Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję na serwer dedykowany następujące osoby:

lilili.png

Quester

Wymagania:

- Umiejętność pisania dungeonów / misji czasowych / biologów etc.

- Bdb ortografia

- Dobry kontakt

- Czas

Oferuję:

- 5% z IS

- Rangę [GM] na serwerze z uprawnieniami 'GOD_WIZARD' (oczywiście bez dostępu do ssh/mysql)

- Administrator strony forum

Kontakt: PW

lilili.png

YoutubeMediator [YM]

Wymagania:

- Czas na robienie filmów + ich edycja

- Bdb znajomość programów typu Sony Vegas / Adobe After Effects.

- Dobry kontakt

- Dobra ortografia

Oferuję:

- Rangę [GM] na serwerze z uprawnieniami 'GOD' (oczywiście bez dostępu do ssh/mysql)

- Administrator forum

lilili.png

>> Przykładowe SS z serwera: <<

autopoty2.png

bossyj.png

fryzy2.png

17912601413989039366.png

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam chciałbym zostać GM na jakimś serwerze.

Doświadczenie mam dość duże ! mialem pare serwerów ale hamachi ;(

Komendy mam opanowane w 99%

Dogaduje sie bardzo dobrze z graczami ;)

Mam cierpliwość ;)

Kulture tagże posiadam ;)

Doświadczenie :

Pare razy GM na dedyku i dużo razy na hamachi

Kontakt : GG: 38920142

Opublikowano

OFERUJĘ POMOC PRZY SERVIE : ClientMaster'a , GM'a , Moderatora Forum

-Mam 16 lat

-Ortografia i kultura staram się robić jak najmniej błędów

-Posiadam Dużą Wiedzę na temat metin2 (3lata gry na Globalu oraz Privach)

-Znam Dużo komend GM'a

-Codziennie przeznaczam dużo czasu na metina jak i na różne z nim związane fora

-Staram się być sprawiedliwym wobec graczy ze względu na stan majątkowy

-Umiem Działać w grupie oraz posiadam dużo wiedzę na temat moderowania.

ClientMaster:

-Zabezpieczać pliki eix. .epk

- Dodawać nowe Interfejsy

-Dodawać Mapy na klienta

-Edytować bronie po stronie Klienta

-Zmienić Czcionkę i Kolor

-Edytować Czat

-Dodawać i edytować Bronie po stronie klienta

-Edytować Okno Główne

-Zmienić znaczki gm'a oraz połysk broni

-Dodawać Potworki do klienta oraz zmieniać ich nazwę i opis

-Dodawać mounty i ich edytować po stronie klienta

Zainteresowanych mną w kierunku tych 3 Kierunków proszę o PW.xxxx

Opublikowano

Witam

Poszukujemy WebMastera i Technika na serwer dedykowany CreativeMt2, który powstanie do końca miesiąca. Technik i WebMaster muszą być doświadczeni w tym co robią, wiedzieć jakie mają obowiązki oraz mieć ukończone 15 lat. Więcej info na gg: 32999762 . Za swoją pracę są wynagrodzenia w postaci np. GM

Opublikowano

Witam poszukuję posady jako GM, CM (Community Manager) i WebMastera ( początkujący).

Imię:

Adam

15 lat i 70%

Kontakt :

-gg : 8528782

-pisz na forum (PW)

Cechy:

- Cierpliwość

- Pracowitość

- Wytrwałość

Doświadczenie:

- 5 lat gry na PL z przerwami

- znajomość komend GM'a

- tworzenie prostych stron i forum (dużo o CS)

Wymagania:

- Praca na DEDYKACH

Zainteresowanych proszę o kontakt!!

Opublikowano

Witam

Poszukuje następujących osób do mojego serwera metin2

ClientMaster

Musi potrafić:

Zrobić dobrego klienta

WebMaster

Musi potrafic

Zrobić dobrą stronę serwera

Kontakt:

Tutaj na forum PW zawsze odpisze

Pozdrawiam

:) :) :)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Witam

Szukam serwera na którym mógłbym zostać:Technikiem

- mógłbym dodać nowe bronie, zbroje, ulepszacze, zmienić system ulepszeń, edycja NPC, dodaniu ulepszaczy do systemu i wiele innych

- znam większość komend

- przed sobą miałem już kilka serwerów dedykowanych jak i hamachi

- lubię eventy dlatego mógłbym organizować niektóre z nich

- dobrze ogarnę forum serwera (jako admin)

Coś o sobie:

-mam 17 lat

jestem uprzejmy,pomocny, zabawny, pełen entuzjazmu mam dużo pomysłów

-na kompie spędzam od 3 do 6 godz.

