Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam waypointów do bota.

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić depositera i jak go wcisnąć w cavebota żeby działało? Wiem jak zrobić żeby szedł do dp gdy ma mniej capa niż ileś albo mniej potów niż sobie ustawie tylko jak to dać do cavebota? I jeszcze depositer, otwiera mi backpacki, podchodzi do dp, otwiera depo i tą skrzynkę ale nie wiem jak zrobić żeby wrzucał itemy do depo bądź do backpacka w depo, proszę o pomoc. Korzystałem z poradnika na forum tibiaredbot.pl ale podane tam skrypty do depositera nie działają albo po prostu robię coś źle.

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema mógłby ktoś podesłać skrypty na cyklopy thais mount sternum na kine lvl 68 full eq albo te na dole i na roty fibula tez dla kiny? ^_^ do TA

Opublikowano

Potrzebuje skryptu na atakowanie czarem "exori min flam" gdy bije jakiegos potworka. Nie moge ustawić w targeting, ponieważ nie ma tam tego czaru.

Opublikowano

Witam, podzieliłby się ktoś o ile ma takiego scripta, waypoint'y albo zrobiłby na training knighta na island of destiny??

Ja nie mam głowy do ustawiania tego wszystkiego :P

Opublikowano

Szukam skrypta/wpt na cały dragon lair z dl'ami ibot.Pod Eka

Ew. może mi ktoś podac stronę gdzie mogę znaleźć wpt pod ibot'a one powinny być chyba na officjalnej stronie bota tylko problem w tym ,że jej nie znam

Opublikowano

Jak się nie mylę to jest oficjalna strona ibota (http://tibiaibot.com/)

Jak nie to wpisz w google "tibia ibot official page".

@Edit Ja ponawiam prośbę o wpt albo skrypt na skillowanie knighta na island of destiny (wyspa przeznaczenia).

@Edit 2 Reff..

Opublikowano

Poszukuję Refill+Depositer na jakiś duży resp dragonów tzn coś typu darashia,edron,gengia,ghenov itp itd...<br />Ważne żeby refillowało Great Mana potki gdy ich zbraknie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja poszukuje wpt, do trolli do skillowania koło Carlin, przy wejściu na cmentarz. Do Tibia Auto.

Postal, Ghost Master, Rayman... TO BYŁY GRY!

Opublikowano

Witam. Poszukuję samych waypointów w Zaoan.
Chodzi mi głównie o miejsce gdzie chodzą Lizard High Guard i jego poplecznicy.
Jeżeli kojarzycie RL-Map ots, to zdaje się że jest tam teleport. (tam przy Dragonach).

Prosiłbym o same waypointy, gdyż ustawienia ... ustawię sobie sam. :)

TIBIA AUTO

5k0ms5H.png

Opublikowano

Red Bot Pro

potrzebuje poradnika jak napisac skrypt (najlepiej z scereenami) lub gotowy skrypt (i tez jak go dodac) na fibule na rotwormy i zeby odnosil hajs przy braku capa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...