Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam waypointów do bota.

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje dzialajecego skryptu do Tibi Auto dla Knighta na dwarfy /zwykle/soldiery i fermol hill kolo ba na kamyczki.

z dwarfow ma zbierac iron ore,dwarven shieldy i battle axe seller i depositer w kazo oczywiscie. a na kamyczki to samo ma zabierac kase/kamyczki i depo w ab.'

Profesja : Knight

LVL: 23

Skille 50/50

EQ Crimson Sword,P Set,medusa shield,Bohy,Scarf,Crus Helmet

widzę że ten temat też do zamknięcia :D

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Prosiłbym o skrypta do TA Na sorca. dwarfy koło kazo, ale tylko na -1 i -2, na używanie potów => 70 hp, keep distance itp. Sorrki, ale nie wiem jak to ustawić, bo nigdy nie bociłem. Możecie jeszcze przy okazji napisać jak ustawić wszystko, aby skrypt działał

:P

Byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny. Dokładniej, jest to 13 lvl sorc. eq : spirit cloak, leather boots, brass legs, soldier helmet i wand of dragonbreath. m lvl 15. Jeżeli chodzi o loota to kasa, iron ore i food tylko jak nie ma nic do

jedzenia, żeby nie zajmować cap'a. Z Góry dziękuję. :)

Opublikowano

Witam. Prosiłbym o skrypta do TA Na sorca. dwarfy koło kazo, ale tylko na -1 i -2, na używanie potów => 70 hp, keep distance itp. Sorrki, ale nie wiem jak to ustawić, bo nigdy nie bociłem. Możecie jeszcze przy okazji napisać jak ustawić wszystko, aby skrypt działał

:P

Byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny. Dokładniej, jest to 13 lvl sorc. eq : spirit cloak, leather boots, brass legs, soldier helmet i wand of dragonbreath. m lvl 15. Jeżeli chodzi o loota to kasa, iron ore i food tylko jak nie ma nic do jedzenia, żeby nie zajmować cap'a. Z Góry dziękuję.

:)

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. A mianowicie potrzebuje waypointów do wieży powyżej mount strenum, tak aby bot czyscil wieze wychodzil z niej, szedł w lewo do elfów i wracał z powrotem. Way pointy zrobił bym sam gdyby nie fakt że przy dodawaniu punktów do cavebota crashuje mi tibie i bota. Używam tibii Auto na wersji 9.53.

Opublikowano

Witam , potrzebowałbym waypointy na "Amazon Camp" wyżej Venore na wieże z valkiriami oraz na amazonki ( Bez platformy z Witchami i bez podziemi )

TibiaAuto, bede bardzo wdzieczny

Opublikowano

Ma ktos wpt do TA na dc po calym czyli:bandity,slimy,wild warriory ghule tylko bez aassasinow i monkow z refilerem i depositerem 100% afk i zeby omijal gs'a??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje

waypoint'ów do TA na fibule roty, knight

"Odstawiłem leki farmakologi narka, wystarczy bletka top i zapalarka!" Kali-Haj

"Tu jeszcze można coś opalić" Molesta Ewenement - Wole się nastukać

(_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅­­­­­­­­я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_­̅­_­̅­_­̅­(­)­ڪے

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie:)

Szukam skryptów to tibia auto

Sorc 20-30 lvl

świat nonpvp

Mogą być cyce koło Thais/kopalnie Kazo

Mile widziane wp do banku i coby iron ore i ringi zbierał:)

PS:Będę szukał po forach i jak coś znajdę to tu wkleję jeśli nie będzie odzewu;]

:ninja:
Opublikowano

Poszukuje waypointów na trolle w thais(bez rotów cyclopów itp.), żeby odkładał kase do banku jak bedzie miał okresloną ilosci i kupił z 2 potki, jesli by nie miał ;)

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Poszukuje waypointów na trolle w thais(bez rotów cyclopów itp.), żeby odkładał kase do banku jak bedzie miał okresloną ilosci i kupił z 2 potki, jesli by nie miał ;)

Już był po drodze:P Czytanie nie boli;]

:ninja:
Opublikowano

a ja po prosze o coś nietypowego ;) jeżeli ktoś ma, czy mógłby podzielić się ze mną wp na raty na Rookgardzie, zbieranie golda i odkładanie do banku mile widziane :) ( Tibia auto 9.60 )

z góry thx

Opublikowano

Potrzebuje scrypta ktorym moja postac bd rzucała itm o ID 8493 2 kretki przed siebie ... Postac rzuca dany itm dwie kratki przed siebie z gory dzieki <3

Opublikowano

Potrzebuje skrypta czy tam waypointa do elfbota ( tibia 8.6 ) który chodziłby na wilki w thais i zbierał wolf paw i gdy zbierze np. 10 wraca do depo i je odkłada. Da się coś takiego zrobić? Daje lajkuff dużo

@edit

Potrzebuję także minosy w Darashii. Lajki czekają

Opublikowano

Poszukuje (BlackD):

Dark Cathedral Full AFK bez gsa z depositerem + refiler

Ab Trolle Full AFK + depositer

Mino koło Kazo Full AFK + depositer + refiler

Rotwory Fibula Full AFK + depositer

Rotwormy Venore Full AFK + depositer

Elf Fortess Full AFK + depositer + refiler

Jeśli nie macie to proszę tylko o waypointy :)

Opublikowano

Witam hmm... zaczne od tego ze gram knightem lvl 32 spore skille i niezłe eq a wiec moja prosba to potrzebuje skrypta na wierze magiczna tzw. <magic tower> nad mount sterum z ancientami jesli ktos ogarna to wie oco mi biega bardzo zalezy mi na tym a wiec prosze by postac ogarniala wszystkie poziomy wiezy szla w strone hunterow nastepnie w lewo na arcanista <elfy> i spowrotem wracala na wieze jesli chodzi o najwazniejsza sprawe to loot dobrze by bylo gdyby ktos ustawil by zbieral rzeczy typu (wand of decay,slingshot,reins,oczywiscie <gold>,poty na zycie i mane,sniper gloves,deer trophy,lion trophy,holy orchid, jesli ktos moglby zrobic takiego skrypta bylby kims wielkim :D dziekuje z gory i pozdrawiam

Opublikowano

Potrzebuję skryptu do TA 9.60 na trolle obok Carlin

Bot ma expic na trollach spearami, zakladac speary z trollow , a jak się skonczą, iść do sklepu w carlin i kupic 8 spearow. Ma zbierac gp i jeść jedzenie .

z gory thx :D

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

Opublikowano

Witam Potrzebowałbym skrypty na Scaraby z larvami +depositer na ankrahmun ja ek 21 ale skill 66+ wiec dam rade heal ustawie sobie sam exure ico itp bo to jest proste akurat

Opublikowano

Ja potrzebuję paru skryptów do ng na 7.92. m.in.

1. Żeby automatycznie używał czaru utamo vita gdy się skończy , albo co 30sec. Mam jakiś do tego ale nie działa.

2. Jak tylko pojawi się demon na ekranie , on ma go bić z sd. id sd to 3155.

Proszę o zrobienie skrypta nr 2 na 2 potworki. Demony i hydry. Ja tego nie ogarniam xD. Z góry dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...