Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miałem wyłączony mozrepl :) teraz już działa :) tylko zastanawia mnie jedno. mogę wyłączyć przeglądarkę? bo chciałbym aby bot chodził a ja mógł w coś grać :)

dało by rade żeby bot pobierał PA ze schowka?

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miałem wyłączony mozrepl :) teraz już działa :) tylko zastanawia mnie jedno. mogę wyłączyć przeglądarkę? bo chciałbym aby bot chodził a ja mógł w coś grać :)

Jak wyłączysz przeglądarkę to wyłączysz bota :>

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Przegladarke i bota mozesz zminimalizowac albo ukryc, ale nie zamykaj bo nie bedzie dzialac.

Opublikowano

znalazłem błąd :) jeśli zaznaczymy żeby powiadamiał nas o tym że mamy 0PA bot się crashuje :)

teraz wyciągnąłem 360 PA zaznaczyłem tą opcje i się nie wyłączył. zobaczymy jak będzie gdy będzie 0 PA :)

Dobra robota ;)

Opublikowano

znalazłem błąd :) jeśli zaznaczymy żeby powiadamiał nas o tym że mamy 0PA bot się crashuje :)

Dziwne bo z tym nie powinien miec zadnego problemu.

Opublikowano

Jedyny minus tego bota to, to że nie mogę nic robić na firefoxie :/ a szkoda ;/

Po prostu odpal firefoxa w drugim oknie i po problemie. W drugim oknie sobie rob co chcesz :)

Opublikowano

ja tez mam najnowszego i działa ,

Adik bot usuwa powiadomienia z trickow ??

bo mi nie usuną

a moge wyłączyć przeglądarke ?

nie bo wyłączysz tez bota

Opublikowano

a moge wyłączyć przeglądarke ?

W bocie masz przycisk "ukryj okno przegladarki". Jak wylaczysz to bot padnie.

ja tez mam najnowszego i działa ,

Adik bot usuwa powiadomienia z trickow ??

bo mi nie usuną

Nie, nie usuwa - teraz mozecie sobie zobaczyc jak tricki ustawia.

Opublikowano

Mam takie małe pytanko ... A mianowicie jeżeli np. bd miał 8 poziom triku i jak wiadomo bd tam 8 współczyników to jeżeli bot ustawi np. 5 współczyników dobrze a 3 jeszcze nie trafi , a ja wyloncze komputer lub bota z przyczyn losowych to bot przy następnym uruchomieniu bd szukał od nowa czy juz bd zaczynał od tych 5 dobrych współczyników ?

Opublikowano

Mam takie małe pytanko ... A mianowicie jeżeli np. bd miał 8 poziom triku i jak wiadomo bd tam 8 współczyników to jeżeli bot ustawi np. 5 współczyników dobrze a 3 jeszcze nie trafi , a ja wyloncze komputer lub bota z przyczyn losowych to bot przy następnym uruchomieniu bd szukał od nowa czy juz bd zaczynał od tych 5 dobrych współczyników ?

Bot bedzie kontynuowal tricki, nie bedzie zaczynal od nowa.

Opublikowano

czyli nic tylko czekac tym którym nie zadziałał na tego co bedzie chodził :)

Niestety. Po prostu zabraklo mi czasu, a udostepnilem wersje niedopracwana bo widzialem, ze sporo ludzi czekalo na bota.

Opublikowano

_FFConnect ==> General Error: Can not connect to FireFox/MozRepl on: 127.0.0.1:4242

a mi taki bład i nic nie dziala podrzednie wersije bota były łatwiejsze w obsłudze klikałes i działało odrazu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...