Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Darmowy launcher/gra!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy!

Tworzę plik start.bat a w nim:

java -Xmx2048m -jar MinecraftLauncher.jar

A i plik "MinecraftLauncher.jar" mam na pulpicie tam gdzie "start.bat". I pisze coś takiego [setna sekundy i od razu znika, zrobiłem szybko SS, aby zobaczyć co pisze] ,że "Nazwa 'java' nie jest rozpoznawana przez wewnętrzne lub zewnętrzne.

http://www.mpcforum.pl/topic/395256-dllauncher-server-minecraft-v18-piszesz-pliki-serwerowe-musisz-zajrzec-koniec-z-bledem-system-nie-moze-odnalezc-okreslonej-sciezki/

Do tego też działa. :P

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Geoning Mógłbyś mi dać gotowy kod? Bo to jest do generowania serverów.

Opublikowano

@Geoning Mógłbyś mi dać gotowy kod? Bo to jest do generowania serverów.

Dokładnie. Podajesz nazwę Launchera i działa z grą.

Opublikowano

a ten client jest na windows czy też na mac?

client jest jako .jar czyli na mac też działa :)

Działa na wszystkie systemy z javą

Linux

Windows

Solaris

Mac

Opublikowano

No...Szkoda że dużo z tym zachodu ;b

Możesz objaśnić, co rozumiesz przez "za dużo zachodu"?

Stawiam, na to, że 2 razy kliknięcie na plik (launcher) to nie jest dużo.

Opublikowano

Mam Viste 64 bit i jak uruchamiam ten skrypt to wyskakuje mi komunikat, że Nazwa java nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy. Co mam zrobić?

Opublikowano

Nie widzę sensu dla premium, dla no-premium widzę bo mogą zwiększyć przydział ramu, ale dla premium? Co to da? Ale i tak Like!

Gdy robisz serwer dla NoPremium, chcesz mieć kilka kont.

Ja mam Premium i mi się przydaje. :)

Ale fakt, dla Premium to nie ma sensu.

Opublikowano

He, he, he.

Wyjaśni mi ktoś, dlaczego na MPC jest ogólny nakaz tępienia piratów (każdy warez jest karany) a tutaj w podpiętych jest do pobrania launcher wspierającyc piratów?

76c0534a-45ac-48ab-b151-c0e1d451b8ea.jpg

Co do launchera: Jest ok. Wszystko prócz tego co napisałem wyżej jest ok, a koder pewnie się troszeczkę namęczył. Keep going!

Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie, dotyczy to:

wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania ; przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania ; podawania seriali, cracków etc. ; udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania ; zakazuje się zadawania pytań o sposób pozyskania rzeczy, o których powyżej ; zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

Opublikowano

ehhh.....

Widocznie mamy równych i równiejszych.

Dałem linka do strony na której był zagnieżdżony launcher minecrafta: Nic nie trzeba pobierać, launcher pobiera pliki i uruchamia minecrafta.Mój temat został usunięty z powodu: "mpc nie popiera piractwa" .... i kurwa niech ktoś mi tu kurwa powie o co kaman ? Ja pokazuję lanuncher i idzie do kosza a ktoś poakzuje launcher i jego temat jest podczepiany ! Nosz ja pierdole wiem że teraz stracę swoją reputację ale wisi mi to, zrobię wszystko aby was udupić... Będę SPAMIŁ, zrobię konto przez PROXY i możeccie mi li****... Mozecie mnie zbanować .... WISI MI TO.

-Jeśli za tego posta dostanę % to też to będzie niezgodne z regulaminem, przeklinać MOŻNA-

Opublikowano

Temat schodzi na boczny tor. Wygląda to jak piractwo, ale gdy autor nie uważa tego za piractwo tylko za upowszechnianie gry (dlatego "nie pirat" jest kontem PREMIUM) i prowadzi projekt na całkiem innej licencji wszystko jest ok.

Opublikowano

Dla mnie byś mógł jeszcze zamiast tych informacji o minecraft, wkleić coś z mpc, jakiś tekst lub poradnik.

Zamieść na jakimś cba czy tam ugu tekst i zaedytuj klienta.

Bardziej się przyda taki poradnik w launcherze niż informacje po angielsku których i tak większość nie rozumie

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Nie dało by rady otworzyć jakoś tego Launcher Minecraft.exe i wklejć z tego MinecraftLauncher.jar ??

Napisz jeszcze raz, twoja wypowiedź kompletnie nie ma sensu.
Opublikowano

Dało by rade otworzyć plik Launcher Minecraft.exe i wkleić do niego zawartość tego twojego pliku MinecraftLauncher.jar

Add:W tedy by można było by odpalać minecrafta bez tego jezyka .bat

Opublikowano

Launcher działa Ok , ale mam jakiś dziwny problem . Gram sobie kilka minut i 0 lag , a po tych kilku minutach za każdym razem dostaje meeega lagów i grać da się normalnie tylko po restarcie MC ;/ Dodatkowo jak robię plik start.bat to mam ten sam problem co Wesołek , choć więcej ramu i tak nie jest mi potrzebne bo gdy są lagi to i tak maksymalnie 300 mega mi wykorzystuje Minecraft , to te lagi baaardzo utrudniają rozgrywkę , a szczególnie na Multi i na Singlu . Ściągnołem kilka Minecrafów , jednak zawsze to samo ;/

Macie jakieś pomysły ?? ;D

@Edit :

Dobra już all działa :D

Opublikowano

@up

Niestety ale musisz wyłączyć hakszilda żeby móc go uruchomić..

Przykro mi

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...