Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Darmowy launcher/gra!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Edit, Gdy wpisuję swoją liczbe ramu, nawet mniejsza to wyskakuje informacja że nazwa java nie jest rozpoznawalna jako plik wsadowy itd.

Czytałem coś że komendy nie reagują ze wzgledu na zmienna srodowiskowa o co chodzi?

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wlasnie minecraft.jar mozna wrzucac a lagunerow nie:)

1. Ja ma pisać głupoty to nic nie pisz. To minecraft.jar jest zakazany, a nie Luncher. Jeśli nie wierzysz napisz do jakiegoś Globala np. autora tematu :)

2. Launcher, a nie laguner.

3. Zamiast ciągle narzekać, to daj mu like za kawał dobrej roboty.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Bad video card drivers :) Force update i nic. Na oryginalnym MC mi działało normalnie :P

@edit

Ok,działa.Chciałem przydzielić 1500 mb ale się nie da. Ok 1024 ok poszło. Zainstalowałem txt x64 i co? TatamtTatamtTatamt 5 fps <_<

Bo nie ma sterowników lub coś z tego.

1500mb nie możesz bo tyle nie masz zapewnię :)

Opublikowano

Wszystko ładnie się uruchamia :D. Leci lubiejka wybawco. Jedyny problem to Windows XP i jego limit RAM'u, ale da się przeżyć.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Geo mam jedno pytanie czy jak mamo premium i jak się bd przez to logował to dostane bana na minecraft. bo szkoda wyrzucić mi 45 zł w błoto.

i gdzie przydzielić ten ram bo nie ogar.

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Geo mam jedno pytanie czy jak mamo premium i jak się bd przez to logował to dostane bana na minecraft. bo szkoda wyrzucić mi 45 zł w błoto.

i gdzie przydzielić ten ram bo nie ogar.

Launcher łączy się bezpośrednio z serwerem minecraft.net, dlatego nie będzie żadnego bana.

Opublikowano

Jak otworzyć lauchera z linią komend ? :>

Jeżeli to Linux i znasz podstawy wiesz.

Jeżeli Windows to:

Ctrl+R

wpisujesz "cmd"

Enter

I idziesz do lokalizacji launchera np

cd <ścieżka>

<literka dysku>:

Ale prościej będzie zrobić plik .bat z komendami w środku.

Opublikowano

Że nie będzie ci mulić. Żeby grać w minecrafta trzeba mieć też odpowiednia ilość RAM.

1024MB spokojnie starczą na utrzymanie wszystkich elementów gry. Wyjątek stanowią tekstur packi

a wgl co te ramy dają jak sobie ustawisz?

Jeżeli masz problemy z "Out memory" z powodu tekstur wysokiej jakości, uruchomienie z większą ilością pamięci pomoże.

Opublikowano

A ja mam pytanie. ile ustawić ramu przy Windzie XP i 1,5 GB ramu? Da się jakoś 1,2??

512 MB sam system i programy będą korzystać. Musisz Optymalizować jakoś swój system. Wyłącz wszystkie możliwe programy i wtedy da rade.

Opublikowano

Do czego jest ten launcher?, i w dodatku obciążyłeś plik żeby nabić więcej kasy, pozdro.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Geoning, zrobisz aby minecrafta można było odpalać nie tylko z folderu .minecraft? Np. przycisk Options i tam wybrać z jakiego folderu miałby iść.

Sam zrobiłbym, ale niestety akurat w javie jestem goły i wesoły ;D

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...