Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Airo [PL][Dedyk]

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zajebiście wszystkie misje cofnięte, biolog w dupe misja u mnicha w dupe, mam teraz to robic na nowo??? mam robic 10 dropow zeby wydropic sobie ks klatw albo zeby? to jest przegiecie paly u mnicha mialem oddanych 20 kamieni wodnych a teraz co? znowu 4 dni oddawania ? chyba poraz szukac innego serwera ;/

Opublikowano

Co prawda misje cofnięte, ale podam kilka plusów:

• zrobienie dropka i wydropienie wszystkiego z rękawicą złodzieja od zębów orka po matowe lody zajęło mi godzinę
  • biolog jest co 1s, można go zrobić mając wszystkie przedmioty w godzinę lub szybciej
  • za misje na wyższe lvle dostajemy dużo expa, więc minimum 1lvl na 90+ powinien nam wpaść

Skąd wynalazłeś 10 dropów? Mi wystarczył jeden...

Opublikowano

Gram na launcherze,którego wkleiłem do Clienta metin2 najnowszego i mam problem z szeptem.

Po chęci napisania albo odebrania wiadomości wyłącza mi się metin.

Co na to poradzicie?

egq3SFm.png

Opublikowano

@UP

#Łatka na szept,dla osób którym nie działa na launcherze tongue.gif

Link

http://www.speedyshare.com/files/30646800/szept.rar

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e254f54c3f6f54ceb4629fd51e79b7f62d0a74ef776c87af2b7792cb5471a4ca-1318035295

Opublikowano

Dokladnie tak...w ciagu ost 2 dni zwiedzilam kilka serwerow,co jeden to gorszy,bo nawet jesli byl wzgledny to misje byly zbugowane(niewykonalne) lub zapominali o szamanach dajac im 2 wachlarze max lacznie z wachlarzem zbawienia,na Airo przemyslane sa opcje dla kazdej klasy i predko mysle podobnego serwera nie bedzie,moze w wakacje,ale do nich daleko ...

48774478.jpg

Uczeń
Opublikowano

jesli jestes nie w temacie to sie nie wypowiadaj:D

Dobra Quori wypowiadaj sie bo siedziesz w temacie juz z 30 min, a wystarczy ze napiszesz koniec lub sa fundusze i gramy:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja osobiście z serwera jestem bardzo zadowolony , dlaczego bo:

1. kilka nowych broni i rzeczy ale nie jakiś badziewi nieprzemyślanych tylko dla każdej klasy coś fajnego i fajnie prezentującego się

2. misje z sensem

3. drop i exp dobrze ustawione do tego ulepszacze są ale dopiero na wyższym lvl'u

4. liczba graczy w sam raz

Polecam serwer w 100% i zapraszam OGARNIĘTE osoby.

Pozdrawiam

Shimazu

ps. serwer w 100% on ! tylko się logować i grać !

Opublikowano

Już się tak nie zachwycajcie tym serwer , nie powiem serwer jest dobry , jednak grałem na dużo lepszych , btw mógłby jakiś GM zawitać na serwer o ile jest bo tylko raz na jakiś czas HA coś napisze ... a to duży minus ....

oficjalnelogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...