Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Kalendarz [1.0.0] [Server pod Let's Play]. [24/7]

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : FoxRox79

Czemu nasz serwer : uważam że serwer jest godny uwagi, i wyczuwam że ten serwer ma potencjał, który rozwija się i ma swoje "miejsce" w przyszlości.

hmm być może ma . mimo to dedyk na miesiąc kosztuje 75 zł . może i ma ale to strasznie obciąża moją pustą kieszeń na szczęście mamy sms shop i można kupić diaxy vipa itp . ale to tylko w celach utrzymania server'a . chciał bym dodać że dużo osób narzeka na cuba,pluginy które wymieniłem . owszem to ma być serwer do let's play . ale nie mogę ufać ludziom którzy czekają tylko na "wyjebanie tnt w city" więc jak się nie podobają pluginy i to że dogadać się ze mną idzie ale na Skypie bo na chacie ciężko . to prosze nie pisać podania . żebym musiał was wyciąć z WL. to się tyczy wszystkich .foxrox dodaje ,

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:RedErr0R

Dlaczego Wasz serwer? Ponieważ wydaje mi się b. fajny i lubię pogadać na ts/skypie przy budowaniu różnych "arcydzieł" ;p

Opublikowano

Nick:RahImeK

hmm czemu wasz serwer?? ponieważ umiem się ogarnąć mam skype i ts bo nie mam co robić i lubię grać w minecrafta i poświęcać jemu czas;d

:)

CodyGamer.png
Opublikowano

Nick : RsTg

Czemu nasz serwer : Uważam ze ekipa obsługi Wie Ocb :) No I szukam Fajnego serwerka

Opublikowano

Nick :Vonoce

Czemu nasz serwer : Szukam serwera na dłużej, gdzie można pograć z normalnymi ludzmi xD I mam Was w subach :D

mca.png
Opublikowano

Nick : kajtek3925

Czemu nasz serwer : Zawsze chciałem wystąpić w takim let's play. A o moim głosie zadecydujecie, jestem ogarnięty

Opublikowano

Nick : GramNaHackach

Czemu nasz serwer : Myśle że jest to dobry server na którym można z chęcią zagrac bez żadnych obaw.Jak by się dało to bym chciał dałaczyc do waszych let's play'i :"

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Witam.

Proszę o dodanie na WL.

Nick : Agenciorrr

Czemu nasz serwer : hmm szukam serwera gdzie można spokojnie z fajną ekipą budować imponujące budowle. Z drugiej strony fajnie by było zobaczyć swoją budowle u was na et's Play ;)

728x90.png

Opublikowano

Na serwerze jest jakiś bug/lub ktoś zalogował się na moim nicku ponieważ gdy wchodzę piszę że jestem już zalogowany :( A podanie napisałem wczoraj i teraz dopiero usiłuje wejść na serwer :( Proszę o skasowanie hasła z mojego nicku :D

Opublikowano

Wiek: 13 lat, jestem ogarnięta osoba dlugo gram w minecrafta

Nick: KoxRazar12 Sorry za nick ale od kupilem od kolegi z takim

Czemu nasz serwer? : Ponieważ chciałbym zagrać w let's playu i uważam, że ekipa serwera jest bardzo fajna ;) No i szukam fajnego serwera :P Takiego jak ty macie ;>

Opublikowano

Ok dodani. TheGloobus . Zmien nick i mi napisz . na PW. a frajera banuje chociaż miał fuksa bo jest w let's play którego właśnie obrabiam .

Opublikowano

Nick:DragonzZ

Czemu nasz serwer? : Po prezentacji, serwer mi sie spodobał , lubie tego typu serwery. Ekipa wydaje sie byc na poziomie, wiec serwer to taki mały pewniak.

Opublikowano

Nick : Mruczek

Czemu nasz serwer : Szukam fajnego serwera do gry , a nie tych co maja po X pluginow ..

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...