Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zapisy na wspólną grę.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Mustafa155

Ranga: 39 (zaraz 40)

Główna klasa: Szturmowiec/Technik

O mnie/opis: Mam na imie Jakub i mam 17 lat, mieszkam we Wrocławiu.Moim hobby jest swiat gier/konsol, motoryazaja oraz sporty extremalne, beatbox ;p

jesli chcesz mnie poznac i pograc w bf'a odezwij sie do mnie !

Kontakt:

-TS: Mustafa155

-GG: 10007781

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje ziomków do wspólnej gry ; ) battlefield.play4free

Wymagane:

-Mikrofon

-Skype lub TS3

Pisać mi na Pw lub na GG:25042951

Opublikowano

Poszukuje ziomków do wspólnej gry ; ) battlefield.play4free

Wymagane:

-Mikrofon

-Skype lub TS3

Pisać mi na Pw lub na GG:25042951

Sorry ziomek, Play4Free nie tutaj.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

@up

najpierw zorientuj sie czy działa jakiś "bug" zanim napiszesz. Od dłuższego czasu nemesis boosting nie działa... znaczy działa, ale punkty zatrzymują się przy 200, także niewiele to daje. Lepiej normalnie exp na serwerach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam osób do szybkiego levelowanie, tzn Nemesis boost, mile widziany mikrofon, proszę pisać na pw albo gg 18861168

Sposób już dawno nie działa...

Opublikowano

Nie spamujcie tutaj! Temat jest tylko i wyłącznie dla tych, którzy szukają partnera do gry i nie służy do pisania bezsensownych postów.

Opublikowano

Witam wszystkich ludzi jestem KsMiLoFF mało znany youtuber chciałem się was zapytać kto by był chętny no nagrania serii odcinków Misji Afganistan w Realiach gry Battlefield 3

Wiem że to będzie trudne zrobić coś takiego ale bez wyśilłku nie ma kokosów

Opis-Jak to by miało być musiało by być około 15osób czyli oddział Konasza głównej postaci , Major, Żądło itp. postacie

Opis wymagań Map itp

Wymagania

chodzi mi o osoby które mają głos po mutacji minimum 13-15 lat dobry mikrofon i słuchawki

Mapy:

Operacja Ognista Burza dlaczego ta mapa bo jest pustynna ma baze pkt. E

I chętne osoby proszę pisać tutaj w poście i wiem że taki 1 odc będzie gdzieś trwał około 40 min trochę długo ale tak trwa serial i naprawdę jeśli byśmy coś takiego zrobili i ekipa ogarnienta to naprawdę będziemy znani na youtube i polskim internecie

Opublikowano

Siemka,

Poszukuje 1-2 osoby do grania Multi . Mam 14 lat bez mutacji . W bfa gram dobrze więc nie będzie problemów . Zapraszam każdego choćby 1 lvl . Mój skype : domek7772 . Pozdrawiam

Yea Baybe

Opublikowano

Witam.

Jeśli ktoś by chciał, to mogę pomóc wam w zadaniach w zamian za to samo ;] Zapraszam każdego ;]

kontakt. PW na mpc, skype: Szoki951 (proszę napisać w wiadomości powitalnej, że z MPC jesteście), origin: Destigive

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...