Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Kalendarz [1.0.0] [Server pod Let's Play]. [24/7]

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : KoksiqPL (Premka)

Czemu nasz serwer : A dlaczego nie ^^? Po prostu szukam jakiegos porządnego serwera do gry , a nie takiego co padnie po tygodniu . No i zaciekawiło mnie jeszcze to , że będziecie kręcić tam filmiki , może kiedyś wystąpie : D

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : kotkowski

Czemu nasz serwer : Zaciekawił mnie pierwszy filmik z serii Let's Play. Szukam od dawna fajnego serwera. Postaram się też rozsławić serwer, na znanych mi forach.

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Nick:Exstens

Czemu masz serwer: Ponieważ wydaje mi się b. fajny i lubię pogadać na Skypie i uwielbiam Minecraft ' a ,lubię budować Durze Budowle i chcialbym wystopic z wami w Filmiku

Nazwa skyp :amorrek13

Opublikowano

Nick : cytrynus

Czemu nasz serwer : Gdyż podoba mi się jak wy nagrywacie, śmiesznie jest. Dzięki temu oglądanie tego o przyjemność.

Opublikowano

Wiek: 13,5.(niema mutacji, ale gadać nie muszę, jestem ogarnięty.)

Nick: bagger

Czemu nasz serwer? : W sumie nie mam pojęcia dlaczego WASZ serwer...Może że nie mam co robić a minecraft w samotności mi się już powoli nudzi.Wszedłem w ten temat bo akurat szukałem serwerka na którym bym pograł, no i jak wszedłem tutaj i zobaczyłem wiek 16lat i 14lat to odrazu zaczełem pisać o przyjęcie.Mam dość grania na serwerach bez WL gdzie dodają byle jakich adminów ,którzy później owy serwer psują(sypie się poprostu.)Tutaj mam nadzieję że w tym waszym Let's Play'u w którym może będe miał szansę uczestniczyć nikt nie będzie miał admina ,lub tylko wy.Jedynie co mnie irytuje jak narazie to to ,że połowa postów w tym temacie dotyczących WL i "Czemu nasz serwer..."to "Bo szukam fajnego serwerka"(skąd wiesz czy jest fajny....?).To wszystko liczę na rozpatrzenie mojej prośby o dodanie do WL. Pozdro.!

Opublikowano

Wiek :11 (ogarnięty jestem i orto tez ;D)(jak coś i tak nie mam zamiaru rozmawiać przez ts,skype)

Nick :VomitPL

Czemu nasz serwer :Bo właśnie czegoś takiego szukałem ;D

Opublikowano

Wzór podania na White List

Nick :Talls

Czemu nasz serwer :Grałem na kanciastej dolinie ale CTSG ją zakończył i chciałbym zagrać na serwerze żeby sobie na nim grać jak za dobrych czasów kanciastej

Opublikowano

Nick : DD1317

Czemu nasz serwer : Wydaje mi sie, ze ten server bedzie spoko, i jak widze duzo podan do WL, wiec nie bede ten gorszy :P

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Nick : kajtek3925

Czemu nasz serwer : Zawsze chciałem wystąpić w takim let's play. A o moim głosie zadecydujecie, jestem ogarnięty

Opublikowano

:D)

Nick : macho1230

Czemu nasz serwer : Ponieważ napisałeś , że to coś jak kanciasta dolina , a to mi się podoba

:) A można grać nie uczestnicząc "głosowo" (żaden mikrofon nie chce działać) w let's playach ?

Opublikowano

nick w grze; Cycu

Czemu nasz serwer: Ponieważ podoba mi się jak nagrywacie oraz wasze budowle.Jest śmiesznie i przyjaznie, nie mam mutacji ,ale nie muszę gadać.Bardzo chiałbym zagraćna waszym serwerze.Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...