Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Airo [PL][Dedyk]

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie usunełem kodu! Poprostu pisałem normalnie z ekranu telefonu więc z jakiej dupy mam go wytrzaskać? Masz mi oddac to lub będzie źle!

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Saber1 rozkazów nie wykonuję to po pierwsze. Po drugie nie będę się powtarzał wystarczą logi w których widzę wszystko co się dzieje w is.

Opublikowano

IceShiva problem w tym że logi są zapisywane z dokładnością co do sekundy a Saber1 pisząc swojego posta napisał w nim że kupił pieczęć i zdążył wbić na serwa czyli logi na 100% powinny się zapisać.

Nie że jestem jakieś dziecko IS, ale inni korzystają to ja też Więc tak wchodzę przed ddosem na strone bo nie wiedziałem kupuje airki, kupuje pieczęć takiego lwa i wchodzę do gry i go mam, po ddosie wchodzimy i go nie mam!!!!

A QUORI MOWI ZE MNIE NIE MA W BAZIE JAKIEŚ TAM

i tu jest ten problem logi się nie cofają po kupnie itemka tylko zostają..

@up ku u są instruktorów

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na server!! Server godny uwagi!

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Stare i nudne czasy Metin2... Cóż mogę powiedzieć na temat serwera... Przy mojej prędkości internetu- szkoda czasu na ściąganie clienta. Niestety moja ocena jest negatywna ze względu na nikomy drop broni od 30 lv oraz resp poszczególnych Metinów na mapach... Zero rozrywek z czego 3 osoby w mieście i niestety nie ma z kim poexpić itp... Serwera nie polecam, aczkolwiek dla tych którzy lubią zmagać się z wyzwaniami oraz grą "singleplayer" że tak to powiem ponieważ rzeczywiście nie ma z kim grać. Pozdrawiam.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

No nareszcie server jakiego szukałem (bez udziwnień) po 2 nowe zroje i bronie super nie lubie jak jest nawalone chińskiego złomu 10 możliwości ulepszanie 1 broni mam nadzieje tylko ze nie będzie tez 6i7

Opublikowano

Zapraszam jak najwiecej osob na server!!! Polecam!

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano
moze serwer nie trudny, ale drop rzeczy dla biologa jest bardzo marny, oddawanie przedmiotow jest ok ale przyjmowanie przez biologa to ile %? 5? mi osobiscie nie przyjal 3 pod rzad rzeczy, gadalem z ludzmi na ts u nich jest to samo, tylko nie liczni oddali moze 2 rzeczy.

Lewanek zwykły pech z przyjęciem ;s ale ok po 15 zwiększę szanse na przyjęcie.

Opublikowano

Wbijam bo widze hardzik ale mam pare pytan ;d

1. Czy dt jest w pelni odbugowane i czy oplaca sie chodzic wogole do dt?

2. Misje sie oplaca?

3. Duzo osob gra ? zebym mogl np kupic cos od kogos , selnac itp

4. Czy lanchera wklejam do PLa i moge grac??? bo clienta potem pobiore gdyż mój internet nie pozwala sciągnąc od tak client ;d

Opublikowano
1. Czy dt jest w pelni odbugowane i czy oplaca sie chodzic wogole do dt? | tak jest dobugowane

2. Misje sie oplaca? | tak opłaca się robić chociaż by ze względu na bony które można dostać

3. Duzo osob gra ? zebym mogl np kupic cos od kogos , selnac itp | wczoraj było ok. 300 osób dzisiaj od rana grało ok. 200 osób postaram się do poniedziałku zrobić licznik graczy online

4. Czy lanchera wklejam do PLa i moge grac??? bo clienta potem pobiore gdyż mój internet nie pozwala sciągnąc od tak client ;d | tak lauchera wrzuć do clienta PL z 2011 r. i powinno śmigać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...