Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Darmowy launcher/gra!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko działa pięknie ale mam kilka pytań:

Czy można w tym Launcherze(lub i nie w nim) zmienić ścieżkę dostępu do .minecraft?

.minecraft mam na dysku "e" a Launcher wykrywa tylko na dysku "c" (nie,nie mogę przenieś .minecraft na dysk c,bo potrzebuje go na e )

Zbieram +

mca.png

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wizualnie nie zachwyca, bo tylko zmienione logo Minecraft na MPC Forum. Zobaczymy, jak będzie w praktyce - biorę się za pobranie. ;)

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Gdy utworzyłem plik start.bat

nie uruchamia mi się launcher

wyskakuje wiersz z jakimiś errorami

Error occurred durning initialization of UM
Could not reserve enough space for object heap
Could not create the Java virtual machine.

Opublikowano

Geoning czy mógłbyś zrobić launcher w którym można zmieniać adres z którego ma pobierać .minecraft, zmienne tło i zmiana lokalizacji .minecraft bez pliku .bat?

P.S. Ikonka przydałaby się.

:D

u5niwrQ.png

Opublikowano

ja mam problem zrobiłem to czyli pobrałem launchera notatnik z tym kodem tylko czarny ekran mam jak odpalam te sciagniety plik :/

już wiem trzeba odpalic ten bat plik ale i tak lipa w tym wieszu cos sie niby ładuje ale ekran gry jest czarny z modów mam tylko optimine bo mi sie cielo wcześniej

pomocy :/

Opublikowano

Jak dać więcej ramu?

"Odstawiłem leki farmakologi narka, wystarczy bletka top i zapalarka!" Kali-Haj

"Tu jeszcze można coś opalić" Molesta Ewenement - Wole się nastukać

(_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅­­­­­­­­я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_­̅­_­̅­_­̅­(­)­ڪے

Opublikowano

Swietny ten Launcher czy jak to tam sie pisze ;d , moge grac czasem na premium i czasem wejsc pod innym nickiem...

Zapraszam na Serwer mc.themine.pl Jedyny taki najlepszy serwer minecraft ! Wersja 1.7.X

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Naprawdę ładnie, ale.

Dodałbym różne wersje językowe, na pewno polską.

Tak jakoś od strony graficznej średnio to podchodzi no i coś z tym launcherem pokombinuj bo tak dziwnie trochę, ale i tak duży plus:)

classic-76561198003869963.png

Opublikowano

ja tam bym się przez premkę nie łączył. miałem jedno konto od kolegi prem, który już nie grał. zalogowałem się na szybko bo słyszałem, że zamieszki na moim serwie były,

loguje się, sprawdzam... następnego dnia loguje się z normalnego launchera na serwa, co wyskakuje ? >>>INCORRECT PASSWORD<<<

Opublikowano

Niestety Geo nie mogę cię pokochać ten launcher nie rozwiązał moich problemów dalej zamiast używać normalnie MC muszę używać jebanego Mineshaftera.

Opublikowano

a nie możesz oryginalnym z Minecraft.net ? bez wpisywania danych klikasz login a potem play offline... nie potrzeba piratów czy innego chujostwa...

Opublikowano

@up

ok, z tym wierszem to ono może się zamknąć bo nic nie koliduje z procesem javaw.exe. RAM przydzielony zostanie nawet jak cmd się wyłączy. przynajmniej u mnie tak jest.

a jeżeli nie uruchamia się launcher czy coś innego to otwórz plik .bat PPM i edytuj. na końcu przydzielania kliknij ENTER żeby w nowej lini dopisać pause

o tak to ma wyglądać:

javaw -Xmx4096m -Xms2048m -jar "C:\Users\Zaku\Desktop\Minecraft.exe"
pause

oczywiście pozmieniaj se ilość RAMu czy lokalizację...

Opublikowano

słuchajcie ;] najlepiej to kupcie sobie premium i korzystajcie z normalnego klienta ^_^ wtedy wszystko będzie działać. 80 zł to nie tak dużo xD

@up

przecież napisałem żeby w batch file (*.bat) dodać na końcu polecenie PAUSE.

nie wiem jak wam może to nie działać. video tuta potrzebujecie ? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...