Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Airo [PL][Dedyk]

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Quori

jeśli nie wiesz jak ominąć/zmniejszyć wykrywacz metinow to pozdro ;x

pomyśl na jakiej zasadzie to działa a być może zrozumiesz co trzeba zrobić

wątpie ze coś da ss, a jak nagram filmik to mam pokaz slajdów na moim kompie,

jak bym miał możliwośc nagrywania dobrego to klika osób by poleciało

a takie zdanie o Tobie mam, że nic nie robisz, to jak pisałem Ci o jednym cheaterze to nawet nie odpisałeś "sprawdze go" itp tylko cisza

mow ze cie nie było, ale skoro Cie nie ma to po co zostawiasz postać w grze

@top

wróce na serwer jak przybedzie troche graczy, tak aby z 5-10 sklepikow w shinsoo siedizało

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde, naprawdę coś zróbcie z tymi kd, nie dość że mało dropi kd woja i defa to do tego masakrycznie pali, i się odechciewa grać :<

A takto server idealny gdyby nie te kd :<, no i fajnie jak by lecialy ze szkat kamyki duchowe.

Opublikowano

mogłeś przynajmniej zrobić zeby itemy dla biologa 30lv-60lv (chyba od 70lv są konarki), wpadały odrazu do eq i dropily z każdego

niby dla czego na te mniejsze lev trzeba dropic godzinami itemy, a na wyzsze lev odrazu leci :/

moim zdaniem ten server jest do luftu już i żadne zmiany nie pomogą,

zapewne wkońcu go wyłączysz i będziesz cudował kolejną edycje ^^

Opublikowano

Kiedy zwiększysz to wszystko co pisałeś, czyli resp metinów w red i atla, drop pamiatek + itp? Bo narazie piszesz a nie robisz...

Opublikowano

ale zrozumcie, skoro daje misje biologa na poszczególne lev to każdy chce je szybko skonczyc, a nie na 70lv dopiero zaczyna się ks klatw,

i nie chce robic dropka i bawic sie w oddawanie expa zeby nie nabic wyzszego lv niz wymagany do dropu (dlatego 90% graczy gra na modzie z expdonatorem i tworzeniem gildi na 1lv)

+ to jedna misja nie blokuje nastepnych

a co do metinow, to na pustyni chyba jest zwiekszony resp, bo czesto widziałem metka jak dropilem zwoje

tylko kd duchowe lepiej było dodać do tych szkat blasku, bo skoro to medium jest to po 3-5 dniach powinienem miec prawie all skille P, a nie bede yarzwa nocz yebz syukac metkow 85*, jak nie jest 100% szans ze wejdzie

medium z przewagą na hard

Opublikowano

@up

Tym komentarzem pokazałeś jaki jesteś głupi 0_o , przeczytaj co napisałem a później odpisz , w dupie mam to czy tam gra 100 osób czy też 1 , chodzi mi o to że gdy kilka osób rozpierdziela ciągle metiny z których wypadają KD czy też bossy to jak mają to zrobić inni .... a tam btw. to nie zazdrość do mnie przemawia tylko myślę że ten gracz ma tak zjebaną głowę czy tam wielu jak to uważasz żeby spędzać tyle czasu ... a po 2 jaka to zabawa napierdalać całymi dniami .. pewnie dla Ciebie tak.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

W środę będzie konserwacja i podczas niej będzie dograny większy resp metków w Grocie v1 i v2 o 2-3 metki oraz w Lesie i Red Lesie o 4-5 metków. Drop kamyków zostanie dodany do metków 75 i 80 a do metków 45-65 zostanie dodany drop Torby szczęścia(szansa na drop 2-5%) z której będzie można dropnąć kamyk duchowy

Opublikowano

zeby ogon weza+ I PAMIATKE demona + wydropic trzeba miec zyciowego farta , dodam ze swoim dropem ubilem z 70 metinow cienia w tym mnostwo wezowych efekt? kilka ogonow weza bez+ juz nie wspomijajac o dropie matowych lodow do biologa na 70 lvl , moze po 4 h wyleci jeden matowy ... TO jest chore wedlug mnie , juz na plu lepiej mi lecialy matowe i ogony weza+ niz tu.Nawet nie chce sie dropic bo chyba nie na tym server polega??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Człowieku, 24/7 żeby ubic bossa czy tam metka?

