Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać, czy jak za długo przytrzymam przycisk resetu w moim routerze tp-link TL-WR340G, to czy nie będę miał wtedy internetu, chyba, że znacie jakiś inny pomysł, abym mógł zagrać na serwerze mc, razem z rodzeństwem, na którym dostałem bana

Opublikowano

W jaki sposób miałoby Ci to pomóc?

Z tego co mi wiadomo, to dłuższe przytrzymanie przycisku powoduje reset urządzenia do ustawień fabrycznych, co oczywiście może wiązać się z brakiem dostępu do internetu.

Niektórzy dostawcy nie oferują stałego adresu IPv4 i wtedy wystarczy normalny reset urządzenia, aby uzyskać nowy. Jeżeli tak bardzo pragniesz zagrać na danym serwerze, to spróbuj pobrać jakiegoś VPN (może być nawet darmowy np. Betternet)

Opublikowano
Dnia 10.03.2021 o 19:56, Vosly napisał:

W jaki sposób miałoby Ci to pomóc?

Z tego co mi wiadomo, to dłuższe przytrzymanie przycisku powoduje reset urządzenia do ustawień fabrycznych, co oczywiście może wiązać się z brakiem dostępu do internetu.

Niektórzy dostawcy nie oferują stałego adresu IPv4 i wtedy wystarczy normalny reset urządzenia, aby uzyskać nowy. Jeżeli tak bardzo pragniesz zagrać na danym serwerze, to spróbuj pobrać jakiegoś VPN (może być nawet darmowy np. Betternet)

To jak zmienić według ciebie IP routera, aby mi nie wywaliło neta? 

Opublikowano
8 godzin temu, Vosly napisał:

To wszystko jest zależne od dostawcy.

Skorzystaj z jakiegoś VPN.

serwer blokuje vpna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...