Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xiaomi - jaki wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały dylemat związany z wyborem telefonu a mianowicie myślę nad Xiaomi 8 Pro a Xiaomi 9t.Telefon głownie aby gry chodziły płynnie i aplikację.Który waszym zdaniem będzie lepiej się sprawował?   9t jest drozszy o te 200-300 zł ale nie chodzi o to tylko o to jaki jest wydajniejszy.Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam. No chyba że do 1400 zł macie jakieś lepsze propozycje telefonu :) to też chętnie posłucham i się zastanowię 🙂

Opublikowano

Ja ostatnim czasem zakupiłem Xiaomi mi 9 w wersji lite i mogę stanowczo stwierdzić że jest to dobry telefon jak za tak niską cene.

Aparat w dzień robi spoko zdjęcia, w nocy już trochę gorzej, lecz z dobrym oświetleniem oraz trybem nocnym w sumie idzie otrzymać fajne efekty.

Jeżeli chodzi o gry, to pykam we wszystko na full i telefon nie ma z tym problemu, nawet z wymagającymi grami.

Posiada także fajny design, tzn jest takie standardowe jak w wielu teraźniejszych telefonach, lecz z tyłu ma fajny bajerek z tym logo odpowiadającym jako dioda telefonu (idzie się przyzwyczaić do diody powiadomień z tyłu telefonu).

Telefon przede wszystkim solidnie wykonany, jest naprawdę wytrzymały.

Ekran jest super przejrzysty i ma dobra rozdzielczość.

Opublikowano

Mmm czyli gry chodzą na full to dobrze a z tego co wiem to lite jest troszkę słabsza od tego 9t. Więc mogę przypuszczać ze ten 9t starczy na spokojnie do tego co chce, tylko czy warto mi np kupować 9t czy raczej 8 pro i starczy w zupełności. Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam 👍

Opublikowano

Przy takiej decyzji to pewnie ja bym polecił bardziej tego 9t, ze względu jako iż jest większa bateria, lepszy aparat.

Procesor może jest nieco słabszy niż w 8 pro, lecz będzie na pewno wystarczajacy.

Opublikowano

Ja mam mi 9t i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, ani razu mi się nie zawiesił, najlepszy telefon jaki miałem do tej pory 🙂  

Opublikowano

Z tego co widziałem bateria jest większa w 8 pro. Czyli w 8 pro procesor jest lepszy jak w 9t tak? Bo na tym się nie znam akurat 

• Aive zmienił(a) tytuł na Xiaomi - jaki wybrać?
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...