Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No To Już Koniec Z Longjuyt2

Ahito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ta yhmmm ale nie te to wez zobacz se a chcesz je zobaczyc? :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host '61.160.207.232' is not allowed to connect to this MySQL server in /web/www/conn.php on line 2

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /web/www/reg_ok.php on line 91

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /web/www/reg_ok.php on line 91

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /web/www/reg_ok.php on line 93

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /web/www/reg_ok.php on line 93

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/www/reg_ok.php on line 94

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /web/www/reg_ok.php on line 100

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /web/www/reg_ok.php on line 100

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /web/www/reg_ok.php on line 101

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /web/www/reg_ok.php on line 101

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /web/www/reg_ok.php on line 102

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /web/www/reg_ok.php on line 102

Znam się nieco na Php i Mysql...Chodzi o to, że serwer jest nie stabilny i są błedy w danych do sql, źródła mysql.Czyli nie ma połączenia..Winika z tego,że rejestracja to tak zwana atrapa ^^

Ubiegły nick:W-A-R-R-O-C-K [*]

Banik ! :D

Grałem na longjuyt2 s1.

Woj mental 87lvl.

Skile :

Duchowe P Silne P Walniecie P Uderzenie miecza P Tapniecie P

Moje najlepsze 8 lat to Rap...

8539.gif

10500.jpg10161.jpg

4831.gif10444.gif

30384.png30776.gif

30041.jpg30023.png

Qyyt2

78lvl Czas gry : 2 dni (1 08 09)

Eq.Syfne, stal +6 magnetyk +6 ebo +9 lwia +8 :)

Priv serwer metin2=strata czasu.

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak o 3 to jeszcze moglbym nocke zarwac ale nie chce mi ise czekac do 3 a sie okaze ze w południe. czemu takie rozbieznosci? chyba wiadomo jaka jest roznica czasu miedzy polską a chinami

Opublikowano

Mam 2 pytania:

1.Załóżmy że będzie drop 1000% i exp 2000% to z czego mi poleci stal dla Ninji, Bojowy Miecz, Nimfa, Noże Siemanse? (te na 70lvl) itp. tak jak zawsze w Red Lecie czy z czegoś innego? Mówię o Longjuyt2 S2

2.Ten exp 2000% i drop 1000% będzie na zawsze czy na jakiś czas jak wiecie na jaki to proszę o podzielenie się tą informacją

30300.jpg

28842.gif

27220.gif

31667.png

Opublikowano

Tego to nikt nie wie...Zobaczymy.

Ubiegły nick:W-A-R-R-O-C-K [*]

Banik ! :D

Grałem na longjuyt2 s1.

Woj mental 87lvl.

Skile :

Duchowe P Silne P Walniecie P Uderzenie miecza P Tapniecie P

Moje najlepsze 8 lat to Rap...

8539.gif

10500.jpg10161.jpg

4831.gif10444.gif

30384.png30776.gif

30041.jpg30023.png

Qyyt2

78lvl Czas gry : 2 dni (1 08 09)

Eq.Syfne, stal +6 magnetyk +6 ebo +9 lwia +8 :)

Priv serwer metin2=strata czasu.

Opublikowano

Heh ale bym sie z was smial jakby jutro okazalo sie ze server rusza ale BEZ POLAKOW xD

Spamu by sie wtedy narobilo xD

...,,,;;;;::::;;;;,,,...,,,;;;::::;;;;,,,......,,,,,,;;;;;;::::::;;;;;;,,,,,,...... ":"}{::?>:"{{:? D.A.J. P.L.U.S.A. :D

Budowniczy
Opublikowano

Jak maja taki fajny drop zrobic, to niech sobie majstruja nawet do poniedzialku, neo kidy beda niecierpliwe i poleca na inne servy, a czlowiek wrescie godziwe eq zalozy;)...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

ok juz upewniłem się z tego ss co tu był i będzie o 12, to ze o 3 w nocy to ktoś sobie wkrecił ze chiny mają są na minusie z czasem a nie ze 7godzin do przodu.

z perłami to tak brzmi obiecująco ale aż w to nie wierze zeby praktycznie jeden z najbardziej przydatnych ulepszaczy udostepniali za free, być moze, kto wie ale chciałbym linka to potwierdzonego źródła

Opublikowano

taaaa. i bedzie 10000000000% exp 30000000000000000%drop wszystko za free jak sie zalogujesz masz 10000000000000000 yang z psow dropia stalki +9 a w tym sie obudziles snie z reka w nocniku.... co wy myslicie ,ze serv bedize ciagna jak tak pisza ?? to tylko noobow przyciaga co mysla ,ze wszystko jest bez wysilku.. i dobry temat do spamu. takze proponowal bym poczekac a nie glupio spamowac.

Nie masz co robić a chcesz zająć czas? http://e-sim.org/lan.124862/ polecam !

Opublikowano

cos mi sie nie chce wierzyc ze będa za free.. może i będą ale wprowadzą jakieś ograniczenia.. 2 konta na IP.. ale co z NEO? nie wiem..

-Metin2-

PL & PRIV

Opublikowano

Jak takie bajery mają wejść na serw ze exp 2k i drop 1k i jeszcze do tefo perły za free to jak dla mnie mogą to robić tydzień i polecam zrobic 2 acc i na 1 dawać perły a na 2 grać.

30300.jpg

28842.gif

27220.gif

31667.png

Opublikowano

jak będą perły to chyba jedynym składnikiem którego moze brakować przy ulepszaniu eq to małże których nie mozna wydropic z potworków.

Opublikowano

Powiem krótko co myśle - i o dziwo tak będzie..

Nie trzeba ściągać zadnych chinskich klientów, a nastepnie jakichs nakladek..

IMO wystarczy to co było czyli metin polski z 2008 + spolszczenie..

Jeśli włączą serwer, powinno się dać rade zalogować na stare pass'y...

Takie są moje sugestie -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...