Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No To Już Koniec Z Longjuyt2

Ahito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak wogle ile to jest 2000% exp i 1000% drop czyli ze... hmmm 20x exp i 10x drop? czy jak

DAJ MINUSA-----------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahito ty zyjesz metinem ? dziecko 24 h przed monitorem wpatrzone tylko w siebie i swoj lustrzane odbicie i moglbys sie uspokoic jak masz do kogos problem pw a nie zasmiecasz forum ... Proponuje przespac sie wkacu niz siedziec przed tym monitorem moze ci cos na glowke od slonca...

54585309939136444418.png

Opublikowano

normalnie to tam było ostatnio 300% exp a teraz 1000% czyli ponad 3razy więcej czyli jak ci szło za jakąś grupke 10% to teraz pojdzie 30-35%

The past has gone

Opublikowano

chlopacy dziala tylko trzeba od nowa konta zakladac kto daa linka do strony? dziala !!!!!!!!!!!!

Opublikowano

To juz koniec longjuyt a dowody:

1.Podczas rejestraji wychodzi błąd ze przestali hostowac serwer

2.Pisze konto nie istnieje

3.Strona jak wpisujesz longjuyt2.com wychodzi blond.......

Opublikowano

OMG nieeee u mnie teznie da sie zarejestrowac ;( co jest moe jeszcze nie dokonczyli registra a niemam pojecia

Opublikowano

Czekajcie, nie spamujcie glupimi wiadomościami.

Ubiegły nick:W-A-R-R-O-C-K [*]

Banik ! :D

Grałem na longjuyt2 s1.

Woj mental 87lvl.

Skile :

Duchowe P Silne P Walniecie P Uderzenie miecza P Tapniecie P

Moje najlepsze 8 lat to Rap...

8539.gif

10500.jpg10161.jpg

4831.gif10444.gif

30384.png30776.gif

30041.jpg30023.png

Qyyt2

78lvl Czas gry : 2 dni (1 08 09)

Eq.Syfne, stal +6 magnetyk +6 ebo +9 lwia +8 :)

Priv serwer metin2=strata czasu.

Opublikowano

u mnie jest tabelka z danymi ale jest też coś u góry jakieś warningi czy coś

The past has gone

Opublikowano

OMG juz jakis koles Upic to powiedzial to musisz po nim powtarzac?...U kazdego Warningi sa ja mysle ze rejestra jeszcze do konca nie zrobili moim zdaniem troche cierpliwosci

Opublikowano
OMG juz jakis koles Upic to powiedzial to musisz po nim powtarzac?...U kazdego Warningi sa ja mysle ze rejestra jeszcze do konca nie zrobili moim zdaniem troche cierpliwosci

"OMG"! Jak wyskoczą Warningi to znak, że rejestracja ukończona pomyślnie ;p

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

ta yhmmm ale nie te to wez zobacz se a chcesz je zobaczyc? :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host '61.160.207.232' is not allowed to connect to this MySQL server in /web/www/conn.php on line 2

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /web/www/reg_ok.php on line 91

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /web/www/reg_ok.php on line 91

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /web/www/reg_ok.php on line 93

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /web/www/reg_ok.php on line 93

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/www/reg_ok.php on line 94

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /web/www/reg_ok.php on line 100

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /web/www/reg_ok.php on line 100

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /web/www/reg_ok.php on line 101

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /web/www/reg_ok.php on line 101

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /web/www/reg_ok.php on line 102

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /web/www/reg_ok.php on line 102

Opublikowano

no to jakos juz dwa razy probowalem i pisze ze "te konto nie istnieje" no to co na to powiesz?

Opublikowano

ale przez co uruchamiacie, bo ja mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem

The past has gone

Opublikowano

to na to powiem, że musisz ją włączy na nowym cliencie ;p

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...