Wystarczy znac czas respu i nie wiem, zobaczyc na zegarek i ustalic kiedy będzie następny resp.

Atlantis. Na każdym serwerze grało na ICH koncie KILKA osób, także co to za problem.

Jest TOP1?

Co z tego, widac że co nie którzy lecą tutaj tylko i wyłącznie na top'kę bo myślą, że to im przyniesie jakąś sławę?

Ludzie, grajcie dla przyjemności a nie dla rankingu, bo co to za frajda.

Najwidoczniej nie którym już topka do głowy się wbiła głębiej niż sama przyjemnośc z gry.

Jest bardzo dużo sposobów na kamienie duchowe, kd, zwoje itd. wystarczy ruszyc głową : x.

BRAWO, to właśnie starałem się przekazać panu "wtf?", który płacze bo Atlantis metki ubija - buahahaahah!

Opublikowano

Polecam serwer, nie nudzi się, jest z dnia na dzień ulepszany. Nie którzy mówią że serwer padnie bo nie będzie komu grać, sami grajcie, a gracze sami będą przybywać.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

Wbijam!!

Szukam Ludzi gdzie mógłbym gdzieś wstąpić do gildi czy cuś ;> Pozdrawiam jbc.Nick w grze ZabeKing jinno. Pozdro

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

A Wy nic tylko narzekacie...nie trzeba "no lajfic" by wbic skill na P! Wybieram sie na kilka metkow do red lasu lub z gildia do groty i jakos mam 3 skille na P juz i kolejny niebawem,w red lesie radze sobie "marna" hellerka i jakos da rade? no da,jesli sie tylko chce! najlepiej to niech zrobi NPC co daje all skille na P,expa jak na 4 fun'ach i wtedy bedzie wam pasowalo?

A skoro jest taaaaaka tragedia to zrobcie swojego serwa , moze bedzie idealny!

Co do wh i tych innych dziadostw tez mozna troszke ich "podkablowac" i juz byloby tego mniej,a nie,kazdy patrzy ale gowno robi...! (prawie kazdy)

48774478.jpg

Opublikowano

Lether...a co ja jestem by cie sponsorowac? Zanim cos napiszesz to pomysl i to niejednokrotnie...

Zrobi konserwacje jak bedzie mial czas,zapowiedzial na polnoc to tak tez zrobi , nie kiedy tobie sie podoba oO tobie pasuje o 16 innemu o 8 rano , pewnie niech sie dostosuje do zachcianek kazdej osoby to wcale nie zrobi bo innemu nie bedzie pasowalo wtedy,gdy pasuje tobie lub innemu marudzie :/ Brak slow do takich ...

48774478.jpg

Opublikowano

Teraz taka kurwica mnie wzięła że huj , bije sobie metka (sura Bm ) zostało 3/4 metka wpada Ci jakaś lama (body) ubije Ci metka i mam huja z dropu ... to ja się pytam jak ja kurwa mam wbić te skile na P ??? ... Tak samo wartość ataku jest 150 a niema nic dla BMa ... powinno być także np 50 ataku magicznego . Dziwne to jest trochę . Wejdę jak zmienicie coś z tymi kamykami duchowymi ...

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

No ,wiec tak - gdy wypakowuje clienta to wyskakuje mi takie coś : beztytuupmu.png

Dalej pisze ''Plik został uszkodzony''

Dodajcie autopatchera albo niech mi ktoś wrzuci te pliki na jakiś hosting. Nagroda + / - Dzięki.

Opublikowano

No ,wiec tak - gdy wypakowuje clienta to wyskakuje mi takie coś : beztytuupmu.png

Dalej pisze ''Plik został uszkodzony''

Dodajcie autopatchera albo niech mi ktoś wrzuci te pliki na jakiś hosting. Nagroda + / - Dzięki.

Sorry ,że dodaje to 2 raz,ale może ktoś nie zajrzeć na poprzednią stronę ; x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...