Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No To Już Koniec Z Longjuyt2

Ahito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A pomysłał ktos o takiej rzeczy jakby wczorajsze dt, przenosilo na piętro i odrazu wywalało przed dt, jakis bug.

Zapewne GM teraz prubuje to naprawic i dlatego server jest chwiliwo off.

Myślcie troche ludzie.

xxx

Opublikowano

Proszę: (całe info z elitepvpers.de - stronka nigdy mnie nie zawiodla)

亮mówi:

Musimy przywrócić wszystkie serwery się wszystko z powodu nowych hacker crime. Ale chcemy

expeirence daje 2000% 1000% i spadku stopy do 7 dni. Perły chce wolne, sprzedajemy kamienie i inne przedmioty tylko. Poniżej znajduje się monety z powrotem do graczy, którzy zakupili monet before.new gra rozpocznie się w dniu 25 lipca 19:00 czasu chińskiego.

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

Jest juz 21:22 :/ w Chinach

mam pomysła mozne znajde jakis free czat dam wam linka porejestrujecie sie i tam pogadamy bo tutaj czekac az ktos odpisze ;P ?

Opublikowano

Może nie Tylko Team z Pl jest taki przyjebany... Przykład ostatnia konserwacja miała naprawić wiele bugów a tu co? Taki Chuj! wywala z cale ch jak ktos ubije ripka ;/

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

Czyli mam po bojowcu zlodzieju +7 87lvl 5xP ;/

Ubiegły nick:W-A-R-R-O-C-K [*]

Banik ! :D

Grałem na longjuyt2 s1.

Woj mental 87lvl.

Skile :

Duchowe P Silne P Walniecie P Uderzenie miecza P Tapniecie P

Moje najlepsze 8 lat to Rap...

8539.gif

10500.jpg10161.jpg

4831.gif10444.gif

30384.png30776.gif

30041.jpg30023.png

Qyyt2

78lvl Czas gry : 2 dni (1 08 09)

Eq.Syfne, stal +6 magnetyk +6 ebo +9 lwia +8 :)

Priv serwer metin2=strata czasu.

Opublikowano

Chyba nie...

Ubiegły nick:W-A-R-R-O-C-K [*]

Banik ! :D

Grałem na longjuyt2 s1.

Woj mental 87lvl.

Skile :

Duchowe P Silne P Walniecie P Uderzenie miecza P Tapniecie P

Moje najlepsze 8 lat to Rap...

8539.gif

10500.jpg10161.jpg

4831.gif10444.gif

30384.png30776.gif

30041.jpg30023.png

Qyyt2

78lvl Czas gry : 2 dni (1 08 09)

Eq.Syfne, stal +6 magnetyk +6 ebo +9 lwia +8 :)

Priv serwer metin2=strata czasu.

Opublikowano

IS DZIAŁA FRYZURKE KUPIŁEM ^^

STRONA DZIAŁA

a gra nie ;/ komuś działa??

@edit co to oznacza ???

1区新线路请选择newlongjuyt2.exe登陆即可,数据只同步到18号,之后便不再同步,大家可根据网络情况选择线路问题

tłumaczenie :

Nowa Linia 1 Proszę wybrać newlongjuyt2.exe wyładunku, synchronizacja danych tylko do 18, a następnie już zsynchronizowane, możemy wybrać trasy w oparciu o sieć problemów   

Opublikowano
IS DZIAŁA FRYZURKE KUPIŁEM ^^

STRONA DZIAŁA

a gra nie ;/ komuś działa??

@edit co to oznacza ???

1区新线路请选择newlongjuyt2.exe登陆即可,数据只同步到18号,之后便不再同步,大家可根据网络情况选择线路问题

tłumaczenie :

Nowa Linia 1 Proszę wybrać newlongjuyt2.exe wyładunku, synchronizacja danych tylko do 18, a następnie już zsynchronizowane, możemy wybrać trasy w oparciu o sieć problemów   

daj linka do IS

Opublikowano

ale z was cepy.. przecie rejestracja dziala-,-' to jak mogli wylaczyc serva jak reje nie wylaczyli-,- za co za dzieci kilku godzin nie wy3aja..

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

ahh czyli poczekam bo nie będe niepotrzebnie ściągał :] daj znać jak ściągniesz

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

Oby wreszcie naprawili serwer i dobrze by było gdyby nie cofnęli a jakby już musieli to o 1 dzień;]. I NIECH WRESZCIE NAPRAWIA TE BUGI I APELACJA DO DZIECI NEO NIE GRAJCIE PO GODZINIE 19:30 BO DLA WAS PORA SPAĆ BO DOBRANOCKA SIĘ SKOŃCZYŁA ....

Opublikowano

@ wicher mówisz jak gdybyś był panem świata i to tylko ty masz prawo grać na longju i to wieczorem a reszta musi iść spać... żenua

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

Napiszcie czy idzie grać po ściągnięciu nowego clienta.

Dis is maj fejwrit forum xD

21191.jpg

21571.jpg

31004.png

5417.jpg

Opublikowano
Oby wreszcie naprawili serwer i dobrze by było gdyby nie cofnęli a jakby już musieli to o 1 dzień;]. I NIECH WRESZCIE NAPRAWIA TE BUGI I APELACJA DO DZIECI NEO NIE GRAJCIE PO GODZINIE 19:30 BO DLA WAS PORA SPAĆ BO DOBRANOCKA SIĘ SKOŃCZYŁA ....

Panu za takie komentarze dziekujemy. Na tym forum pomagamy a nie pierzemy brudy i okazujemy agresje..

a tą łatke mozna sciagnac i dac na spolszczenie czy jak to robic?

To latka do chinskiego klienta. A jak wiadomo "spolszczenia" tam nie wklejamy.

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

@gremux niewiem czekam az Bubu pobierze i da znać , próbowałem nową łatke na starego clienta i nie działa

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

Dobra sorry poniosło mnie trochę ale musicie mi przyznać racje z tym że przez dzieci neo albo przez takich co sa maniakami metina nie mozna spokojnie pograc.... a ja nie mam zamiaru grac po nocach ani wstawac o 6:00 żeby te 3-4h pograc w wakacje...

Opublikowano

to czemu wyskakujesz na innych że grają wieczorem ? każdy może grać kiedy chce .. przynajmniej ja tak myśle

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

po chinsku nic nie zrozumiem i nie pozmieniam sobie bonów, jak ktoś wie czy stare spolszczenie bedzie dzialac to niech pisze jak to zrobić ^^

Opublikowano

Tak,pełno noobów,gram bm,daje pvp z mentalem polakiem,gość włącza sh i jedzie mnie,ja cały czas w powietrzu praktycznie...

Inny raz,gość pisze że sprzedaje małża za 500kk,pisze mu na szept że nikt nie kupi,(mój sklep z małżem za 400kk stał 4h i nie kupili)

Gość pisze mi I CO Z TEGO WIESNIOKU Z-A-J-E-B-A-N-Y ? Mój nick JestemZeWsi,no comment...do tego każde słowo inna linijka,widać że zdania nie umie napisać.

Lewo w zbroi się zmieni,widać te +500 +1500 hp jak mi się wydaje,gorzej z bronią otruciem np,może pliki się podmieni ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...