Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję na serwer dedykowany następujące osoby:

technik, człowiek od clienta, web mastera

Wymagania:

- Pomoc w ogarnięciu serwera.

- Bdb ortografia

- Dobry kontakt

- Czas

Oferuję:

- 10% z IS

- Rangę [GM]

Kontakt: PW

PS serwer jest już postawiony, kupiony dedyk, potrzebuję pomocy w ogarnięciu bugów i paru rzeczy !

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Poszukuję Teamu na dedykowany server ExoneMT2.

Posiadamy już Sponsora i ClientMastera.

Potrzebni będą jeszcze:

Technik:

- doda nowe bronie zbroje i mapy pod server 4FUN

- zna się dobrze w CoreFTP i FIleZilli

- doda nowych NPC i shopki z itemami

- Nowe Eq na start i Pierścień Teleportacji itd

WebMaster:

- zrobi oryginalną stronę servera ExoneMT2

- potrafi zabezpieczać stronę przed hakerami

- zrobi IS na stronie

Grafik:

- potrafi zrobić loga i napisy do servera

- zrobi jedyny i oryginalny znaczek GM

- zrobi fajne nazwy expowisk i miast

Quester:

- doda nowe misje u NPC

- nowe Questy i inne ciekawe zadania

Co oferujemy:

Technik:

- 15% zarobku z IS

- konto GA/GM

- miło spędzony czas w grze

- profesjonalny Team

WebMaster:

- 20% zarobku z IS

- konto GA/GM

- profesjonalny Team

Grafik:

- 5% zarobku z IS

- konto GA/GM

- profesjonalny Team

Quester:

- 5% zarobku z IS

- konto GA/GM

- profesjonalny Team

Więcej informacji na GG: 39893626 lub 2148847

:D

Nie aktualne

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Witam

Na Serwer dedykowany potrzebuje doswiadczonego WebMastera +16lat

Co powinien potrafic:

-zakodowac strone

-zrobic wlasny layout

-Oskryptowac strone

-napisac wlasna strone i forum

• is
  • ranking
  • status serwera
  • forum
  • graczy online
  • panel logowania
  • download
  • Itd

Co oferujemy:

• domene
  • serwer www
  • Posade GM z pelnymi prawami

Kontakt:

GG 38786593

za prace bedzie % z is

80576sygn.jpg

ab19cc7cce545b90c3422a13a5de0618.gif

Opublikowano

Oferuje pomoc przy prowadzeniu forum jako Moderator

Witam. Oferuję swoją pomoc przy forum, jako Moderator. Mam na imię Kamila, mam 22 lata 30 tego miesiąca skończę 23. Jestem osobą sumienną w powierzonych mi obowiązkach równocześnie konsekwentną wobec siebie i innych. Nie znoszę wulgarnych treści i wyrażeń które ubliżają osobom trzecim. Zawsze trzymam porządek wśród siebie a także wokół innych. Jestem przyjacielsko i sympatycznie nastawiona do każdego użytkownika ale czasami zdarza mi się pokazać pazurki. Zawsze służę pomocą dla każdego, jak już sytuacja wymaga udostępniam nr gadu gadu. W każdej sytuacji można zawsze na mnie liczyć :)

Przygoda z Metkiem zaczęła się dawno i to dosyć dawno. Tak naprawdę zainteresował mnie grą mąż byłej przyjaciółki i jej brat a mój były. Miało to miejsce około 3 lat temu dokładniej w zimę. Zapoczątkowałam karierę zresztą jak każdy na pewno na polskim metinie. Niektórzy mogą mnie znać miałam postać o nicku " kwiatek89". Dobre 1,5 roku grałam. Przyszedł czas że mój były znowu namówił mnie na grę na prywatnych serwerach. Pierwszym był Avalon Mt2, potem tak sobie biegałam po serwerach różnych. Z pamięci jak dobrze sięgam potem był Extreme S2 Mt2. Nie będę się aż tak rozpisywać szczegół w szczegół. Postać miałam najlepszą na Elite MT2 - 138 lvl potem nie chciało mi się expić, gdyż miałam tam PRO EQ a administracja nie dawała żadnych nowości.

