Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Darmowy launcher/gra!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I nie będzie, nie będę konwertował na .exe

Pomyśleliście o właścicielach Linuxów, i Mac?

Hmm, a kto Ci geuś robi 1 leanucher na wszystkie systemy ? :)

Mógłbyś jednak zrobić normalnie 1 na windowsa w exe a inny na maxa i linuxa.

A to o co prosiłeś mnie na GG to już zabieram się to nagrywać :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się nie podoba (wolę ten normalny ) a po drugie nie będzie nowe lauchera na finalną wersje przypadkiem :D? A i geo może by zrobić osobny na serwer? Wtedy byłby również własny klient itd ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mi się nie podoba (wolę ten normalny ) a po drugie nie będzie nowe lauchera na finalną wersje przypadkiem :D? A i geo może by zrobić osobny na serwer? Wtedy byłby również własny klient itd ;)

Nie.

1.0 Final to jest to samo co PreRelease pod względem budowy. Launcher odpala clienta wprowadzając te same parametry co oryginalny launcher, a także działają na PreRelease co za tym idzie, launcher działa dożywotnio.

Opublikowano

Nie.

1.0 Final to jest to samo co PreRelease pod względem budowy. Launcher odpala clienta wprowadzając te same parametry co oryginalny launcher, a także działają na PreRelease co za tym idzie, launcher działa dożywotnio.

Idiotę ze mnie robisz? Chodzi mi o to że zmienią wygląd launchera jak to było przy którejś tam wersji ;). Na ostateczny bo już nie będzie chyba change logu

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Thx za lannchera jesteś dobrym programistą:*

50519179647393962656.png

|Sygnatura By TopStar|

Opublikowano

Cześć.

Po wpisaniu w wiersz poleceń "java-Xmx4096m-jar MinecraftLauncher.jar" wyskakuje mi "Nazwa "java-Xmx4096m-jar" nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy,"

Co robię źle?

@KSC21 Nie pomogło, ale "Lubię to" za chęci dostaniesz :)

@Geoning Działa. Dzięki wielkie:)

Opublikowano

Piter, może spróbuj zamist 4096m 4g? Tak jak pisał ktoś wyżej, że można 4g zamiast 4000m :P

@Edit:

Dziękuję :P

@Topic:

Poczekam jakiś czas i dopiero pobiore.. Jak nie wyleje się na forum masa spamu "Launcher Goninga ukradł mi konto!@!@!" to dopiero ściągnę.Ale leci lajk :)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Cześć.

Po wpisaniu w wiersz poleceń "java-Xmx4096m-jar MinecraftLauncher.jar" wyskakuje mi "Nazwa "java-Xmx4096m-jar" nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy,"

Co robię źle?

@KSC21 Nie pomogło, ale "Lubię to" za chęci dostaniesz :)

java-Xmx4096m-jar MinecraftLauncher.jar

Wpisz

java -Xmx4096m -jar MinecraftLauncher.jar

Zapomniałeś o spacjach ;)

Opublikowano

kubersio - takiś mądry to kup połowie polaków orginalną wersje prosze bardzo dawaj. Czemu wszystkie zajebiste gry są płatne to ja nie wiem WoW, MC, AoC, kurde no

Wszystkie dobre gry są płatne bo ktoś się jednak napracował byś ty mogł w takową dobrą grę zagrać

Co do Launchera to go jakoś nie popieram...

@ Pytanie dlaczego on zajmuje aż 5.1 MB ?

Opublikowano

Bad video card drivers :) Force update i nic. Na oryginalnym MC mi działało normalnie :P

@edit

Ok,działa.Chciałem przydzielić 1500 mb ale się nie da. Ok 1024 ok poszło. Zainstalowałem txt x64 i co? TatamtTatamtTatamt 5 fps <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...