Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zapomnijcie o D do jasnej ciasnej bo mam zaległości i jak tak czytam te posty to odnoszę wrażenie, że nas nie ma :P

Kost3k już otrzymał PW i jesteśmy w trakcie uzgadniania terminu.

Pepcixxx to są mecze na punkty, więc nie ważne z kim wygramy/przegramy, odpada drużyna z najmniejszą ilością pkt.

Pytanie do drużyn K i H - gramy z rewanżami?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wygramy z grupą D to jestesmy zwyciezca turnieju ..Tak czy siak jak wygramy to mamy komplet zwyciezonych meczów i przebijemy punktowo kazdego. Nie wiem jak to ma wygladac ale D vs K to bedzie walka o 2 i 3 miejsce. Jak wygra np. D to ma 2 a K ma 3.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

nie bądź taki do przodu bo cie z tyłu zabraknie, może nie będziemy musieli walczyć o 2 miejsce :P

Czyli rozumiem że jutrzejszy mecz to finał? A czemu nie ma rewanży?

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Finał dla nas, a dla was półfinał, bo jeśli wygramy to będziemy mieli 2/2 wygrane, grupa D i K będzie mogła mieć po 1 wygranej, ale i tak nie wiem czy mecz się odbędzie. Jak już napisałem na pw dam znać o 16 czy będziemy mieli ten komplet czy nie, bo mamy problem z 2 graczami. GL&HF :)

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Finał dla nas, a dla was półfinał, bo jeśli wygramy to będziemy mieli 2/2 wygrane, grupa D i K będzie mogła mieć po 1 wygranej, ale i tak nie wiem czy mecz się odbędzie. Jak już napisałem na pw dam znać o 16 czy będziemy mieli ten komplet czy nie, bo mamy problem z 2 graczami. GL&HF :)

JAK wygracie ;) Jeśli nie to o wszystkim zadecyduje mecz z grupą K, bo jeśli by się zdarzyło, że ten też wygramy to my zwyciężymy. Poza tym nie rozegraliśmy (grupa D) ani jednego meczu, więc wasze przechwałki o 1 miejscu to jak na razie przypuszczenia. O tym kto zajmie pierwsze miejsce w zasadzie dowiemy się po meczu D vs H ale tak, jak mówiłem, nie możecie być pewni zwycięstwa, każdy ma swoją ukrytą broń.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Tu liczą się punkty. My mamy na razie komplet wiec jezeli wygramy z grupa D to jestesmy 1 ,jezeli przegramy to o wszystkim zadecyduje mecz D vs K.

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

UP o to mi chodziło :)

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

mecz sie odbedzie w skladzie:

Kost3k2

Pepciox

Pokso

ProszekPL

EL'NoMeD

prosilbym teraz o wasze nicki z gry

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

mecz sie odbedzie w skladzie:

Kost3k2

Pepciox

Pokso

ProszekPL

EL'NoMeD

prosilbym teraz o wasze nicki z gry

LecimNaSzczecin

FliPl

TheKeczap

Jezusx3

5 Ci podamy w grze.

Kto zaprasza?

he?

Opublikowano

Ja pier*** mecz się zaczął a mi bug splat non stop wywala, ale na szczęście ktoś wszedł na moje konto i zaczyna grać...

Opublikowano

no bosko Grupa D wygrała, ale niestety podczas meczu wyrąbały wszystkim takie lagi, że szok. Do tego jeszcze przez pierwsze 15min miałem bug splata do póki się z tym nie uporałem.

Opublikowano

Super Kost3k dołączył w 15 minucie bo problemy z nowym patchem tak jak i ja wywalało mnie co 5 min z gry Proszę o wgląd demka ... Grupa D pisała ze będzie nakręcać demko :)

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Dzisiaj mecz grupy H z grupą D wygrała grupa D. Jednakże żadamy rewanzu. Wystapily dzisiaj problemy z nowym patchem i wyrzucało kazdego z naszych zawodnikow. Kazdy z nas mial nieprawdopodobne lagi przez pierwsze 15 min gralismy w 3. To byla jakas masakra.. Nasz Malzahar miał takie problemy z netem ze nie bylo go przez 15 min jak przyszedl to tak mu lagowalo ze po prostu bez problemow oddal first bloda. Nie nasza wina ze jest taki blad w patchu i nie mielismy absolutnych szans wygrac ten mecz..

Opublikowano

Cóż, w obydwu drużynach lagi były potężne, ja miałem ok 7 sekundowe opóźnienia, po drugie pozwole sobie przytoczyć wypowiedź Kostka:

@up żadnych rewanży, gramy kązdy z każdym, a potem finał.

Mecz rozegrany w jako takich warunkach - wygraliśmy. A i szczegół, jak to na cwaniaka chcieli wygrać, najpierw chcieli "kolegę na obserwatora" a następnie Kost3k wlazł nam na ts żeby jak mniemam podsłuchac (mikrofon wyciszony). Byłem zmuszony zbanować. Myślę, że skoro chcieli uciec się do tak prostackich sztuczek to lagi nie miały większego znaczenia dla wyniku meczu.

Grupa D[EP] wygrała mecz z grupą H[EP]

na koniec SS:

winhin.jpg

Edit UP Owww w 15 minucie dołączył? no co wy nie powiecie :) W 15 minucie to padł już firstblood, poza tym, jak malzahar mógł odrobic w lasthitach 15 minut przerwy?

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

@UP

My też mieliśmy problemy.. ale jakoś wygraliśmy.

Sami napisaliście że bez żadnych powtórek.

Opublikowano

Nie ma żadnego rewanżu bo nie chcieliście, co Kost3k napisał przed meczem. A rządać to możecie sobie wiecie co ;)

Chętnie zagramy jeszcze raz ale nie w ramach turnieju.

zmarzniętego truchła

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...