W swoim "marnym" życiu he he he zajmowałam się różnymi forami. Aktualnie tworzyłam od podstaw forum serwera prywatnego Metin2 który na dniach wystartuje w fazie "beta". Wcześniej za Nim tak na poważnie zainteresowałam się forami i w ogóle grą tworzyłam swoje amatorskie, na nich się uczyłam wszystkiego. Dla niektórych może nie być spore doświadczenie, jednak tą wiedzę posiadam którą powinnam mieć na stanowisko Moderatora, skoro już nawet otrzymałam status Administratora.

Od swojej osoby mogę poświęcić do 5 godzin dziennie, zawsze służę pomocą w problemach, jak będzie konieczność udostępnię swój nr Gadu - Gadu.

Oferuję miłą i wspaniała atmosferę dla każdego z użytkowników a także głównej administracji. Dla mnie liczy się zabawa a także wspaniale w sympatycznym towarzystwie spędzony czas. Użytkownicy mają się cieszyć z korzystania zarówno ze serwera gry jak i jego forum aby wynieść super wspomnienia a nie złe zdanie. :)

Gdy mój anons i moja osoba odpowiada komuś proszę najpierw o kontakt jako wiadomość prywatna. Resztę podam potem :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

poszukuje.png

Witam poszukuje sponsora, który zakupił by serwer dedykowany bądź vps, nie oczekuje dużych zysków z is

;)

Oferuje:

~ Serwer ts

~ Serwer Metina

~ Zgrany team

~ Pliki odbugowane ;]

~ Forum z licencją IPB (mpgcenter.pl)

Kontakt :

~ GG 6239770

~ PW

KONTO ZAMKNIĘTE

Opublikowano

----------------------------------------

WITAM

Zostanę GM,ClientMasterem,Technikiem(POMOCNICZYM),Questerem(POMOCNICZYM):

DALSZE INFORMAJCE POD KONTAKTEM GG: 2069938

Opublikowano

Witam poszukuję webmastera.

Wymagania:

- możliwość użytkowania gotowego szablonu

- dobrze dopracowane skrypty

Moje wymagania nie są zbyt dużę liczą się umiejętności i chęć pracy. Na wasze propozycje czekam na GG 17731786 gdzie umówili byśmy wszelkie informacje takie jak np. zarobek.

Pozdrawiam

P.S Serwer gotowy do wystartowania jeszcze przed feriami.

bez linków zewn.

Opublikowano

345yb7q.png

nlzzux.png

Poszukujemy Questera na serwer.

Serwer stoi na dedyku, już wkrótce start.

nlzzux.png

Wymagania:

Umiejętność pisania questów,

Wiek 15+

Mikrofon

Chęci

nlzzux.png

Oferujemy:

Serwer Dedykowany

Jeśli questy będą dobre % z is,

Super Ekipę

nlzzux.png

GG:

39661911

Opublikowano

Witam,

Chętnie zostanę Sponsorem ( Mam już wykupionego dedyka) , proszę nie pisać do mnie jeżeli chcecie mnie wykiwać jak gracz "GAMMERSIV".

Oszukał mnie on.

Wiecie co się z nim stało?

Wynająłem adwokata ( oddał dedyka i przeprosił obeszło się bez sądu, miał szczęście!)

Jak mnie oszukał?

Był bardzo przekonujący, miał klienta itd...

Gdy doszły pieniądze napisał mi że go oszukałem i po prostu dał mi ignora...

Z pomocą policji i adwokata namierzyłem go zwyczajnie... (przestraszył się i wiecie...)

