Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam waypointów do bota.

Things

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jamarlo szuka skrypta jakiegoś na coś pacc dla knighta 40+ lvl mam 38 (skille 75/75) na waste mam 10cc Odpadaja skrypty na minosy/dworce/terramite bo tam botów wiecej niż mobów

xmMfHrm.png
Opublikowano

Potrzebuje Skrypt do TA + Depositer

Knight 25lvl skile 47/42 FACC

eq : RH,DSM,carapace shield (Def:36),BOH,Dwarven Axe,Zaoan Legs,Scarf

Prosil bym o skrypta na exp taki bez waste, szybki exp

Lub na skille do 75

Potrzebuje Skrypt do TA + Depositer

Knight 39 lvl skile 55/50 FACC

eq : RH,Crown Armor,MMS,Zaoan Boots, Epee(w 40 kupie assassin dagger),Golden Legs,Scarf

Prosil bym o skrypta na exp taki bez waste, szybki exp

Opublikowano

Witam, poszukuje całe skrypty i jeśli można to waypoint'y do Xenobot. Na gobliny, obok ab dendriel. Żeby zbierał mi kamyczkami, i gdy uzbiera 50 sztuk. To idzie do ab dokładnie do dp i odstawia kamyki, i za jednym zamachem od razu uzbierane gp. I znowu powraca na gobliny, i żeby tak latał i latał... Z góry dziękuje. Ogólnie to depositer i bank.

Opublikowano

Potrzebuje wpt na ghoule pod mount sterum (czy jakoś tak). Nie chcę żeby schodził niżej tam na mumie, crypty i bonelordy.

Depositer+Bankier+Refiller jak można ;o 

Dla knajta ;)

REDBOT PRO

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć ! Przepraszam za lenistwo ! ;D
Może ktoś ma i zechciałby podrzucić jakieś waypointy albo całego skrypta do Redbota na expowisko facca ?
Mam 160 kina i chciałbym nim pozarabiać kaski troszkę, mogą to być dwarf guardy, albo dragony, cyklopy.. w sumie to cokolwiek, tylko bez przesady ;D Nie trolle ani rotwormy hehe ;) No i może opisać troche konfiguracje BP, skąd zaczynać - tzn te podstawowe informacje :)

NIe będę wymagał full afk ani innych pierdół chociaż nie powiem że przydałoby się zostawić go na kilka godzinek i móc spokojnie zająć się czyms innym ( Mam w miare dobre eq i skille) :D
Dziekuje wszystkim wolontariuszom !! Pozdrowionka.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje config dla Palka - TibiaAuto

Chodzi mi, żeby bot  biegał z thais na fibule, tam robił robotę, a jak się skończą speary, czy dużo gp wpadnie to żeby sam to załatwił

Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?

Opublikowano

Byly ktos tak dobry i podrzucił jakiegoś dobrego skrypte do Tibi Auto na mount sterum? 46 knight 78/77 mlv 5 set: zaoan helemet i legi, dsm, bright sword, demon shield, bohy. Bylbym bardzo wdzieczny : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...