Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką konsolę wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem jaką konsole wybrać, czy PS4 czy jakiś xbox wie ktoś co lepiej? Chodzi mi bardziej o tym żeby było troche ciekawych gier. Pozdrawiam 😄

• Aive zmienił(a) tytuł na Jaką konsolę wybrać?
Opublikowano

hm według mnie ps4 ale jesly lubisz gry z serii forza horizon to  kup sobie xbox jesli wolisz produkcje Naughty Dog ( Uncharted,The Last of us) to kup ps4 . jeśli  dużo podróżujesz to albo switch (chociaż gry na switcha kosztują od 200 do 300 zł) więc to zależy. po drugie ekskluzywne gry na dane konsole. Na ps4 masz np.The Last of Us Part II,The Last of Us,Days Gone a na xbox (ekskluzywne gry na xbox one)

Seria Halo oraz Seria Forza horizon Seria Gears of war czy Sea of Thieves. Czyli wybór zależy od ciebie. Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli masz w miarę dobry PC, to wybór może być tylko jeden, a mianowicie PlayStation. Dlaczego? Tytuły ekskluzywne, które Sony ma po prostu lepsze. Dobrych ex'ów na Xboxa można zliczyć na palcach jednej dłoni, a w dodatku większość jest właściwie dostępna na PC. Dlatego też odsyłam do sprawdzenia tytułów ekskluzywnych na obu platformach i wybraniu konsoli pod gry, w które byś z chęcią zagrał.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...