Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam waypointów do bota.

Things

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam . Potrzebuje skryptu na salamander cave w venore do T,A . Jeżeli ktoś posiada takowy to proszę o udostępnienie .

@Proszę też o skrypt na orki w venore .

Opublikowano

Poszukuje scypta na Rotwormy pod Carlin (Jak sie idzie na Corymy) z Depositerem

Z Gory dzieki !

lvgz.jpg

Dubstep Bichh

Opublikowano

Witam. Poszukuję skryptu do Tibii Auto na Darashie na Dark Pyramid. Ale tak aby nie schodził na Minosy Guardy. Oraz żeby zbierał tylko Chainy i Plate Shieldy, a następnie je sprzedawał jak cap zejdzie poniżej jakiegoś poziomu, a po sprzedaniu wpłacał kase do banku.

Wiem że duże wymagania ale myślę że da rade.

Z góry Wielkie Dzięki

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

Poszukuje Scrypta na tibie auto (30 knight)

=ghost land FULL AFK

-bankier

-depositer

-waypointy

Może chodzić wszędzie oprócz Demon Skeletona

P.S skille to 65/63

Poszukuje skrypta do zbieranie kamieni "Femor Hills" Pod kinie. Najlepiej jak miałby depositera :)

Z góry Dzięki Yarpen.

jak znajdziesz to napisz na gg:9278591

Pierwszym krokiem do zerwania z nałogiem, jest przyznanie się, że go masz!

www.youtube.com/user/supergoblinkiller

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko szukam scryptu tibia blakd proxy na palka 21 lvl skile 61/44 pacc eq paladin armor/blue legi/bochy/demon shield/demon helmet/royal speary/blessy chcem żeby expił by wbić 40 lvl i jak np ma 3 speary to chodzil kupować nowe depositer i bankier z góry thx

Opublikowano

Poszukuje WP na trolle na thaisie dla Paladyna lvl 10. Ma ktos moze wp ze bot sam wraca do mioasta bieze pieniadze z depo kupuje speary jak mu zostaja 2 trece i wraca do expienia ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam WPT na Rook, dla Rookstayera.

Może być dla TibiaAuto albo RedBot.

Najlepiej, żeby chodził po całej mapie.

surprise motherfucker

Opublikowano

Potrzebuje Wtp na addon collector głównie chodzi mi o bear pawy ale może ganiać gdzieś po wolfach, waspach.

Tibia auto Facc ;x

Będzie Wielki Like !

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Szukam WPT, do RedBota PRO. Na dwarfy i dwarfy solidery, bez guardów. Nie musi być full afk, najlepiej jak będzie na kinghta. Więc proszę chociaż o WPT, na dwarfy w kazoordon.

Jednak zmiana planów, potrzebował bym innych waypointów. Na ghoule + skeletony pod Mount Sternum, będę wdzięczny.

2vsrm1t.jpg

Opublikowano

Szukam Waypointów na Rookgard do RedBot'a oraz do skillowania knightem 13 lvl 74/67 aktualne również RedBot

Z góry dzięki, proszę na pw lub gg 6292503 :)

Opublikowano

Ja bym poprosil o skrypta . zeby otwiral deada potwora i zbieral eq ale nie chodzi mi o cave bota tylko o to ze jak bym recznie bil bossa i chcial szybko lota zerac jak jest taki skrypt to poprosze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...