-(minus) Brak mikro

Mam nadzieję że się przydam

;)

Proszę o kontakt na GG: 36917114

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

Witam poszukuję posady jako GM, CM (Community Manager) i WebMastera ( początkujący).

Imię:

Adam

15 lat i 70%

Kontakt :

-gg : 8528782

-pisz na forum (PW)

Cechy:

- Cierpliwość

- Pracowitość

- Wytrwałość

Doświadczenie:

- 5 lat gry na PL z przerwami

- znajomość komend GM'a

- tworzenie prostych stron i forum (dużo o CS)

Wymagania:

- Praca na DEDYKACH

Zainteresowanych proszę o kontakt!!

Opublikowano

Witam

Wraz z kolegą robimy serwer metin2

Potrzebujemy następujących osób :

Technik

Obsługa FreeBSD

MySQL

Obsługa Navicat i FilleZilla

ClientMaster

Zrobienie dobrego klienta

Więcej informacji dostaniecie

NA PRYWATNEJ WIADOMOSCI NA FORUM Pw

POZDRAWIAM

:)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Siemanko : ]

Szukam Posady na Jakimś Serwerze(No-Hamachi) Jako GM

Co Oferuję

-Punktualność

-Kulturę

-Znajomość Komend GM'a (Bylem GM 3 razy)

-Pomaganie Ludziom Na Serwerze.

-Poświęcenie około 4 h od Poniedziałku Do Piątku w Sobotę i w Niedzielę Okolo 8-10h

-Pomaganie [HA]

-Organizowanie Eventów

-Aktywność Na Forum.

-Uprzejmość (Nie Rozdawanie Itemków) Mam na myśli Odpisywanie graczom Na ich Pytania jeśli mają jakiś Problem.

-Pilnowanie Serwera (Banowanie Cziterów)

O mnie:

-Mam na Imię Kuba Mam 15 Lat (Prawie 16)

-jestem osobą skupioną,miłą ,towarzyską,pracowitą,pomocną.

-W grę Metin Gram od 2009 Roku : ) 2 Lata na Metinie PL. A od 2011 Roku (okolo Lutego na Priv)

-wszystko co robię staram się zrobić jak najlepiej

Nie jestem osobą której tylko zależy na pieniądzach Dlatego Nie muszę mieć dochodu z IS

Liczy się Tylko Dobra Zabawa :)!

Kontakt ze mną:

GG:34317985 (Jestem Prawie Codziennie)

Bardzo Proszę o Odpowiedz w Sprawie mojego podania! :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Oferuje pomoc przy prowadzeniu forum jako Moderator

Witam. Oferuję swoją pomoc przy forum, jako Moderator. Mam na imię Kamila, mam 22 lata 30 tego miesiąca skończę 23. Jestem osobą sumienną w powierzonych mi obowiązkach równocześnie konsekwentną wobec siebie i innych. Nie znoszę wulgarnych treści i wyrażeń które ubliżają osobom trzecim. Zawsze trzymam porządek wśród siebie a także wokół innych. Jestem przyjacielsko i sympatycznie nastawiona do każdego użytkownika ale czasami zdarza mi się pokazać pazurki. Zawsze służę pomocą dla każdego, jak już sytuacja wymaga udostępniam nr gadu gadu. W każdej sytuacji można zawsze na mnie liczyć :)

Przygoda z Metkiem zaczęła się dawno i to dosyć dawno. Tak naprawdę zainteresował mnie grą mąż byłej przyjaciółki i jej brat a mój były. Miało to miejsce około 3 lat temu dokładniej w zimę. Zapoczątkowałam karierę zresztą jak każdy na pewno na polskim metinie. Niektórzy mogą mnie znać miałam postać o nicku " kwiatek89". Dobre 1,5 roku grałam. Przyszedł czas że mój były znowu namówił mnie na grę na prywatnych serwerach. Pierwszym był Avalon Mt2, potem tak sobie biegałam po serwerach różnych. Z pamięci jak dobrze sięgam potem był Extreme S2 Mt2. Nie będę się aż tak rozpisywać szczegół w szczegół. Postać miałam najlepszą na Elite MT2 - 138 lvl potem nie chciało mi się expić, gdyż miałam tam PRO EQ a administracja nie dawała żadnych nowości.

