Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam waypointów do bota.

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Bardzo bym prosił o jakiś WP dla knighta na skilowanie, mam 16 lvl, p set, dwarven axe i shield, oraz dark helmet.

Moje aktualne skile to 36/31 :(

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja potrzebuję paru skryptów do ng na 7.92. m.in.

1. Żeby automatycznie używał czaru utamo vita gdy się skończy , albo co 30sec. Mam jakiś do tego ale nie działa.

2. Jak tylko pojawi się demon na ekranie , on ma go bić z sd. id sd to 3155.

Proszę o zrobienie skrypta nr 2 na 2 potworki. Demony i hydry. Ja tego nie ogarniam xD. Z góry dziękuję.

Tutaj prosimy o waypointy.

Do skryptów jest inny temat:

http://www.mpcforum....bot-ng-skrypty/

Witam!

Bardzo bym prosił o jakiś WP dla knighta na skilowanie, mam 16 lvl, p set, dwarven axe i shield, oraz dark helmet.

Moje aktualne skile to 36/31 :(

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Napisz jaki bot :P

52126142219396245817.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo proszę o waypointy na podziemia Fibuly ( frost trolle /trolle/winter wolfy/ rooty) bez slimów i żywiołaka

Prosił bym rownież o chodzenie do banku, oraz zbieranie/kupowanie spear bo gram Paladynem ;)

yyyyyyyyy mleko?!

Pomocnik
Opublikowano

Witam, szukam skrypy do TA na roty w Venore dla druida 13 lvl ze zbieraniem tylko kasy i jedzeniem fooda. Te roty jak sie idzie w dol od veno i przez bagna w prawo do gory, przechodzi sie przez centipede i baty, sa tam carriony i zwykle roty. Z gory dziekuje.

Pozdrawiam Ciapek Aka Emce.

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje waypointów na ghoule pod cyklopami w thais(północ) z depositerem i kupowaniem potów BlackD albo TA

Z góry bardzo dziękuje :)

//edit

O i na fibule, roty bym prosił.

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Cześć, poszukuje wpt na rook do Tibii Auto.

Mam 14 lvl, 17 sword i 20 shielding, i najlepsze eq.

Exp/h: powyżej 3k

Loot/h: obojętnie

I poszukuje też wpt na całą jaskinię spiderów, na północ od wieży z trollami i 1 orciem.

surprise motherfucker

Opublikowano

Witam potrzebuje WP do TA obojetnie gdzie zeby dawaly rezultaty (depositer leczenie itp zostawiam to profesjionalista) 17 Sorcerer 25 mlvl Oraz

45 Palladyn 74 skill (wiem slaby)

Z gory dziekuje

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam!

Pilnie poszukuję waypointów do ibota dla mojego 30 facc sorcerera takich jak:

Dwarfy guardy 100%afk.

Cyclopts 100% afk.

Może jakieś ghoule? Nie wiem co tam może być dla takiego 30 lvl bottera :)

Może być waste.

Z góry dzięki.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam waypointów do Tibi Auto na Tarpit Tomb z depositerem i kupowaniem potów na mane w Ankrahmun.

Mam 38 ms'a, więc poziom -2/-3. :)

Z góry dzięki ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , ma ktos moze na zbyciu albo wie gdzie znalesc czy cos waypointy , targetting itp na bota Redbota PRO ? [crack]

Na miejscowke : Dwarf soldiery w kazoo [moze wchodzic gdzies w 1 dziure na 1 guarda ale nie wiecej]\

Bot: redbot Pro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję waypointów&targetingu do RedBot'a z depositerem, refilerem itd. Najlepiej tylko na Minotaury i Minotaury Archery. Głównie chodzi mi o skórowanie tychże potworów.

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Wedle upomnień NeverBlack (upominał mnie 2 raz chociaż 1 razem nie łaska było podać linku do tego tematu) .

Witam serdecznie jestem początkujący i tego nie ogarniam w ogóle . Ma może ktoś gotowego skrypta z Depoziterem do RedBott Pro na Cyclopy Thais (40+/-Kina) . Bym był ogromnie wdzięczny . Z niecierpliwością czekam na odpowiedz tutaj .

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje proste waypointy na rotwormy w Darashi te obok wasp towera na east (wschód) do Redbota 1.3.6. Podziękował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...