Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Chociaż jeden dobrze pisze..

Ty bodajże grałeś Talonem.? Ten najbardziej ogarnięty z ich teamu..

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobrze może i przegraliśmy, ale jak możemy tu mówić o sprawiedliwej wygranej jak pół naszego teamu miała problemu z internetem, a ja miałem bug splata przez pierwsze 15 min gry, i nie mówcie mi, że pierwsze minuty to nic, bo to jest duża różnica skoro ziggs podleciał i wziął mnie z ulti na strzała...

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

To czy mógłby farex rozstrzygnąć czy ma być ta powtórka czy nie ?

Nie wiem czy, ale Farex chyba już się nie zajmuję tym turniejem. Jeżeli nie było sędzi, a wszystkich wywalało to nie ma replaya. Jest SS. I to chyba wystarczy.

@UP

Za 2-3 miesiące? Nie wiadomo narazie.

he?

Opublikowano

Tamta grupa się na 100% nie zgodzi ale pokażcie replaya lordwyderowi to zobaczycie jaka to byla katastrofa. Nawet was pod koniec meczu wywalalo i troszkę luckerski rozwój gry , bo jak malzahar z 1 lvl po 15 minutach wbil to mial cholerne lagi i na nim byl first blood...

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@Up

Ale kurwa czego wy jeszcze chcecie ?! Było bez rewanży. Malza grał najlepiej po talonie, który wrócił najpóźniej. My też mieliśmy lagi i nie płaczemy. Zresztą, wasz kolega - Talon - 1 mądry napisał GG i sprawa zakończona. Po prostu popłakaliście się że przegraliście, a tak kozaczyliście.

he?

Opublikowano

Nikt nie kozaczył ... Po prostu w finale były 3 drużyny to ja założyłem że jak z wami wygramy to wygramy turniej. Poza tym najbardziej to nafeedowaliscie sie na naszych lagach. Pamietam ze jak mnie podczas gangu rozlaczylo (Grałem tankiem) to roz.baliście wszystkich... My chcemy rewanzu nie dlatego ze przegralismy ,ale dlatego ze po prostu były epickie lagi. Serwery riota się przeciążyły wczoraj . A wy tu tacy napaleni piszecie o wszystkim i o niczym. Zresztą nie rozumiecie ctzn. mieć lagi. Może w finale/bądź w rewanzu wezmiemy te same picki?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Jak tu mówić o feedzie ? Było ~20 killi w każdej drużynie. Zresztą. Co nas obchodzą wasze lagi ? Też mieliśmy i graliśmy. Nie ma rewanżu. Wygraliśmy. Puacz off .

he?

Opublikowano

To ja chce zagrac rewanz, ale POZA turniejem, po prostu pokazemy na co nas stac, a nie, zeby o wygranej grze decydowaly problemy techniczne...

jesli jestescie zainteresowani to pisac pw z checia zagramy.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nafeedowaliśmy się na malza? A co ze mną? Chyba nie myslicie że od tak wchodziłem w ulti malzhy i padałem jak mucha? Vladimir na topie miał akcję (pamiętam bo darłem się tak, że stary z piętra niżej przyleciał) - stał pod waszym turretem i nie mógł ruszyć, padając a killa zaliczyło wam. Ileż to razy na początku Ziggs zmaścił ulti rzucając je za blisko? Czemu? LAGI nie tylko wy na nie cierpieliście zrozumcie to... Nie mam zamiaru się kłócić ale każdy chyba zrozumie nasz spór, ja jednak uważam że mecz był, w jakich warunkach - szkoda gadać, ale był. Lagi to była wina Riotu a nie waszych dostawców czy kompów więc WSZYSCY ponosili konsekwencje niedoróbek nowego patcha.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Co z grupą K?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...