W swoim "marnym" życiu he he he zajmowałam się różnymi forami. Aktualnie tworzyłam od podstaw forum serwera prywatnego Metin2 który na dniach wystartuje w fazie "beta". Wcześniej za Nim tak na poważnie zainteresowałam się forami i w ogóle grą tworzyłam swoje amatorskie, na nich się uczyłam wszystkiego. Dla niektórych może nie być spore doświadczenie, jednak tą wiedzę posiadam którą powinnam mieć na stanowisko Moderatora, skoro już nawet otrzymałam status Administratora.

Od swojej osoby mogę poświęcić do 5 godzin dziennie, zawsze służę pomocą w problemach, jak będzie konieczność udostępnię swój nr Gadu - Gadu.

Oferuję miłą i wspaniała atmosferę dla każdego z użytkowników a także głównej administracji. Dla mnie liczy się zabawa a także wspaniale w sympatycznym towarzystwie spędzony czas. Użytkownicy mają się cieszyć z korzystania zarówno ze serwera gry jak i jego forum aby wynieść super wspomnienia a nie złe zdanie. :)

Gdy mój anons i moja osoba odpowiada komuś proszę najpierw o kontakt jako wiadomość prywatna. Resztę podam potem :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

----------------------------------------

Webmaster:

Wymagamy:

-umiejętność skryptowania strony

-umiejętności tworzenia stron internetowych

-kreatywności

-odpowiednie zabezpieczenie

Oferujemy:

-posiadamy Layout

-posada GM na serwerze

-Administrator forum

oraz

wraz z rozwijaniem się serwera możliwe zarobki w postaci paru % z IS

Mamy wykupioną już domenę .pl. metin2-dreamland.pl

Wykupiliśmy już DEDYKA http://www.kimsufi.pl/ Pakiet 16G

Kontaktować się proszę poprzez PW oraz GG : 3790446 lub 2069938 "wolę kontakt GG"

W wiadomości podać:

-doświadczenie (jakieś wcześniejsze projekty itp)

-co oferujecie

-dodatkowo coś od siebie

Podania kreatywne będą brane pod uwagę !

Opublikowano

Witam. Oferuję swoją pomoc przy forum, jako Moderator. Mam na imię Kamila, mam 22 lata 30 tego miesiąca skończę 23. Jestem osobą sumienną w powierzonych mi obowiązkach równocześnie konsekwentną wobec siebie i innych. Nie znoszę wulgarnych treści i wyrażeń które ubliżają osobom trzecim. Zawsze trzymam porządek wśród siebie a także wokół innych. Jestem przyjacielsko i sympatycznie nastawiona do każdego użytkownika ale czasami zdarza mi się pokazać pazurki. Zawsze służę pomocą dla każdego, jak już sytuacja wymaga udostępniam nr gadu gadu. W każdej sytuacji można zawsze na mnie liczyć :)

Przygoda z Metkiem zaczęła się dawno i to dosyć dawno. Tak naprawdę zainteresował mnie grą mąż byłej przyjaciółki i jej brat a mój były. Miało to miejsce około 3 lat temu dokładniej w zimę. Zapoczątkowałam karierę zresztą jak każdy na pewno na polskim metinie. Niektórzy mogą mnie znać miałam postać o nicku " kwiatek89". Dobre 1,5 roku grałam. Przyszedł czas że mój były znowu namówił mnie na grę na prywatnych serwerach. Pierwszym był Avalon Mt2, potem tak sobie biegałam po serwerach różnych. Z pamięci jak dobrze sięgam potem był Extreme S2 Mt2. Nie będę się aż tak rozpisywać szczegół w szczegół. Postać miałam najlepszą na Elite MT2 - 138 lvl potem nie chciało mi się expić, gdyż miałam tam PRO EQ a administracja nie dawała żadnych nowości.

W swoim "marnym" życiu he he he zajmowałam się różnymi forami. Aktualnie tworzyłam od podstaw forum serwera prywatnego Metin2 który na dniach wystartuje w fazie "beta". Wcześniej za Nim tak na poważnie zainteresowałam się forami i w ogóle grą tworzyłam swoje amatorskie, na nich się uczyłam wszystkiego. Dla niektórych może nie być spore doświadczenie, jednak tą wiedzę posiadam którą powinnam mieć na stanowisko Moderatora, skoro już nawet otrzymałam status Administratora.

Od swojej osoby mogę poświęcić do 5 godzin dziennie, zawsze służę pomocą w problemach, jak będzie konieczność udostępnię swój nr Gadu - Gadu.

