Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weekend.... Weekend.... dajcie jakiegos roca do zabicia, bo nuda wieje.....

Ponawiam 3 raz pytanie:

Kiedy dodacie Ctf mial byc w tym tygodniu....

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wprowadzić update z jobem ? ten co jest na globalach z systemem craftu. Na serwerze i tak ownia thiefy, wiec myslal bym nad eventami by to zmienic.

Wazniejsze od jobow jest rozruszanie Fw !!! trąbie o tym juz od 1 fw na serwerze,bezskutecznie... Na ostatni FW nikt nie atakowal zadnej fortecy powod?

- nikt sie nie mogl sie ruszyc ze swoich fortec... (rozwiazanie: restartowac fortece)

- zly czas fw (proponuje niedziela o 20)

- zly czas zapisow na fortece 0:00-12;00 (proponuje cala sobote od 0:00 do 23;59)

Opublikowano

Co do eventow mozecie zrobic np. obrone karawany GM'a. I np. jezeli thiefowie przejma karawane dostaja nagrode a jezeli karawana dotrwa hunterzy dostaja nagrode.

Taki lekki pomysl, powiedzcie co o nim sadzicie.

Opublikowano

@up

To taki event jednorazowy nie może być do timetable (np. GM może nie mieć czasu wtedy :/ ), ale można by było go zrobić... Tyle tylko, że hunterów jest paru a thiefów cały serwer

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Post do GM'ow

Napisze tutaj co mnie naprawde denerwuje:

-Eventy - Unique, totalna lipa i nuda. Find GM naprawde lubie, powinniscie robic go czesciej, badz wymyslec cos rownie kreatywnego i ciekawego

-GM Online - Wiem, macie życie towarzyskie, ale Nefetis - jako młody czlowiek, nie powie, ze z tego pieniedzy niema. Ale jak w kazdej pracy, dostaniesz pieniadze jak cos zrobisz, bo nikt pieniedzy za darmo ci nieda, wiec zrob cos, albo dobierzcie nowych GM'ów, ktorzy MAJA czas, bo jezeli wy go nie macie, to po co sie w to bawicie?

-Avatary/DS w IM - Czy naprawde sie nieda ich poprostu dodac do IM?

-Roc Moutain - dorwać przy was Goat'a to jest doslownie porażka. Jezeli przy Roc Moutain jest duzo bugów, to je naprawcie. Ja naprawde wole nie pograc 1 dzien i miec wszystko cacy, niz mazac sie w przyslowiowym gównie.

-Silki - Albo zróbcie OD DAWNA planowany system dodawania silków, albo znaborujcie jakichs ludzi (zaufanych ludzi), ktorzy moga/beda to robic.

-GamePlay - z dnia na dzien doskwiera mi coraz wieksza nuda, to OD WAS zalezy, czy nadal bede sie nudzil, czy nie.

-Forum - Admin zostal okradziony z konta? Ile mozna robic nowe forum, co?

-Wasza stronka - Wszystko jest tam nie aktualne, chociazby dawalibyscie News'y co zmieniliscie/co poprawiliscie.

Koledzy GM'owie, to NIE JEST tylko moje zdanie, poprze mnie 100% graczy, zmiencie to, albo stracicie wielu graczy, w tym mnie, albo poprostu przestancie sie w to bawic, jezeli nie macie czasu/pomysłow na dalszy ciąg servera.

Opublikowano

-Eventami zajmuje się valenar NIE JA

-Przepraszam. Ja chyba jako jedyny najdłużej czasu spędzam przed tym serverem na serverze jestem minimum 1 raz dziennie.

-Przeciez to jest w IM...

-RM jest ciągle naprawiane.

-Co do silków nadal pracuje nad automatycznym systemem.

-Forum zajmuje się Kaprol niewiem co on tyle robi.

-Nie powiesz mi ze server sie NIE ROZWIJA . Bo codziennie próbuje/Myśle co dodać/zmienić aby było lepiej

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jutro wieczorem (czyli 20 - 21 te okolice zapewne) zrobimy event dla JOB:

Hunterzy i Thiefi zrobią party i zadaniem Hunterów będzie dotarcie z miasta A do miasta B z karawaną PRZY WSPARCIU GM (przewaga thiefów jest nie chcę strzelać, ale 4:1 coś w ten deseń...). Wygrana strona (Hunterzy jeśli dotrą - Thiefi jeśli ich zatrzymają) będzie uczestnikiem eventu specjalnego, który odbędzie się w innym terminie.

@proszę o poinformowanie się wzajemnie w guild / na skype itd.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

-Eventami zajmuje się valenar NIE JA

-Przepraszam. Ja chyba jako jedyny najdłużej czasu spędzam przed tym serverem na serverze jestem minimum 1 raz dziennie.

