Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Darmowy launcher/gra!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gościu to jest zaj....efajne ... xD

Przy normalnym launcherze max 30 fps tutaj do 50 dochodzi ;o

Ty normalnie jesteś Bogiem MineCrafta tzn na 2 miejscu bo Notch na 1 xD

I Like It !

Opublikowano

Ja mam pewien problem, przy drugim uruchomieniu (1 raz działa bez zarzutu) laucher się odpala, ale przed logiem MoJang gra crashuje i tyle. Muszę komputer restartować. ;/

Opublikowano

a ile ramu normalnie na piracie ustawione jest?

sygnaturamojapierwsza.png

Sygna by my moja taka pierwsza

ps.ta z Messim była źle zrobiona ;)

Opublikowano

a mi pisze takie cos (dałem pause)

D:\pulpit\MinecraftLauncher>java -Xmx2048m -jar MinecraftLauncher.jar

Error occurred during initialization of VM

Could not reserve enough space for object heap

Could not create the Java virtual machine.

D:\pulpit\MinecraftLauncher>pause

Aby kontynuować, naciśnij dowolny klawisz . . .

Opublikowano

Przecież piractwo było zakazane na tym forum.

1. Ja ma pisać głupoty to nic nie pisz. To minecraft.jar jest zakazany, a nie Luncher. Jeśli nie wierzysz napisz do jakiegoś Globala np. autora tematu :)

Niby czemu tak jest? To launchery powinny być zakazane, w końcu to nie jest oryginalny launcher, tylko tak jakby crack. Można grac na nim w MP bez posiadania premium na minecraft.net.

Opublikowano

siemka mam pytanie jak mam 2gb ramu to ile moge dac na minecrafta ?:) zeby dobrze mi dzialalo wszystko.

PS

Mam orginalnego

Opublikowano

Nie radzę tego sciągać by nie było rozczarowań ; ) Geoning nie odpowiedzial na pytanie czy to wykrada hasła , nie chce go o nic posądzać ale odpowiedziałby gdyby nie miał nic do ukrycia

Opublikowano

a po co mu konta do mc ;p

jak ma swoje

a jesli naprawde jak pisal ze kod z originalnego lunchera to nie powinno wykradac ;p

ja tam nie mam premium ;0 wiec thx za to

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Jak nie masz premium to i tak przez jave mozna wykradac kupę innych rzeczy z komputera :) dlatego poprostu jesli nie jestescie zdecydowani to radzę nie sciagac i uzywac oryginalnego

Opublikowano

Nie radzę tego sciągać by nie było rozczarowań ; ) Geoning nie odpowiedzial na pytanie czy to wykrada hasła , nie chce go o nic posądzać ale odpowiedziałby gdyby nie miał nic do ukrycia

Bo mnie irytuje to... To jest oficjalny launcher MPC, jest czysty, możesz zdekompilować to w celu zajrzenia do kodu i sprawdzenia gdzie są wysyłane hasła.

Znasz jave? Umiesz to zrobić? Piszesz opinie, które mnie obrażają, nie jestem złodziejem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...