Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Deraxium

Dla ciebie zawsze coś nie pasuje

Alvio , wyraj a teraz masz jakieś wąty na nawie.

Będą kule i już

Myślisz że nie cały dzień przed restartem to zmienimy ?

Nie

­39566146920630933015.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysł z tymi kulami bardzo fajny, ale żeby jedna z nich dropiła z bossów ? Pomyśleliście jak to będzie wyglądało ? Mnóstwo dropów np. w dolinie gdzie ksuć sobie będą aż głowa mała... Za tym pójdą rozmyślenia nad zmianą serwera. Tak, przez taką głupotę. Zastanówcie się jeszcze nad dropem tej kuli. Osobiście radzę ustawić jej drop z metków i mobów.

Opublikowano

Neveria na tych samych plikach stała co Wyraj i Nawie chyba, ale nie należała do Welesa tylko Vazixable.

Nie, nie na tych samych plikach, a ja mu robiłem rzeczy na serwer dlatego bo sponsorowałem.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Kule wcale nie są złym pomysłem, dla mnie to będzie urozmaicenie.

A co z dropem standardowych ulepszaczy? Wyłączony, czy będą gdzieś indziej wykorzystywane, bo jak dla mnie bez sensu by było jakby dropiły, a nie byłyby do niczego potrzebne?

Opublikowano

Ja bym też skorygował drop kul do serwera nic nie ma napewno zagram ale albo zwiększcie resp bosów(czas) albo zróbice żeby kule leciały z metków na mniejszy lvl bo jak ja np szamanem bosa uwale albo metka 75 ^^

Opublikowano

przewalczyłem te 33 tzw. strony i co stwierdzilem ze 90 % teksu jest powielane nie wiem dlaczego mody nic nie robia ale to juz ich dzialka!! kolejna rzecz jest taka ze od skladania propozycji dotyczacych servera jest raczej forum tego servera ale moge sie mylic. Coz ja moge wiedziec :/. Teraz najwazniejsze Server stworzył Weles z tym God osobiscie to przegioles moim zdaniem,ale.... Zrobil on server według swojego uznania, czy sa to kule czy inne badziewka miał on swoja wizje i ja zrealizowal. Server bedzie jaki bedzie czy bedzie grac na nim 500 czy 50 osob to jak zwykle wyjdzie w praniu po paru dniach bo na chura to widze multum chojrakow. Pierwszy tydzien wszystko pokaze.

Grałem na Wyraju, Miał on swoje +/- ale sie grało ten tez bedzie takowe miał.

Postaram sie wspierac Chunjo nick; j.w

Opublikowano

Podpowie ktoś czy i skąd dropią jakieś bodzie albo metale? Kowal jara jak pojebany, do głupiego +4 ciężko jest ulepszyć cokolwiek chyba że takiego pecha miałem, z +0 na +1 potrafi z 2-3 razy pod rząd spalić

Opublikowano

Siemka wbiję na serwa z racji że już długo nie gram ale mam kilka pytań

Buty wiatru - podstawa i to bez różnicy czy 4fun czy hard dajcie na normalny czas lub możliwość zdobycia

Drop kul - każdy pisze bossy metki no ale jeżeli ktoś szamanem nawala to będzie miał ciężko aby dropnąć

Ktoś wspominał o szkatach czy jest ustawiony w miare normalny drop bo na pewnym sewie ktoś wywalił ze szkatami i były 1 na 30lvli chodziło o is aby ludzie kupowali -,-

Resztę przeczytam mam nadzieję w opisie serwa

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

dlugi136 szamanem smokiem nie jest tak ciężko, nie wiem jak tam heler. Jak grasz smokiem lecisz 2int:1wit, robisz antyka ze srednimi, zielone potki, dajesz sporo w pomoc smoka i gdy zrobisz boja który da ci dużo siły i zręczności to metki kosisz jak sury czy woje bo dzwonem z konia bijesz bardzo szybko+ walisz prawie tylko krytykami. Trzeba umieć grać i nie ma żalu.

Opublikowano

-Buty wiatru można wydropić z takowych szkat włąśnie o którch wspomniałeś...na dzikusach leca zaje...scie czesto ale oprócz tego można nabyc mixtury speeda.

-Drop kul na poczatku bez szału ale potem sie reozkreca wbijajac lvl 21 do 25 mialem 99 kul

-drop szkat jak już wspomniałem na 20+ leca jak głupie:) a z nich full itemshop:)

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Hm... możliwe, że zawitam, lecz nie obiecuję... będzie jakaś gildia składająca się z doświadczonych graczy?

Jeżeli tak to zapraszam owego lidera na PW.

Czekamy do 17:00. Mam nadzieję, że wszystko ładnie wypali.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeśli wbije ekipą to ja założe gildie wiekowo 20+ i ogarnięci ludzie;) Nazwa jeszcze nie wymyslona ale to nie problem naturalnie shinsoo:)

20 lvl to nie problem:)

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Gdyby nie kult neo 11 latków którzy srają za nickiem Fubu (sam nic nie mam pare rozmów przeprowadziłem pozytywnie) kurwa server sie znudził all bosy ubiłem z beranem . więc co mnei tam czeka ? tu szczęścia szukam ; ). i zachęcam !!!!

28278222.png
Opublikowano

DubleDoor dla ciebie mogą mieć 10 lat ale jak ktoś ma brak mutacji odrazu ci twoi 20+ latkowie smieją sie z tego to komuś się może zrobić przykro więc nie przesadzaj że bedziesz brał do gildi ludzi 10 lat bez mutacji ;]. To tyle z mojej strony ;P

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

Nie spamujcie tutaj Balmorą, proszę Was!

Według mnie też ten serwer nie dorówna Balmorze i nie mówię tutaj o tym chłopaku FuBu.

Chodzi mi bardziej o pracę Bambuska, który robi 20 godzin dziennie przy serwerze - zabezpieczając i poprawiając.

Zapewne będzie trochę bugów, ale zawsze tak jest...

Wy robicie wielką aferę, będzie serwer to będzie. Nie będzie serwera to nie będzie, a wtedy pół MPC zacznie wyzywać adminów tego serwa... Tyle.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

he tak patrze 5 stycznia i myśle do 5 tego stycznia to znajde 2 inne serwery a po głębszych przemysleniach dochodze do wniosku że dziś jest 5 styczeń^^ pobieram i czekam mógłby ktoś napisać czy na seriwie będą 6i7 bony? bo 30u stron oblukać szkoda czasu

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...