Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Airo [PL][Dedyk]

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Amnesty,gra ci sie dobrze ? to milcz! A jesli cos nie pasuje,zawsze masz prawo wyboru.

Dwa...chyba widac mniejwiecej czy serwer jest bardziej czy mniej zaludniony,czyzbys musial wiedziec ile osob dokladnie online by moc dalej grac?

Kazdy kumaty zauwazy ze dzis jest wiecej osob niz np wczoraj,ale najlepiej jest sie czepic czegos no bo jakby to bylo jakbyscie dali choc jeden dzien komus bez narzekania oO.

A jak ci sie nudzi to polecam glowe w kibel i ochlodzic sie splukujac lub zrobic to co pies robi gdy mu sie nudzi;]

48774478.jpg

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak jest za mało metinów w lesie. Tyle osób biega po tym red les, że masakra albo dać wejście od 70 lvl do red lasu albo zrobić coś z tymi metkami np. po zabiciu jednego metka spada od razu następny.

Opublikowano

Jedyne co mnie aktualnie wkurwia to te DEBILE co napierdalą na wh w red lesie w nocy ( tak się składa że przychodzę z pracy w nocy ) tylko nigdy nie uda mi się nakręcić ani nic lipa w **** ...

@no i btw , zajebiście wcześnie poinformowałeś o EVENCIE .... masakra

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Zapraszam jak najwiecej osob na serwer!!!

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Każdy tylko marudzić potrafi... ja posiadam aktualnie 84lv ... nie gram od początku ale ciesze sie ze trafiłem tutaj i poznałem wiele super osób którym można zaufać mówimy tu o jinno a dokladnie Ronim and LegendDragon oraz calej gildi... metki w lesie da się spotkać i to na luzie wystarczy znać wyrespy a potem tylko mieć ''zegarek'' i jedzie się z koxem =]

banner5.gif

Opublikowano

podniósł z 30% na 40% jesli robisz na +4, nic nie zmieniono na +5

jakoś tej zmiany w ogóle nie odczuwam jak dla mnie to jeszcze gorzej się ulepszają ;/

do6qfp.jpg

Opublikowano

Szansa na ulepszenie z kd +3 na +4 to 60% na +5 50% a na zwykłego pecha nie mam wpływu ;/

a te sakiewki są już dodane czy też nie bo lesie od ch*ja ludzi ;/

chodzi mi o te sakwy co miały lecieć z metków 45-65 i miało być chyba 15% na wypadnięcie jej a jakoś rozwaliłem mnóstwo metków niedawno i nic nie poleciało aha i sprawa z flagami one w ogóle lecą z metków na 70lvl bo mi nic nie poleciało z rozwaliłem 7 czy tam 8 na 55lvl a chyba drop powinien być jakiś ;/

do6qfp.jpg

Opublikowano

Niestety jest problem z małpami i jest to totalnie olewane. Małpy nie dają w ogóle expa, 0 kasy i 0 dropu, krótko mówiąc są zbugowane, Tak samo nie ma dropu z Lorda Małp. Jest to trochę dyskryminacja osób, którzy nie wydają kasy na IS ponieważ nie da się w żaden sposób zrobić militara. Tyle ode mnie w tej sprawie

Opublikowano

To dlaczego jeszcze nikt medalu nie dropnał? Tylko to mnie zastanawia, ludzie siedzieli po 3-4h i 0 medali. Tylko odpowiedz mi na to pytanie wtedy. Jezeli nie ma tam zadnego bugu.

Opublikowano
To dlaczego jeszcze nikt medalu nie dropnał? Tylko to mnie zastanawia, ludzie siedzieli po 3-4h i 0 medali. Tylko odpowiedz mi na to pytanie wtedy. Jezeli nie ma tam zadnego bugu.

Ponieważ drop jest zajebiśc*e mały...

Opublikowano

I jaki jest w tym sens? To juz zamiast krainy małp można dać jakąś inna mapke, znaczy cos innego na tamtej mapce. Metiny, bossy. Jakis dungeon czy coś takiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...