Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glo Hyper - Temat Ogólny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,
W styczniu była premiera Nowego urządzenia Glo hyper,
Względem starego urządzenia zmieniło się dużo:
-Wkłady są grubsze i dłuższe,
-Podgrzewanie jest dużo lepsze, przez co lepiej się pali
- Cena jest dużo niższa bo urządzenie to 59 zł a wkłady po 9,99 (iqos patrz i się ucz)
-Ciekawa oferta smakowa (m.in. ananas, jagoda,lodowy, owoce czerwone)
- Dużo dłużej się pali

Ogólnie zacząłem palić 1,5 miesiąca temu, wcześniej paliłem iqos'a i powiem szczerze, że jak dla mnie rewelacja.
Stare glo było tragiczne, nie dało się palić, a nowe nie dość , że tańsze to dużo lepsze.
Rzekłbym, że przebili teraz iqosa ceną i jakością, Zwłaszcza jak podnieśli ceny heetsów i obniżyli w nich zawartość tytoniu.
Najbardziej mi podszedł mi smak Ice oraz terracota, z kolei nie polecam jagody (strasznie słodka i mdła)

Widzę, że nie ma tematu przeznaczonego temu urządzeniu więc zakładam i zapraszam do dyskusji. Ktoś pali? Ma jakieś spostrzeżenia?

P.S
Urządzenie kupiłem w oficjalnym sklepie z kodem od przedstawiciela za 49 zł i 3 paczkami gratis i z tego co widziałem to kod dalej działa, Więc jak ktoś chciałby spróbować to wrzucam : MGMOR6PL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...