Oferuję miłą i wspaniała atmosferę dla każdego z użytkowników a także głównej administracji. Dla mnie liczy się zabawa a także wspaniale w sympatycznym towarzystwie spędzony czas. Użytkownicy mają się cieszyć z korzystania zarówno ze serwera gry jak i jego forum aby wynieść super wspomnienia a nie złe zdanie. :)

Gdy mój anons i moja osoba odpowiada komuś proszę najpierw o kontakt jako wiadomość prywatna. Resztę podam potem :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Witam

Szukam serwera na którym mógłbym zostać:Technikiem

- mógłbym dodać nowe bronie, zbroje, ulepszacze, zmienić system ulepszeń, edycja NPC, dodaniu ulepszaczy do systemu i wiele innych

- znam większość komend

- przed sobą miałem już kilka serwerów dedykowanych jak i hamachi

- lubię eventy dlatego mógłbym organizować niektóre z nich

- dobrze ogarnę forum serwera (jako admin)

Coś o sobie:

-mam 17 lat

jestem uprzejmy,pomocny, zabawny, pełen entuzjazmu mam dużo pomysłów

-na kompie spędzam od 3 do 6 godz.

-(minus) Brak mikro

Mam nadzieję że się przydam

;)

Proszę o kontakt na GG: 36917114

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

Poszukuję na serwer dedykowany następujące osoby:

lilili.png

Quester

Wymagania:

- Umiejętność pisania dungeonów / misji czasowych / biologów etc.

- Bdb ortografia

- Dobry kontakt

- Czas

Oferuję:

- 5% z IS

- Rangę [GM] na serwerze z uprawnieniami 'GOD_WIZARD' (oczywiście bez dostępu do ssh/mysql)

- Administrator strony forum

lilili.png

YoutubeMediator [YM]

Wymagania:

- Czas na robienie filmów + ich edycja

- Bdb znajomość programów typu Sony Vegas / Adobe After Effects.

- Dobry kontakt

- Dobra ortografia

Oferuję:

- Rangę [GM] na serwerze z uprawnieniami 'GOD' (oczywiście bez dostępu do ssh/mysql)

- Administrator forum

lilili.png

>> Przykładowe SS z serwera: <<

autopoty2.png

bossyj.png

fryzy2.png

17912601413989039366.png

Opublikowano

Zostanę GM będę się zajmował banowaniem graczy (Nie trzeba kasy wystarczy mi GM to tylko gra...). Bardzo lubię tępić boty, hacki, mody i nie lubię wulgaryzmów lub zostane technikiem

GG:40266805

Nie Aktualne!!!!!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Poszukuję pomocy!.

Opis: Proszę o pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2.

Poszukuję osoby która zna się na postawieniu / zrobieniu /całego klienta. Oferuję za to Posadę GM na stałe z czasem pewnie GA.

Jeżeli oczekujesz czego więcej pisz na gg...

Jaka będzie maszyna?

To ustalimy razem.

Maszynę wykupuję od zaraz tylko dajcie mi zanć co i jak na gg.

Dzięki.

Kontakt:

- GG: 34179257

Opublikowano

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Poszukuje Teamu Na Swój Serwer

Technik

• Obsługa FreeBSD
  • Zainstalowanie Skryptów
  • Swap
  • Jądro Pod Metin2
  • Php5
  • Apache22
  • MySQL
  • Python
  • UPX
  • Jail
  • FastCGI
  • Obsługa w WinSCP
  • Obsługa w Navicat
  • Umiejętność Dodania Nowych Zbroij/Broni

Klientowy

• Umiejętność Dodania Rzeczy Do Clienta
  • Zabezpieczenie Clienta
  • Zmiana Formuły

​WebMaster

• Umiejętność Zrobienia Niepowtarzalnych Grafik
  • Umiejętność Zaskryptowania Strony
  • Umiejętność Zrobienia Loga Dla Serwera
  • Umiejętność Zrobienia Strony i Forum

Grafik 3D

• Umiejętność Modelowania w 3D

Quester

• Umiejętność Pisania Niepowtarzalnych/Oryginalnych Questow

Sponsor

• Sponsorem Jestem Ja

Wymagamy

• Mikrofon
  • Wiek 18+
  • Własne Konto Bankowe
  • Dobry Kontakt
  • Znajomość Polskiego

Informacje

• Narazie Serwer Hamachi (Testy)
  • Za 2-3 Miesiące Dedyk

Kontakt

• Prywatna Wiadomość na Forum

19585182849308986906.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...