Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Airo [PL][Dedyk]

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM SERWERSA!

Quori to złodziej!! Piszę że mne w logach nie ma a ładowąłem SM to jest noob !!!!!!!!

NIE KORZYSTAC Z ISU I TAM NAJLEPIEJ NIE GRAĆ!

Opublikowano

Ogólnie server jest okej ale przedewszystkim bledem jest to ze zwoje egzo i rady pustelnika leca tylko z metinow , na dodatek nie z kazdego.Czyli reasumujac wynika z tego ze trzeba nie potrzebnie czas tracic na szukanie metinow i bicia ich zeby wylecialo kilka zwojow-,- Wedlug mnie jest to nie dorzeczne ,tymbardziej jak w opisie servera pisze , ze jest to server medium a wiec jasno wynika z tego ze owe zwoje i rady powinny byc w sklepie.Natomiast ciekawa rzecza jest np Misja u Beak , to taki mini biolog ktory dodaje nam rozne bony na stale za oddanie jakis itemow , rowniez ciekawa sprawa jest to ze nie ma fmsow i ribow w sklepach a takze poty nie u handlarki a u pijaka;] Jest to moja obiektywna ocena server na 10 daje za ten server 8/10 , jezeli ktos lubi ubijac metki to ten server jest dla niego stworzony .Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sciagam clienta i sprawdzam ;p

Quroi, 2 wskazówki:

- zrób wiekszy resp metinow , lub big mape z metinami (odpowiednio ją robioć nie beda grali na niej w kamermod z drophack, takze tą opcje bardziej polecam)

ja chciałem pograć archerem, ale niestety jak takie zapotrzebowanie metkow jest to mi sie nie widzi szukac metkow, a zanim zdąże ubić to jakis neos podleci i mi go rozwali

- ustaw drop tych szkat tez z moobów, nie iwme czemu nastawiłeś sie tylko na metiny skoro nie wszystkie postacie są dobre na nie

Jeśli w shinsoo bedzie w miescie stało z 30 osób na jakimś ch to być moze zostane

PS podrawiam tych co się jarają "300+ osobami online po starcie", ludzie teraz jest weekend, wiekszosc ma wolne to grają, poczekajcie na dni powszednie, ludzie bedą wracać ze szkoły/pracy po 15 lub dłużej to bedzie ledwo 100 osób online,

PS2 najlepiej jakby było dodane informacje o postaci na stronie www, ilosc granych minut, ilosc zabitych moobow/graczy, ilosc wygranych pvp itp

Quori zrób coś fajnego ;p bo to co teraz jest to na wiekszosci serwerach

Opublikowano

Moim zdaniem tak jak jest obecnie jest idealnie.

Ciekawe co bedzie po tej konserwie ^^.

kd od +3 ? Hm... mam nadzieje ze wtedy +5 nie bąda smieciem.

zapraszam do gry ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...