Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up:

Mi tam nawet clientless nie dziala, wiec sie ciesz -.-' Dostaje crasha podczas repota =/

@Ci ktorzy na clienlessie dostaja "run time'a" :

Reinstall tsro Wam pozostaje ;d Wywala runtime error bo macie zangielszczenie ;]

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja osobiście na clientnesie mam problem taki że w mieście biega i dobiega do jakiegoś npc naprzykład od broni i mam "Error - not found" i jest od nowa start town script -,- i tak w kółko

Opublikowano

Przy poprzednim update musieliśmy czekać chyba tydzień na nowego loadera...może teraz będzie tak samo...tylko żeby bot śmigał później też elegancko bo na ewentualnie nowego to do 14 by trzeba było czekać ^_^ ale bądźmy dobrej myśli :P

Opublikowano
Ja osobiście na clientnesie mam problem taki że w mieście biega i dobiega do jakiegoś npc naprzykład od broni i mam "Error - not found" i jest od nowa start town script -,- i tak w kółko

trzeba nowej wersji bota

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

Nie trzeba nowej wersji bota po prosu na clientessie bot w mieście nie będzie dobrze chodził trzeba samemu kupywać i na spota łazić potem sam bije ja tak np muszę robić.

Opublikowano

Trzeba bo każdy ma run time'a 6 albo 13 i to nie zależy od lessa czy nie lessa tylko od tego, że był update clienta. 10 osób przed updatem nie miało żadnych run timeow a teraz m, to chyba coś znaczy nie..?

Opublikowano

Runtime to nie kłopot bota bo osobiście CZASEM wyskakuje mi 13 albo 6...ale przy ponownym odpaleniu clientnesa juz go niemam i znów śmiga(tzn no jak kupie poty itd)

Opublikowano

tez mam ze po jakims czasie blad.. mysle ze namieszali na serverze i sa lagi oraz nie zgrywa sie dobrze z botem... trzeba czekam na loadera i moze new bota i raczej nie spamujmy bo to nic nie pomoze..

b_560_95_1.png

Opublikowano

zrubcie reinstala silka i sciągnijcie wszystko od bota od nowa i powinno chodzic elegancko tak musiałem z robic na 2 kąpie

port to tylko do loadera i jest on z każdą wersją bota inny

Opublikowano

Wiecie moze co mam zrobic bo jak wlanczam i bota to mi wyskakuje

"Componet COMDLG32.OCX or one of its dependencies correctly registred: a file is missing or invaild

Pomocy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...