Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Airo [PL][Dedyk]

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeszkadza to Ci w czymś ??? Problemem to raczej nie jest tylko zmiana przyzwyczajeń ;s

Dla tych co grali WP kupe czasu to jest problem ;p

Efekt ostrza przestaje działac 5 sek przed zakonczeniem animacji ;f Ci co grali dlugo wp beda wiedziec oco chodzi i czemu to przeszkadza ;x

xnzn.jpg

Opublikowano

Wiesz co mozesz zmienic, drop medali jeszcze w tej konserwacji. Bo to wyglada tak jakbys postawil na zarobek z IS na koniach i wierzchowcach, bo nie da sie zrobic w sumie militara, a wierzchowcow dropnac ani zdobyc w grze tez sie nie da. Jezeli te medale w ogole leca to 1 na 10 godzin dropienia non stop.

Opublikowano

Chodzilo mi o to specjalne wierzchowce, te na 5 min to wiem. Co do medali po konserwacji wejde i zobacze czy cos to dale w ogole.

//EDIT

Co do specjalnych wierzchowcow i dobrze ze nie dropia, ale jakby byly nagroda w OX (a np. OX 2x w tygodniu) bylby napewno ciekawie.

//EDIT2

Wydaje mi się że małpy są zbugowane ponieważ medale nie leca dalej, a z nich nie leci nawet 1 yang ani 1 expa, wiec wydaje mi sie ze te malpy sa kompletnie zbugowane, dlatego te medale nie leca w ogole.

Opublikowano

Paciula, jeszcze masz czelnosc wypowiadać się na temat serwera grając na cheatach:

- biles metka 90lv bez machania z konia, jak podszedłem to zacząłeś machać

- po ubiciu metka drop nagle znikł, wiec masz dh, wypadło ponad 5 itemow, nie zdążył byś zebrać w 1s all, ją też metka bilem od połowy, na 100% jakiś item mi dropl, ale na dh zabrałeś all (miałeś pt a w pt działa dh)

@top

Zostaną usunięte ulepszać z itemow 61+ na +5-6?

Opublikowano

Lether po pierwsze biliśmy metka z TheLegend i on się przyznał, że wszystko zabrał bo niby jego... Ja też z metka nic nie dostałem ...

Opublikowano

Dobry serwer, naprawdę fajnie się gra. Zauważyłem, że pada wiele propozycji od graczy.. proszę jednak administrację o niespełnianie wszystkiego, czego gracze sobie zażyczą, bo serwer pójdzie w kierunku 4Fun, a takich jest od groma.

Opublikowano

Ja no,nie za bardzo lubie starego dobrego metka ;)Wole takie coś;

max lv:250

full eq epic

Stal-Szafir-Szmaragd-Hwang-Epic Hwang-Zbroja heraklesa.

itd

A więc pozdrawiam i życze sukcesów na serwie dla wszystkich graczy.

Prezentacja:9/10=Super

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]

Opublikowano

Tak! Najlepiej gdyby wsadzili zwoje i rady do handlarki, żeby nie trzeba było metków bić nie?.... Już mnie rozpierdala to narzekanie Wasze ciągłe. Metków za przeproszeniem jest od chuja więc nie pierdolcie, że trudno te itemy zdobyć.

@iles tam up - narzekasz na ksucie? buahahaha!!! To jest metin, pokaż mi 1 serwer gdzie nie występuje ksucie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...