Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe Pliki Serwerowe By Sherer!

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak obiecałem wczoraj - macie pliki by sherer!

1.PLIKI

Podstawowe informacje znajdziecie TUTAJ
Co znajdziemy w plikach (szczegółowo)?
1.Najlepszy system operacyjny - FreeBSD 7.2.
2.Najnowsza baza mysql - 5.1.5.
3.Powgrywane wszystkie scrypty na FreeBSD (nie wpisujemy /etc/rc.d/netif restart, tylko wystarczy ./start).
4.Spolszczony all serwer (hongkong, bigstring5).
5.Ch2, spolszczone.
6.Max 255 lvl, widoczny lvl przy nicku - podziękowania dla Kierownik !.
7.Wgrane apache22, php5 itp. - czyli koniec z webservem!
8.Wgrana strona WWW - podziękowania dla Mroziak^^.
9.Wgrany i skonfigurowany Firewall.
10.Usunięte gm mode - podziękowania dla Bambus3k.
11.Usunięte wszystkie bugi i śmieci.
12.Wgrane początkowe bonusy do navicat - czyli np, 3 ręka jest wgrana, nie musimy dodawać jej do pliku reg.php
13.Usunięte błędy typu:
Connect Refused
Rename cord... (przy zamykaniu serwa)
itd.

2.Tutorial:

3.Download plików:

Na razie macie na uploading:
x
login: root
haslo: mpcforum.pl
Haslo do plików:
mpcforum.pl
Pasy do mysql:
login: Sherer
haslo: ^^

Zapraszam do pobierania i użytkowania!

@Edit
Dodane na multiupload!
@Edit2
A na + po 5 dobach roboty was nie stać?? biggrin.gif
@Edit3
Plik game jest rozwalony, przez co nie bd 127 lvl!!!
Jeśli chcecie to naprawić:

http://www.mpcforum.pl/topic/317782-tutorial-jak-naprawic-blad-pliku-game-na-plikach-by-sherer/
  • Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko pięknie kolego ale nie pokazałeś na video pasów do navicat jeżeli możesz to podaj je

Jebnij Plusa !

35216.jpg

33071.png

34818.gif

35079.png

32282.gif

33125.png

17191.png

33983.png

Opublikowano
3.Powgrywane wszystkie scrypty na FreeBSD (nie wpisujemy /etc/rc.d/netif restart, tylko wystarczy ./start).

jakie scrypty bo jeden łatwy to nic tutaj nie robi a scryptÓw może być z miliony

11.Usunięte wszystkie bugi i śmieci.

jakie bugi usunięte bo nie wiem czy opłaca się na nie patrzeć

13.Usunięte błędy typu:

Connect Refused

Rename cord... (przy zamykaniu serwa)

itd.

Jak ty je tu usunąłeś? przeceż to nie jest błąd tylko komunikat ktÓry do nas przemawia że coś źle zrobiliśmy

Odpowiesz na te pytania?

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

up 2006 to są, zbugowane w chuj

Connect Refused ? jako można usunąć przecież to pokazuje błędy na serwerze Czopie ?

Odbugowałem je własnoręcznie...

A usunąłem Connection Refuse, te, które pokazuje się bez powodu "Czopie"...

@arek8911

tak

Opublikowano

Szukalem lecz nic porzadnego znalesc nie moge,a ja juz kurwicy dostaje od tego tlumaczenia.

Jak mozesz zapodaj link do poprawnie spolszczonych plikow (sam hongkong i bigstring) :x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szukalem lecz nic porzadnego znalesc nie moge,a ja juz kurwicy dostaje od tego tlumaczenia.

Jak mozesz zapodaj link do poprawnie spolszczonych plikow (sam hongkong i bigstring) :x

hmmm

HongKong wyciągnij z plików suicideRLZ, lub insomii.

A bigstring5 masz tutaj:

http://www.speedyshare.com/files/26351584/big5_string_i_eng_string.zip

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=01dc5fb1c0a0f6e5b9ca6e0da7de42f099be34e986b0367d49b5056fd9889b64-1300546345

Opublikowano

Jak można rozwalić mysql tworząc nowego użytkownika ? "roota"? Widać nie znasz się na systemie freebsd. "Usunięte zostały błędy cr". Czopku.. Każdy błąd ma swoje znaczenie. to po uno. Więc nie pierdol że są nie potrzebne usunięte, bo się chuj znasz a wypowiadasz. A chuja. nie pobierac. teraz pliki to się stawia na 2010. Są w pełni odbugowane tylko sobie poszperajcie na mcncc.com. 5 dób to robiłeś? chyba cie chuj swędzi. sciągnąłem - żałuje transferu. dziękuje dobranoc. izi aka waka.

a wykurwiaj.

Opublikowano

Jak można rozwalić mysql tworząc nowego użytkownika ? "roota"? Widać nie znasz się na systemie freebsd. "Usunięte zostały błędy cr". Czopku.. Każdy błąd ma swoje znaczenie. to po uno. Więc nie pierdol że są nie potrzebne usunięte, bo się chuj znasz a wypowiadasz. A chuja. nie pobierac. teraz pliki to się stawia na 2010. Są w pełni odbugowane tylko sobie poszperajcie na mcncc.com. 5 dób to robiłeś? chyba cie chuj swędzi. sciągnąłem - żałuje transferu. dziękuje dobranoc. izi aka waka.

On mówi o zmianie hasła.

Co ma mysql do freebsd??

Naucz się jp, bo widać wagarujesz...

Pliki 2010 są okropnie awaryjne, zresztą niedługo zrobię tuta jak wgrać te pliki do moich...

Opublikowano

a jak je odpalic w virtual pc?no i jakie jest hasło do mysql,jesli cos sie udostepnia to ze wszystkim a nie hasła nie dam bo nie....jesli tak to nie udostepniaj

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej by było, gdybyś się zamiast tych pobawił z pliczkami 2010 ; P Gdyż pliki 2008 czy am 2006 to moim zdaniem już przeżytek ;x

11573538277329494069.gif

Opublikowano

a jak je odpalic w virtual pc?no i jakie jest hasło do mysql,jesli cos sie udostepnia to ze wszystkim a nie hasła nie dam bo nie....jesli tak to nie udostepniaj

to pliki na vb, do mysql podane w topicu.

@Kojak

Wiem, niedługo napiszę tutka jak to zrobić.

@NISMO

Tak

Opublikowano

Ożesz ty !

Świetne pliki, naprawdę polecam. Skorzystam z plików, a zwłaszcza z tych spolszczonych !

Wielki +'sik i czekam na o ile będą, dalsze części

Opublikowano

On mówi o zmianie hasła.

Co ma mysql do freebsd??

Naucz się jp, bo widać wagarujesz...

Pliki 2010 są okropnie awaryjne, zresztą niedługo zrobię tuta jak wgrać te pliki do moich...

Powiedz mi kurwa gdzie zrobiłem błąd? No powiedz bo ja nie korzystam z mozilli tylko ie 9.

Odpierdol się od mojej polszczyzny i zajmij się swoją lamusie. Pliki są do kitu.

2010 nie są zbugowane. trzeba je umiec odbugowac ;]

@Pierdole na te wasze minusy. W chuja sobie je wsadźcie.

a wykurwiaj.

Opublikowano

mam małe pytanie jak się połączyć z tym zakichanym navicat bo nie mogę jakiś błąd taki mi wyskakuje 2003-can"t connect to MySQL-server on :ip(10061)

o co w tym chodzi

74313288103712520133.png

ZAPRASZAMY NA SERWER DZIAŁA I JEST STABILNY :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...