Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Airo [PL][Dedyk]

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już po konserwacji ? bo nic nie zostało jeszcze wprowadzone

Pewnie nie było i będzie dziś w godzinach po południowych czekam już praktycznie 2 dzień na konserwację ;f

Opublikowano

Mało osób na serwie gra nie wiem czy warto grać ... Muszę pomyśleć czy jest sens takiego grania. Ciężko się expi w sumie to dobrze:) ale za maly drop yang na ceny rynkowe

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Zostało coś zmienione z kamykami duchowymi ? bo jako BM nie będę szukać metka 30 min jak i tak ktoś mi go rozdupi ...

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

mi nie chodzi

o ulepszacze na epiki ale o sam fakt że siedziałem caly dzień na metkach od 9 rano i 0 broni na 75 więc co tu jest przemślane .Na plu wiecej pd dropi wystarczy 2h na metkach 85 lv i mam 1/2 a tutaj przestań;]

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Ja nie wiem, liczba osob online jest zadawalajaca, sklepikow jest wystarczajaco duzo zeby spokojnie pohandlowac, nie ma na co narzekac. Jedyny minus jest to, ze malo questow i troche nudno sie robi po 80 lvlu :F.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie gram na tym serwerze, ponieważ same ksuje .... biją metiny chociaż Proszę żeby nie bili metina NecroDrop śmieć jeden frajerze zostaniesz na tym serwerze sam :>

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Uczeń
Opublikowano

Gram w metina juz 4 lata, i byle jaki serwer mnie nie zadowoli:) jednak wreszcie znalazłem coś na co warto poświecić czas, wszystko dopracowane, 0 bugów jak narazie:P, doskonały Team, poprostu trzeba grac i wszyskich zachęcam do wybrania tego serwa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kiedy zostanie dodany licznik graczy na strone?

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

serwer super! dawno takich nie widziałem (jedyne co mi nie pasuje to brak metali w sklepie, wkurza mnie to ulepszanie na zrobienie syfiastego itema idzie za duzo czasu!)

polecam gre w wiekszym gronie

Opublikowano

Serwer super, ale nie mogę droppnąc tego czarnego płótna... Quori mówi, ze z żołnierzy setao.. To w końcu to jest atla v1 pod koniec? atla v2 na poczatku czy ziny ??

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wiec z wszystkich mobów "setao" ? po konserwacji polece i wydrippię ;> możecie zwiększyć % na dropp tego płotna w czasie konserwacji ;>

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Marmoladowy Napisano dziś, 12:42

Kiedy zostanie dodany licznik graczy na strone?

Nie bedzie licznika graczy na stronie bo quori boi sie powiedziec ile gra graczy zebyscie nie poodchodzili

Quori ile temu juz mial byc ten licznik graczy jakies 2 miesiace temu no nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...