Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam waypointów do bota.

Things

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebuje skrypta do blackd na APO tak aby walilo exori max jak widzi potworka Flubber

i drugiego na rookgard aby bilo potworka jak jest 2 sqm odemnie tak aby nie wykryli mi auto ataku

Opublikowano

witam. poszukuję skryptu do redbota na leczenie kogoś uhem gdy x hp, oraz mam pytanie czy opłaca się kogoś leczyć na expie Uh runą(ja ms ukał kolegę ek)

Opublikowano

Potrzebuje coś scrypt/action by ubierał speary z parcela lub bp bo chce skilować na monku mojego druida. Chodzi mi by ubierał speary jak się skończą lub osiągną 5 spearów. MAxymalnie mogę ubrać 14 spearów. RedBot :D

Opublikowano

No więc chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył gdzie wpisywać i jak skrypty w redbocie.
I czy jest szansa na to by ktoś powiedział jak zrobić to aby:
-Cofał depo gdy ma np. 10 small stone
-Wziął do 50 small stones
-Otworzył drzwi w razie gdy będą zamknięte (carlin trolle z key'em chyba że macie jakieś bez keya ;D) ale w carlin ;D
-Wrócił na expa gdy będzie miał small stones w ręcę

Opublikowano

Witam mam pytanie od wczoraj posiadam Xenobota ściągniętego z tego forum
ale mam pytanie jak ustawić żeby bot sam otwierał dp i wyciągał speary
chyba że do tego potrzebny jest skrypt więc może ktoś owy skrypt posiada
i sie podzieli :D Z góry dzięki

Opublikowano

Moze mi ktos wyslac WPT na swamp trolle Venore + depositer + bankier ? , albo przynajmniej jakis poradnik ogarniety jak zrobic depositera i bankiera ? jesli ktos ma takie wpt prosze o link na PW /

/// Xenobot @@@

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

poszukuje wpt do Tibia Auto na Liberty Bay Roty najnizszy poziom , chodzi tylko o wpt reszte sobie ustawie

prosil bym jeszcze jak mozna jakies wpt na Dwarf solidiery na jakas kopalnie byle by bylo ich sporo :p

Opublikowano

poszukuje wpt do Tibia Auto na Liberty Bay Roty najnizszy poziom , chodzi tylko o wpt reszte sobie ustawie

prosil bym jeszcze jak mozna jakies wpt na Dwarf solidiery na jakas kopalnie byle by bylo ich sporo :P

sprawdź te roty, to chyba to:

runemaker lbrots,.xml

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Xenobot: Jestem nowym uzytkownikiem tego bota i nigdzie nie mgoe znalezc opcji zeby mi poprostu uzywał czaru exura gdy 25mp, tak do bicia m lvla :)

skrypt:

while true do
if (Self.Mana() > 25) then
Self.Cast("Exura")
end
end

albo

ppm na siebie> support> self healer i ustawiasz :P

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...