Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecz rozegrany w jako takich warunkach - wygraliśmy. A i szczegół, jak to na cwaniaka chcieli wygrać, najpierw chcieli "kolegę na obserwatora" a następnie Kost3k wlazł nam na ts żeby jak mniemam podsłuchac (mikrofon wyciszony). Byłem zmuszony zbanować. Myślę, że skoro chcieli uciec się do tak prostackich sztuczek to lagi nie miały większego znaczenia dla wyniku meczu.

Edit UP Owww w 15 minucie dołączył? no co wy nie powiecie :) W 15 minucie to padł już firstblood, poza tym, jak malzahar mógł odrobic w lasthitach 15 minut przerwy?

weź się nie ośmieszaj ok? Jeśli miałbyś 8 sekundowe opóźnienie to jakim cudem 4kile i 10 asyst przy 3 sekundach jest masakra a ty miałeś 8 to jest jak z respa dobiec pod turet inhiba wiec na pewno byś tak grał.

w 15:30 był FB :)

Wyślijcie demko do Sędziego. Ten meczyk powinien być nie ważny

Masakra dziwne bo wy jakoś równo w piątkę biegaliście a niby taki lagi mieliście ???

1331337770-U247153.gif

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy mieli opóźnienia i wyrzucało niektórych członków drużyny.. od nas wyrzucało 2 a u was też chyba 2.

Poza tym w waszym teamie Talon i ktoś tam jeszcze nie skarżył się na lagi :)

Opublikowano

Cóż, w obydwu drużynach lagi były potężne, ja miałem ok 7 sekundowe opóźnienia, po drugie pozwole sobie przytoczyć wypowiedź Kostka:

snapback.pngUżytkownik Kost3k dnia 01 luty 2012 - 16:23 napisał

@up żadnych rewanży, gramy kązdy z każdym, a potem finał.

Mecz rozegrany w jako takich warunkach - wygraliśmy. A i szczegół, jak to na cwaniaka chcieli wygrać, najpierw chcieli "kolegę na obserwatora" a następnie Kost3k wlazł nam na ts żeby jak mniemam podsłuchac (mikrofon wyciszony). Byłem zmuszony zbanować. Myślę, że skoro chcieli uciec się do tak prostackich sztuczek to lagi nie miały większego znaczenia dla wyniku meczu.

Grupa D[EP] wygrała mecz z grupą H[EP]

na koniec SS:

Edit UP Owww w 15 minucie dołączył? no co wy nie powiecie :) W 15 minucie to padł już firstblood, poza tym, jak malzahar mógł odrobic w lasthitach 15 minut przerwy?

weź się nie ośmieszaj ok? Jeśli miałbyś 8 sekundowe opóźnienie to jakim cudem 4kile i 10 asyst przy 3 sekundach jest masakra a ty miałeś 8 to jest jak z respa dobiec pod turet inhiba wiec na pewno byś tak grał.

w 15:30 był FB :)

Wyślijcie demko do Sędziego. Ten meczyk powinien być nie ważny

Ty jesteś nieważny. Przegrałeś, a tak kozaczyłeś. Przyznaj się że dostaliście w pizdę. Mnie lag złapał na topie i mnie tower zabił, Riven dostał laga na bocie i minionów nie mógł deffnąć, potem w bazie. Po wyłączeniu i włączeniu gry lagi ustały. I się nie ośmieszaj synku :) Demka nie ma, ponieważ wyszło z gry i się nie nagrało.

he?

Opublikowano

Ale to jest żenujące, ciekawe, czy gdybyśmy zakwestionowali po przegranym meczu obecność "waszego kolegi obserwatora" co byście zrobili :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Po pierwsze , bo nie ma rewanżów. Jest grany tylko jeden mecz. Ale sory jak gralismy 15 minut we 3 w ogóle wystapily problemy w Riocie to nie mielismy absolutnie szans ... Kazdy z nas mial po 300 pinga

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Skończcie juz z tymi 15-stoma minutami bo jesteście już śmieszni w 15 minucie to malzahar miał ok 10 lvla więc wątpię aby w niecałą minutę jak twierdzicie wbił 10 lvli :)

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

@2UP

Co prawda u was 2 nie było tam przez 10min czy ileś ale obie drużyny miały lagi..

I poza tym we 3 dobrze sobie radziliście. Np. Talon (najlepszy z waszego teamu) grał za 2 tych którzy nie dołączyli i dawał radę.

