Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam waypointów do bota.

Things

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc prosze o waypointy wraz ze skryptami czyli całość na ghostland koło carlin dokładniej na zachód od Carlin, daje 10"lubie to" i wiele wiele innych

Opublikowano

Witajcie, potrzebuje 2 waypointy z bankierem dla tibi auto.

1 dla 19 sorca na któreś rotwormy w venore z bankierem i jak to nie jest problem to jak będzie miał poniżej 15 mana potionów dokupi do tych 15.

2 Dla 38 knighta na shadowthorn(Forteca Elf'ów) i tu prosze o wasza opinie czy dam rade z bright swordem, crus helmetem, golden armorem, blue legami i vampire shieldem.

Bardzo bym prosił abyście mi pomogli szybko, z góry dziękuje:)

Opublikowano

ma ktoś skrypt do Kazo na dwarfy ? chodzi mi o to by z dp przez kolejki dojeżdżał do kopali z dwarfami soli, rotami i zwykłymi. Chce tam ustawić palka by chodził i na nich skilował z kamieni. Posiada ktoś taki skrypt ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje skrypta do TA na Pierwszego, głównego main'a dwarfów obok Kazo, jak będę mieć czas to pokaże o co mi dokładniej chodzi.

Opublikowano

Potrzebuje waypointów dla palka na facc lvl 32. Gdzieś gdzie można dobrze poexpić - nie musi być full afk, tylko zeby po prostu chodzil po respie i bil potwory.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, potrzebuje skrypt do RedBot Pro na kupowanie MP i sprzedawanie viali. Przyklad - gdy mam 50 MP to bot sprzedaje viale i dokupuje 50MP :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Cześć :)

Szukam Waypointów na dragon lordy na Yalahar ;p (mogą być bez refilu,bo gdy ja robię zawsze coś mi się psuje ;// )

to na yalahar są dle? ;o

Opublikowano

Szukam skrypta do elf bota na tibie 8.6 nie wiem jak on sie nazywa ale opisze co on robi.

Jak odpale 3 tibie na raz to chce zeby moje mc pisaly to co lider w tym samym czasie.

Z gory dziekuje.

Opublikowano

Witam.

Poszukuje waypointów do redbota na orcki na Acient Temple (na północ od Thais), bez poziomu gdzie są berserkery, bonelordy itp. Chcę żeby zbierał "trofea", full afk z depositerem (kasa do banku, trofea do bp w depo). Jak ktoś stanie na wysokości zadania to się odwdzięczę. :) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...