Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Kalendarz [1.0.0] [Server pod Let's Play]. [24/7]

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick :SilvEx

Czemu nasz serwer : Serwer zapowiada się "interesująco" , założenie w-l na serwer oznacza , że na serwerze nie są mile widziane 7-letnie dzieci , piszące , Ić za mnom .. ;c.

Opublikowano

Nick :Puszmen12

Czemu nasz serwer :Bo szukam serwera Oryginalnego Fajnego Ciekawego I ogarniętego :) i fajnie że W-L bo 0Neo będzie.

Jak by co To Podam tak że recenzje pod tematem.

Nick :Matiz

Czemu nasz serwer :Szukam z kolegą serwa fajnego ciekawego , oryginalnego i ogarniętego :).

Jeśli Można Przyjmijcie nas oby dwóch :) Pozdrawiam Puszmen12,Mati:ZZZZZZZZZZZZZ

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Nick : n00b

Czemu Nasz : Ostatnio nie mam gdzie grać, a bardzo chciałbym uczestniczyć w budowaniu i oczywiście kręceniu let's play'a

P.S Dobrze, że jest w-l bo nie będzie na serwerze dzieci neo, które wciskają się wszędzie na chama

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Opublikowano

NICK:Papryka

CZEMU NASZ SERWER:serwer wydaje się ogarnięty i let`s play fajny.Trzy słowa OGAR PRO i B) LUZZ

Opublikowano

Nick : tomipasi

Czemu nasz serwer? : Widzę że admini są ogarnięci w te klocki, a także mam nadzieję, że atmosfera podczas grania na tym serwerze będzie bardzo dobra, oraz szukam fajnych serwerów ponieważ te w, które grałem są już OFFLINE.

Opublikowano

Wiek : 13 - lecz nie miałem jeszcze mutacji ale jestem full ogar :)

Nick : Alfinios

Czemu nasz serwer? : Ponieważ na 1 rzut oka wydaje mi się ogarnięty i chciałbym wziąć udział w takim let's playu. Szukałem już troche takiego serweru i znalazłem :)

Opublikowano

Nick: MrCrasty

Czemu Wasz server? : może dlatego że chce pograć w miłym towarzystwie oraz zachęciła mnie możliwość kontaktu przez skype :D co jest dużym plusem bo wbrew pozorom nie lubie zbytnio pisac ;D

Pozdrawiam MrCrasty

P.S z tego co czytałem ekipka servera ogarnięta wiec bardzo bym sie ucieszył jak bym mógł dojść do waszej "rodziny"

ZAPRASZAM DO GRY NA MYTHOS WOLI ŚCISŁOŚCI MAM OBECNIE 22 POZIOM :D

JAK POTRZEBA POMOCY TO PISZCIE NA PW LUB W GRZE ^^

piczuhubl6901306598302.png

Opublikowano

Nick : Feynful

Czemu nasz serwer : Po prostu szukam serwera na dłużej. Myślę, że tutaj znajdę na serwerze kogoś, z kim mogę pograć razem i przy tym dobrze się bawić!

0a00ecc459146e62646faf526e05dfe2.png

32b6077353e7d3691feafb6e0602dd23.gif

Opublikowano

Wiek:13 (ogar,slownik jest mi znany ale mam Niemiecka klawiature)

Nick:adrianziko2

Czemu na nasz serwer: serwerr ogar,tak jak ja a tak pozatym to szukam spoko ludzi do gry. Pozdrowienia,i mam nadzieje ze sie spotkamy na serwie. adrianziko2.

Opublikowano

Nie Polecam serwera.

hmm widzę że [JEDYNA ZBANOWANA OSOBA] na naszym serwerze postanowiła się wypowiedzieć . aby nie zniechęcać nowych ludzi powiem za co zostałeś zbanowany . Obrazę hostera . rabunek itemów gracza bagger który właśnie dostał op'a na próbę .

Opublikowano

Nick:SpyroPL

Czemu nasz serwer : Uważam że ekipa jest Ogarnięta a nie jakieś dzieci i szukam fajnego sERWA

Siemka , grasz w mc , szukasz klanu , pisz!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...