Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Nie dziw się, że Tobie patcher nie działa jak nie masz zainstalowanego Net Frameworka 4 (Znajdziesz go na stronie serwera w dziale Download) =)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam , ulepszacze trudno zdobyć( I tak potrzeba okolo 100 ) , Wszystko trudno zdobyc, gówno,..

Nie polecam , ulepszacze trudno zdobyć( I tak potrzeba okolo 100 ) , Wszystko trudno zdobyc, gówno,..

Bardzo łatwo zdobyć ulepszacze.Wystarczy mieć trochę pojęcia i chęci.

Opublikowano

witam

czy istnieje mozliwosc zmiany wygladu skili na s2 zeby nie tracic mozliwosci widzenia itemow na takie jak na PL-u i jesli ktos ma tak to prosilbym bardzo o wstawienie do nich linku albo wytlumaczenie jak to zrobic

z gory dziekuje

26495931301941812087.png
Opublikowano

CO TO MA BYC !! ???? NIE MA MAPKI ZOMBIE NIE MOGE POEXPIC ! MAM 110 I CO ? W V2 MAM EXPIC ????? POGIELO ? DODAJCIE ZOMBIE LUB SPADAM Z TEGO SERWA !

ODPOWIEDZ KTOS KIEDY BEDZIE ZOMBIE JAK MA ICH NIE BYC DZIS TO DAJCIE MAPKE OD 124 OD 99 .

Opublikowano

Chce ktoś kupić tam konto? Woj body 250lv, eq z kd +9. Za 40zł. GG: 37201845

bokserzy16.gif

Jestem fanem Call of Duty. Lubię pograć w CS'a 1.6 na zombie modzie, jak i również popykać w Metina czy w WoW'a. Nie przepadam za grami typu tibia, margonem. Jestem jaki jestem, po prostu.

Opublikowano

Pro100ST Nowy klient nie działa , dlaczego? gdy chce go rozpakowac pisze cos takiego :Can not open file C/../../..../divineworlds2/ClientDivine.exe' as archive. o co chodzi ? POMOCY chce pograć pomóżcie

Opublikowano

Ddos na Serwer strona OFF do jutra.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Czy tym serwerem interesuje się jeszcze jakiś GA/GM ?? Mam problem z IS (nie dostałem od paru dni fryzury do IS). Chciałem to zgłosić na forum serwera ale nie mogę założyć konta ;/

Opublikowano

nie licz na to, serwer byłby fajny, gdyby miał NORMALNYCH, ZAJMUJĄCYCH SIĘ SERWEREM ADMINISTRATORÓW, a takowych niestety nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...