Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [Dedyk][1.1!] [WL] [No-Premium][150slotów!]

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: creeper_x.D (bez kropki przed ''D'')

Ile masz lat?: 12

Staż gry: od 1.8.1 ale ogarniam all

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Nie mam gdzie grac ale mam nadzieje ze to bedzie fajny serwer. Bardzo lubie serwery z mapami RP i Surv. Chce poznac wielu nowych ludzi.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Oczywiscie

Zareklamujesz nasz serwer?:Tak

Opublikowano

Nick w grze :kBx18

Staż gry : ok.1rok'u

Przeczytałeś regulamin :Tak i się z nim zapoznaje.

Polecający:Brak.

Dlaczego chcesz u nas zagrać? : Bardzo Długo szukam już nowego normalnego serwera survival, i mam gwarancje że serwer nie rozpadnie się po 1miesiącu.

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak jeśli mi się spodoba :) .

Opublikowano

Nick w grze : Azzurra

Staż gry : rok

Przeczytałeś regulamin : Tak i akceptuję w pełni

Polecający : brak

Dlaczego chcesz u nas zagrać? : Szukam wraz z przyjaciółmi porządnego serwera Minecraft, gdyż dotychczasowe poszukiwania kończyły się albo na nieodpowiedzialnej administracji albo za małej ilości slotów.

Zareklamujesz nasz serwer? : Jeśli mi się spodoba, a administracja ogarnięta to nie tylko zareklamuję, ale postaram się sprowadzić kilkadziesiąt osób poprzez reklamę na moich stronach internetowych.

Opublikowano

Nick w grze: Bubi

Ile masz lat?: 26

Staż gry: 6-7 mięsiecy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): ponieważ na poprzednim serwerze na którym grałem administracja okazała się nie odpowiedzialna namieszała z wtyczkami zainstalowanymi na serwerze przez co wszystkie zabezpieczenia gildi znikły ludzie zaczeli się grabić a na 2 dzien H@ skasował cały świat wbrew woli graczy i tak cała nasza gildia 9 osoba zaprzestała grać na tamtym serwerze.Z opisu Waszego serwera oraz krótkiej wizycie na Waszej stronie www.extremecraft.pl uznałem iż na poważnie podchodzicie do tego co robicie,więc chciałbym dołączyć do grona graczy ExtremeCraft

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: tak

Zareklamujesz nasz serwer?: Pewnie,że tak jeśli serwer bedzię ok to dlaczego nie,w razie czego reklame umieszczę na forach oraz serwerach gry Counter Strike Source którymi zarządzam

1766146286.png56615706.png

2220853.png

Opublikowano

Nick w grze : Gezus

Staż gry : Półtora roku

Przeczytałeś regulamin : tak, i akceptuję go.

Polecający : brak

Dlaczego chcesz u nas zagrać? : Od dawna szukam porządnego serwera z wieloma slotami i ciekawymi pluginami, a wasz serwer chyba mi to oferuję.

Zareklamujesz nasz serwer? : Jeśli mi się spodoba, to podam kilku znajomym.

Opublikowano

Nick w grze : SiereduS

Staż gry : od wersji 1.2

Przeczytałeś regulamin : Tak

Polecający:

Dlaczego chcesz u nas zagrać?: Szukam ciekawego serwera, ten całkiem nieźle się zapowiada.

Zareklamujesz serwer: Tak.

Opublikowano

Nick w grze : Skubaniec

Staż gry : 5 Miesięcy

Polecający: Azzurra, Bubi

Dlaczego chcesz u nas zagrać?: Szukam jakiegoś ogarniętego servera Survival z Frakcjami i wydaję mi się że właśnie znalazłem ;p

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiście ;) Jeśli wszystko na serwerze będzie ok to zaproszę znajomych.

Opublikowano

Nick w grze : SWWR

Staż gry : 2 lata

Polecający: Znalazlem przypadkowo :P

Dlaczego chcesz u nas zagrać?: Szukam fajnego servera z dobrymi pluginami i ogarnieta administracja

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak

Opublikowano

Nick w grze :Savjor

Staż gry : miesiąć z hakiem

Przeczytałeś regulamin :Tak

Polecający: ---

Dlaczego chce grać: Bo grałem ze znajomymi na małym serverku. Zobaczę jak jest tutaj, może i oni przyjdą.

Opublikowano

Nick w grze : Rich

Staż gry : Gram w Minecrafta od wakacji, lubię tą grę. Ostatnio zacząłem grać na serwerach Role-Play lecz szybko padają.

Polecający: Nie ma.

Opublikowano

Chyba wszystkich dodałem jeśli nie proszę pisać.

Zapraszam do gry.

Przepraszam że tak późno ale niedawno wróciłem z pracy :)

Owner serwera ExtremeCraft

Opublikowano

Nick w grze : JaspeR

Staż gry : 4 miesiace

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Chce zagrać wlaśnie na waszym serwerze, poniewaz szukam ogarnietego serva. Pierwsze wrażenie było dobre, wydaje mi się ze admini ogarniają, więc LET'S GO!

Regulamin : Zaakceptowany

Polecający: Brak

Opublikowano

Nick w grze : RmCF

Staż gry : 1 rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze:Szukam ogarniętego serwera a ten na taki wygląda.Reklama bardzo mi się podoba myślę , że także będzie tak z serwera.Aktualnie nie gram na żadnym ogarniętym serwerze.Administracja wygląda na ogarniętą po prezentacji.

Regulamin : Przeczytany

Polecający: Brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...