A więc JEŻELI DO MNIE PISZESZ TO PAMIĘTAJ NIE PISZESZ Z DEBILEM!

Masz klienta ?

Gotowego do startu?

Jeżeli tak to pisz...

Nie masz klienta ,a jest on w trakcie tworzenia?

Zapraszam również!

GG:34179257

Dla sponsora 70% z zysków IS.

Jesteś człowiekiem godnym zaufania?

Zapro!

Pamiętaj ,że po tym oszustwie jestem bardziej ostrożniejszy , więc jeżeli nie masz klienta ani nie zamierzasz go robić to ODPUŚĆ SOBIE!

SPRZEDAM SERWER VPS:

Opublikowano

oferujesponsor.png

Witam Serdecznie!

Jestem Adam mam 23 lata.

Zostane sponsorem Serwera dedykowanego Metin2.

Poszukuje zgrany Team który zrobi dobry serwer.

Oferuje panstwu serwer VPS na 1 mies z możliwością

użycia go w celu włączenia serwera do testów dla max 10 osób.

Daje na to miesiąc od pierwszego dnia po zakupie.

Z łaczem 1GBps oraz 24GB ramu.

Jeszcze raz podkreślam!

Poszukuje osób z planami i zaufaną administracją!

Oraz z osobami w miare doświadczonymi w zwalczeniu ataków na serwer.

W innym wypadku po nie wywiązaniu się z umowy zabieram VPS.

Co do utargu z IS dogadamy sie na PW.

Kontakt Gadu-Gadu:40366768

Pozdrawiam i do zobaczenia Adam

Opublikowano

Siem siema poszukuje Questera na serwer dedykowany.Chce aby był ogarnięty i pisał fajne quest to i kaska będzie... :) Piszczie PW na forum :) (serwer to SentinenZ)

Opublikowano

Poszukuję pomocy!

Opis: Szukam osoby ktora postawi mi serwerek spolszczony na nowych plikach na dedyku z ovh. Najlepiej zeby mozna bylo wchodzic tam przez kamer moda lub zwyklego klienta 2011. Serwer ma byc raczej testowy nie potrzebuje zadnych pierdol.

Kontakt: (tutaj do wyboru.)

- Prywatna wiadomość na forum z numerem gg. Napisze do ciebie.

Oferuje 300sm za postawienie lub do dogadania.

:P

Opublikowano

WITAM

Zostanę GM,ClientMasterem,Technikiem(POMOCNICZYM),Questerem(POMOCNICZYM):

DALSZE INFORMAJCE POD KONTAKTEM GG: 2069938

Opublikowano

poszukuje.png

Witam poszukuje sponsora, który zakupił by serwer dedykowany bądź vps, nie oczekuje dużych zysków z is

;)

Oferuje:

~ Serwer ts

~ Serwer Metina

~ Zgrany team

~ Pliki odbugowane ;]

~ Forum z licencją IPB (mpgcenter.pl)

Kontakt :

~ GG 6239770

~ PW

KONTO ZAMKNIĘTE

Opublikowano

bez-nazwy-1.jpg

Tirian2 - projekt dedykowanego serwera metin2, którego data wypuszczenia na arenę Prywatnych serwerów Metin przypada na koniec stycznia / początek lutego.

SERWER NA SKALĘ EUROPEJSKĄ ! (reklamy na zagranicznych forach o tematyce "MPC"

Od dawnych czasów interesujemy się grą metin, i jesteśmy pewni czego chcą gracze ! Chca nowości, czegoś czego nie było, lecz za razem chcą trochę standardu. U nas jest to po części możliwe =)

Poszukujemy sponsora, który jest w stanie wykupić stronę Internetową pod serwer Tirian2.pl (posiadamy forum IP.Board 3.2.3 Licencja !), oraz serwer dedykowany !

Jesteśmy więcej, niżeli pewni, że wyrobimy się z tym co mamy dotychczas w planach na 100% przed czasem, lecz jednak serwer trzeba dopiąć na ostatni guzik !

