . :\

Opublikowano

no teraz jest cos nie tak z serwerem napewno nie mozesz postaci wybrac bo dostajesz d/c ;D ale powinno byc to naprawione za jakies 20-30 min moze predzej ;x

@up to tak samo jak ja ;D jeszcze starych w domu niema ;D

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...