Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG, ludzie dajcie mu spokój. Czekacie aż on wejdzie i wstawi bota. A później co będzie? Znów będą kolejne pytania dotyczące bota, bo bot wam nie wystarczy i będziecie chcieli więcej.

Adik pisał, że weekend się zbliża i chciałby też coś wypić... Może faktycznie miał okazję...

Opublikowano

Podniecacie się tym botem, jakbyście sami nie umieli grać. Cieszyłbym się gdyby Administracja s8 wykryła to i każdego kto go używa zbanowała. Można czekać na bota, ale bez przesady. Adik to człowiek, a nie maszyna. Cały czas prosicie o bota jakby to coś miało zmienić. Sami sobie zróbcie a zobaczycie ile potrzeba na to czasu.

Opublikowano

Wejdź w bocie w zakładkę Opcje i ogarnij to co jest na końcu i odznacz "Wyłącz"

Ale ja nie mam zaznaczoną tą opcje wogóle więc nie wiem o co chodzi. Gdy jestem na lapku to wszystko ok.

Opublikowano

Niestety nie skonczylem w 100% bota, takze wstawie wersje niedopracowaną (wielu osobom pewnie w ogole nie odpali). Jak znajde czas to jutro dokoncze bota, zeby kazdy mogl z niego korzystac.
Bot jest napisany pod firefoxa i jedynie z nim działa. Firefox musi byc ustawiony, jako domyslna przegladarka !

bot :

http://www.sendspace.pl/file/5aa049e7434f073138295e7/ft3-bot-v3-0-by-adik

dodatek do firefoxa (bez niego bot w ogole nie ruszy) po instalacji sprawdzcie czy dodatek jest wlaczony !

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/mozrepl/

Na 100% jest blad przy probie wbicia tricku na 10 poziomie, takze nie wbijajcie go na razie botem.

Jezeli podczas wlaczania bota avast nam go skasuje to trzeba go na nowo sciagnac i ustawic w avascie :

osłony w czasie rzeczywistym -> osłona systemu plików -> ustawienia zaawansowane -> wykluczenia -> dodaj (i podajemy sciezke do bota)

Ps. Dajcie znac czy Wam dziala, jak cos to jutro go dopieszcze :)

Opublikowano

Odpali się strona startowa firefoxa i stoi nic się nie rusza .

MozRepl włączyłem i chodzi :)

@

A zrobisz jutro aby mógł wbić 10 poziom tricka :D ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

mi wyskakuje taki error

_FFConnect ==> General Error: Can not connect to FireFox/MozRepl on: 127.0.0.1:4242

:(

Zobacz w dodatkach firefoxa czy masz MozeRepl 1.1 włączony.

Opublikowano

mam włączone :(

adik a z jaką wersją firefoxa działa bot bo ja mam najnowszą

Ja mam 18.02. Tak, jak mowilem duzo osobom moze niestety nie odpalic. Jutro to dopracuje zeby kazdemu dzialalo.

Odpali się strona startowa firefoxa i stoi nic się nie rusza .

MozRepl włączyłem i chodzi :)

@

A zrobisz jutro aby mógł wbić 10 poziom tricka :D ?

Czyli jak ? dziala Ci czy nie bo nie czaje ? Tak jutro moze naprawie bledy.

Opublikowano

Mi nie mam błąd ten co speed

mi wyskakuje taki error

_FFConnect ==> General Error: Can not connect to FireFox/MozRepl on: 127.0.0.1:4242

:(

Opublikowano

Działa serdecznie dziękuje ;] Na przyszłośc fajna by była opcja tzw. "Pojedynki na triki" Do tej zakładki bardzo bot mi by sie przydał ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...