I Malzahar jak na nim zrobiłem fb miał +10lvl a fb był w 15:30..

I mecz był dobry pomijając te lagi..

Obie drużyny były dobre. First blood był dopiero w 15:30 a tak to nic się nie działo.

Więc GG & WP.

Opublikowano

Demka nie ma, ponieważ wyszło z gry i się nie nagrało.

A pisale wezme tego kolege na specta zeby nagral i pokazal Farexowi lub LordVader

Skończcie juz z tymi 15-stoma minutami bo jesteście już śmieszni w 15 minucie to malzahar miał ok 10 lvla więc wątpię aby w niecałą minutę jak twierdzicie wbił 10 lvli :)

Bo sie poleje zaraz

Spoko po turnieju sie zmierzymy jak nie będzie pieprzonych patchów i zobaczymy :)

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

o co Ci chodzi z obserwatorem?

Spytaj się Kostka o co chodzi :) W pewnym momencie zapytał, czy jego kolega może być obserwatorem.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Wiesz co. Mamy wyjebane na te problemy, też mieliśmy, ale widocznie lepsi jesteśmy. Najlepsze jest to że Kost3k wszedł na nasz kanał TS (po uzgodnieniach technicznych) z wyciszonym mikro, aby nas podsłuchać. My > Wy :)

he?

Opublikowano

Spytaj się Kostka o co chodzi :) W pewnym momencie zapytał, czy jego kolega może być obserwatorem.

Ja się o nic nie pytałem, ponieważ ja znam regulamin, ktoś się tam po prostu spytał, a wy już aferę o jakiegoś obserwatora którego nie było.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@3xUP

Powtórzyć..?

Nie ma sensu.. Teraz obie drużyny wiedzą 100% pick i jak gra przeciwnik..

I obie drużyny miały te same problemy..

Opublikowano

A niby po co powtórzyć? Sami pisali przed meczem że nie ma rewanży. I poza tym ^UP

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Ja proponuję po prostu powtórzyć ten mecz kiedy RIOT upora się z problemami.

Pod koniec ~15 minut wszystko było dobrze. My nie mieliśmy lagów po kilka set tylko mieliśmy ścinę. Mecz wygrany, temat zamknięty. Żadnych rewanży. Dziękujemy za grę. Nawet na ss widać że malza, który przyszedł najpóźniej. Dziękujemy. :) Ogólnie. Widzę że sędziowie to są tutaj jak najbardziej zainteresowani.

he?

Opublikowano

Jest powtórka i nie ma o czym gadać. Jezeli macie problem to walkower. Są nieprawdopodobne lagi i przegralismy tylko przez to. Nawet rankeda nie moznaz zagrac , jest tyle błędów.. Riot musi usunac te bledy bo kazdy ma pro lagi.. Przed chwila gralismy 3v3 to byl mecz 2v0 bo nie szlo grac

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

poproszę o powtórkę :)

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

wygraliśmy i koniec wgl. nie rozumiem po co ta dyskusja. Były lagi każdy je miał ale były tylko przez okres ok. 1-5 minut (góra), z początku wywalało kogoś z enemy teamu bo miał bug splat a za to już nie ponośmy żadnej odpowiedzialności i tyle w ten temat.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

@3xUP

Powtórzyć..?

Nie ma sensu.. Teraz obie drużyny wiedzą 100% pick i jak gra przeciwnik..

I obie drużyny miały te same problemy..

Jeśli ktoś by chciał, mógłby znać waszą taktykę i picki już po pierwszym meczu.

Nie wiem, zobaczymy co na to Farex.

Opublikowano

Tak, teraz będziecie kombinować jak najbardziej żeby była powtórka.. Bo przed meczem cały czas pisaliście że już od razu wygraliście i nic tego nie zmieni..

A tu Puf.! jednak przegraliście ;x

Opublikowano

Jeśli ktoś by chciał, mógłby znać waszą taktykę i picki już po pierwszym meczu.

Nie wiem, zobaczymy co na to Farex.

Właśnie że nie mógł znać..?

Nie graliśmy żadnego meczu jeszcze bo mieliśmy 2 walkowery. A przeciwnika taktyki też nie znaliśmy bo były tylko SS końcowe.?

@renzrul78lk

No, no gdzie ta powtórka meczu?

Opublikowano

Ciekawe historyjki sobie tutaj pykacie ^.^. Ja tam tylko powiem GG i dobranoc, każdy musi czasami przegrać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...