Graczom zapewnimy rozrywkę, oraz brak nudy (duża ilość misji i dungeonów). Sponsor musi być pełnoletni, oraz odpowiedzialny (nie chcemy kogoś, kto pokazuje się z jak najlepszej strony a za przeproszeniem gów** wie).

Po więcej informacji zapraszam na PW tego forum, oraz numer GaduGadu: 17850971, postaram się przybliżyć wszystko co potrafię powiedzieć na dzień dzisiejszy (Konferencja z Całym Team przyszłego Tirian2).

Pozdrawiamy

^^ + Niech sobie ktoś nie myśli że sponsor nie Będzie mieć żadnych zysków , wręcz przeciwnie

:)

e Dit :

Poszukujemy zaawansowanego technika, który w miarę zna się na rzeczy, potrafi zrobić praktycznie wszystko ! Pozdrawiam

:)

Opublikowano

Witam. Oferuję swoją pomoc przy forum, jako Moderator. Mam na imię Kamila, mam 22 lata 30 tego miesiąca skończę 23. Jestem osobą sumienną w powierzonych mi obowiązkach równocześnie konsekwentną wobec siebie i innych. Nie znoszę wulgarnych treści i wyrażeń które ubliżają osobom trzecim. Zawsze trzymam porządek wśród siebie a także wokół innych. Jestem przyjacielsko i sympatycznie nastawiona do każdego użytkownika ale czasami zdarza mi się pokazać pazurki. Zawsze służę pomocą dla każdego, jak już sytuacja wymaga udostępniam nr gadu gadu. W każdej sytuacji można zawsze na mnie liczyć :)

Przygoda z Metkiem zaczęła się dawno i to dosyć dawno. Tak naprawdę zainteresował mnie grą mąż byłej przyjaciółki i jej brat a mój były. Miało to miejsce około 3 lat temu dokładniej w zimę. Zapoczątkowałam karierę zresztą jak każdy na pewno na polskim metinie. Niektórzy mogą mnie znać miałam postać o nicku " kwiatek89". Dobre 1,5 roku grałam. Przyszedł czas że mój były znowu namówił mnie na grę na prywatnych serwerach. Pierwszym był Avalon Mt2, potem tak sobie biegałam po serwerach różnych. Z pamięci jak dobrze sięgam potem był Extreme S2 Mt2. Nie będę się aż tak rozpisywać szczegół w szczegół. Postać miałam najlepszą na Elite MT2 - 138 lvl potem nie chciało mi się expić, gdyż miałam tam PRO EQ a administracja nie dawała żadnych nowości.

W swoim "marnym" życiu he he he zajmowałam się różnymi forami. Aktualnie tworzyłam od podstaw forum serwera prywatnego Metin2 który na dniach wystartuje w fazie "beta". Wcześniej za Nim tak na poważnie zainteresowałam się forami i w ogóle grą tworzyłam swoje amatorskie, na nich się uczyłam wszystkiego. Dla niektórych może nie być spore doświadczenie, jednak tą wiedzę posiadam którą powinnam mieć na stanowisko Moderatora, skoro już nawet otrzymałam status Administratora.

Od swojej osoby mogę poświęcić do 5 godzin dziennie, zawsze służę pomocą w problemach, jak będzie konieczność udostępnię swój nr Gadu - Gadu.

Oferuję miłą i wspaniała atmosferę dla każdego z użytkowników a także głównej administracji. Dla mnie liczy się zabawa a także wspaniale w sympatycznym towarzystwie spędzony czas. Użytkownicy mają się cieszyć z korzystania zarówno ze serwera gry jak i jego forum aby wynieść super wspomnienia a nie złe zdanie. :)

Gdy mój anons i moja osoba odpowiada komuś proszę najpierw o kontakt jako wiadomość prywatna. Resztę podam potem :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...