Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERVER POMPA !!! JUTRO WBIJAM I LECIMY Z KOOKSEM

Skąd wziąść bojowca?!

Jeden gracz mówił, że trzeba dać stajennemu 80k , a drugi gracz mówił, że trzeba dropić medale itd.

Dropisz medal klikasz PPM i masz lvl konia

boj 11lvl konia i idziesz do stajennego kupić księgę za 80k.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jak co ale Wyraj.eu z 5 bonami był niezastopiąny i nic go nie przebije według mnie ^^ Nawet to prawdopodobnie.

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Co Ci się w tym forum nie podoba?

Wszystko mi się w tym forum nie podoba. Co mnie to interesuje, że Wy się napracowaliście nad nim, skoro i tak źle wygląda? Co za problem zrobić drugie konto na forum? Ludzie nie potrafią się zarejestrować, czy co?

Opublikowano

Kurcze taki fajny serwer a system ulepszen kiczowaty;/ Zamiast normalnych perel czy cos to jakies idiotyczne kule..Skoro na 60lvl na ulepszanie trzeba po 24 a do 30 4 na +9 to kazdy zrobi eq na 30 +9 ...TO ma byc hard?Zenada,zenada,zenada!

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Cally nie pasuje nie graj , narzekac to mozecie jak skonczycie 70 lat ^^ teraz czekamy do oficjalnego wejscia serwera i jedziemy z lvlvem!@

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Neveria to wiara(chyba),a Nawie - określenie dusz zmarłych

mozliwe ze tak sie tlumaczy.. ale Neveria to chyba poprzednik Nawie.. jako ze z serwerow^^

Opublikowano

mozliwe ze tak sie tlumaczy.. ale Neveria to chyba poprzednik Nawie.. jako ze z serwerow^^

Neveria na tych samych plikach stała co Wyraj i Nawie chyba, ale nie należała do Welesa tylko Vazixable.

Opublikowano

Ja tam wolałbym jednak z tymi kulami bo to jest przynajmniej jakaś nowość i wcale nie trzeba będzie latać po konkretnych mobkach żeby dropnąc jakiś ulepszacz... ;]

Opublikowano

Mam kilka pytań.

1. Czy robiąc lvl konia ( klikając na medal ) trzeba czekac 24h na next lvl?

2. Czy Reaper ma odblokowane skile?

3. Są jakieś specjalne wymogi na gildie?

4.Max lvl?

5. Na stronie pisze nowy system ulepszania. Jak ma wyglądać ten system?

6. Czy GM'i są podzieleni na opiekunów królestw?

7. Skoro jak jest podkreślone w temacie do beta to mam rozumieć, że jest ona do jutra(5 stycznia ? )

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

@Firefox to ogólnie gówno nie przeglądarka, dopóki wspierał ją Google to był top1, ale odkąd Google zrobiło własną przeglądarkę to Firefox nie ogarnia i jest to jedno wielkie gówno, odpala się nawet z 5 sekund (masakra), zawiesza, muli... Firefox to jedno wielkie gówno i tyle.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

@UP:

Po to, żeby gra nie była tak bezsensowna żeby 90% serwera robiło drugie postacie żeby dropić jakieś gówna jak Kawałek Klejnotu.

@EDIT:

I żeby taki Deraxium nie spamił mi jak na Wyraju że mu nie lecą Ogony+

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...