Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Kalendarz [1.0.0] [Server pod Let's Play]. [24/7]

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiek : 13 - mutacja on :) Pozatym sam zaczynam kręcić Let's Play, 1 seria minecraft jest już za mną :P

Nick : chakeR

Czemu nasz serwer : Myślę, że mogę liczyć na nowe znajomości oraz na wspólną zabawę! :D

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : Bezi00

Czemu nasz serwer : Z prostych przyczyn widać że serwer jest ogarnięty aż się chce grać.Myślę że spędzę dużo czasu na tym oto serwerze.

Pozdrawiam

^

/ \

|

Kopsnij Lubię to

Opublikowano

Nick : Wojteek

Czemu nasz serwer : Chętnie bym pograł z jakimiś ogarami, a nie z grieferami....

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Wiek-12 lat niedlugo 13

Nick-Miszczucocacola

Dlaczego ja??-chciałbym pograć na ogarniętym serwie czasami się pomyle jak szybko pisze ale to czasami, i chce uczestniczyc w waszych let's play'ah :) :) :):D

Opublikowano

2389743.png

Jest to serwer Survival 24/7. Specjalnie zrobiony pod naszą serie let's Play www.youtube.com/user/Fellixon oraz www.youtube.com/user/FUNFZEIN . na naszym serwerze możesz grać podczas nagrywania. z nami budować i się dobrze bawić . coś jak "Kanciasta Dolina" ale dla zwykłych graczy . Mam 16 lat mój kolega też admin ma 14 i nie lubimy dzieci na Skypie i na chacie . Więc proszę ograniczyć się popełnianiem Byków typu "uw" !

2389746.png

LWC

World Edit

World Guard

iConomy

iConomy Chest shop

Jobs

AuthMe

i wiele innych !

2389748.png

Wzór podania na White List

Nick :

Czemu nasz serwer :

2389753.png

s12.csrv.pl:25114

nick : kuba123mocek

dlaczego chce grać : dlatego że wole to a nie singla.a wogule chce poznac gości nowych umiem budawać i takie inne.

Opublikowano

Kolego powyżej...

"Więc proszę ograniczyć się popełnianiem Byków typu "uw" " - tak napisał kolega "nodi7171" a ty tu wyjeżdżasz z wogule (aż razi...)

jak już to wogóle... Chodź powinno się pisać @@W ogóle @@

Proszę Kolego popraw się...

_________________________________________________________________________________________________________

A tak przy okazji dorzucam moje "dzieło" :

d90298376b39.png

"+" Nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

mialem zostac dodany i ? nick kopacz69

[v]10 Postow

[v]20 Postow

[v]30 Postow

[v]40 Postow

[v]50 Postow

[x]100 Postow

Obecnie Gram W Minecraft

Proszę O " - "

Opublikowano

Nick : Saviola136

Czemu nasz serwer : 1.Chciałbym pomóc w rozwijaniu się serwera, a po 2 widzę, że grają ludzie którzy ogarniają w MC :)

Opublikowano

Dodaj Serek lat 17 i Magdalena lat 15 - wzór? wzory są właśnie dla dzieci 11-13/

Naprawiłem dodałem . oprócz kuba123mocek.

kolego serek wzór owszem dla dzieci , ale mi się łatwiej dodaje .

Opublikowano

Wzór podania na White List

Nick :NiKES

Czemu nasz serwer :Podoba mi się i szukam servera surv... Grałem wczoraj ale jak widze została dodana wh.

Opublikowano

nick: Mirage2727

Czemu WASZ (nie "nasz" bo to nie mój serwer) serwer: Szukam ogarniętego, z dobrą klimą, serwer na którym ludzie są ogarnięci, mili, z dobrym humorem. a poza tym chciałbym siebie zobaczyć na YT ;) i zapowiada się zabawa :)

@edit

jak popełniam błędy to dlatego że jestem dyslektykiem, nie dlatego że nie mam słowika w domu, jak to czasem ludzie piszą do innych

Opublikowano

Nick : Gizmo67

Czemu nasz serwer : Szukam jakiegoś fajnego Serwerka. Moze mnie zaciekawi.

t162003_sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...