Endymion Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Program umożliwia zmianę okna odblokowania ekranu. Możliwości jakie oferuje nam program są miłe dla oka. Download: https://market.android.com/details?id=com.jiubang.goscreenlock&feature=search_result# Skanu nie ma bo z Android Marketu. Pjonteczka. //Rudi Jak jeszcze raz napiszesz zamiast r ł to dostaniesz procenty, zamiast ich zdjęcia. //Endymion Dodaj to w takim razie do regulaminu bo ja mam np. dysgrafię komputerową : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Bałdzo mi się przydał ten płogłam.Dzienkuje Endyś:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krephicek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mi niestety nie działa Szkoda bo fajne. mam za mały ekran ;/ (Motorola Flipout) Sygnatura by Krephicek (me) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mscuiamal Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 nie ekran , tylko rozdziałkę w ekranie :P Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekantos253 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Niewiem co to za producent wydaje androida dla telefonu z rozdzialka nizsza niz 320x480... Mi locker z ICSa czasami buguje - albo sie nie wlacza albo wlacza sie zwykly locker a pozniej ten z icsa. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henazari1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Działa na 800x480? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.