-Przeciez to jest w IM...

-RM jest ciągle naprawiane.

-Co do silków nadal pracuje nad automatycznym systemem.

-Forum zajmuje się Kaprol niewiem co on tyle robi.

-Nie powiesz mi ze server sie NIE ROZWIJA . Bo codziennie próbuje/Myśle co dodać/zmienić aby było lepiej

ad.1 Nie tylko valenar, takze Ivy i Daxer, pozatym nie mowie do ciebie, tylko do calego teamu. Poprostu wam oswiadczam, iz eventy unikatowe sa juz poprostu nudne na maxa!

ad.2 Co z tego, ze jestes na nim minimum raz dziennie, jak nawet nie powiesz, ze jestes, a non stop ciagle ktos szuka GM'a

ad.3 Nie chodzilo mi o akurat te avatary ktore sa w IM, tylko ktorych niema, DS "S" tez tam niema.

ad.4 Naprawiane? Jakim to cudem je naprawiasz bez jakichkolwiek restartow/prób naprawy?

ad.5 Silki - pracujecie ciagle nad kupa rzeczy, kazda porobiona w 50% i zadnej cos nie widac.

ad.6 Forum - moze czas wziac sprawy w swoje rece i je zrobic, a nie polegac na kolesiu, ktory jak widac ***** robi?

ad.7 Na mysleniu sie niestety konczy...

Opublikowano

@UP

1.Ivy nie jest już GM'em

2. Jestem w godzinach 22-24 20-22 najczęściej jeżeli ktoś pisze do mnie PM odpisuje.Albo ktoś widzę że pisze Globala

3.DS "S" Jest w IM . Do IM mamy zamiar za niedługo dodać dopiero nowe avki

4.Hmm? Mój komputer już nie chodzi? Wszystko moge sprawdzać u Siebie prywatnie.

5.Pracujemy nad kupą rzeczy? Pracujemy nad tym co najważeniejsze odkładamy te mniej ważne rzeczy.

6.Praca w zespole Polega na zaufaniu.

7. Skąd kolego możesz wiedzieć gdzie kończy się to co myśle? Jeżeli uważasz tak to nie graj najlepiej bo bez mojego myślenia nawet nie odpaliłbyś launchera. Dzięki temu myśleniu widzisz wiele rzeczy jak stackowanie czy za niedługo 12DGR nowy pet etc... Więc nie uważaj że na myśleniu sie kończy bo jesteś tylko Osobą która myśli że Opanować taki server to 5minutek. Wyskoczysz mi z nowym GM jak nie ogarniamy servera. Ale co pomoze nowy GM? Zrobi 1-2 eventy a pózniej sprzeda itemy na lewo? Gdzie znajde Polaka który Jest godny zaufania jest zaledwie kilku.

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

1.Ivy nie jest już GM'em

2. Jestem w godzinach 22-24 20-22 najczęściej jeżeli ktoś pisze do mnie PM odpisuje.Albo ktoś widzę że pisze Globala

3.DS "S" Jest w IM . Do IM mamy zamiar za niedługo dodać dopiero nowe avki

4.Hmm? Mój komputer już nie chodzi? Wszystko moge sprawdzać u Siebie prywatnie.

5.Pracujemy nad kupą rzeczy? Pracujemy nad tym co najważeniejsze odkładamy te mniej ważne rzeczy.

6.Praca w zespole Polega na zaufaniu.

7. Skąd kolego możesz wiedzieć gdzie kończy się to co myśle? Jeżeli uważasz tak to nie graj najlepiej bo bez mojego myślenia nawet nie odpaliłbyś launchera. Dzięki temu myśleniu widzisz wiele rzeczy jak stackowanie czy za niedługo 12DGR nowy pet etc... Więc nie uważaj że na myśleniu sie kończy bo jesteś tylko Osobą która myśli że Opanować taki server to 5minutek. Wyskoczysz mi z nowym GM jak nie ogarniamy servera. Ale co pomoze nowy GM? Zrobi 1-2 eventy a pózniej sprzeda itemy na lewo? Gdzie znajde Polaka który Jest godny zaufania jest zaledwie kilku.

ad.2 Ale to nie polega na tym, ze ja np. siedze przed kompem i co 5 minut wbijam "$Nefetis siema", wolalbym gdyby wyskoczyl komunikat "Siema, tu Nefetis, pisac na PM" wiem, ze takie cos pewnie jest trudno ogarnac, ale jakby bylo ze trzech GM'ow na servie to by bylo o wiele łatwiej

ad.3 Bardzo sie ciesze.

ad.4 Chetnie by kazdy uslyszal jakie to sa postepy i czy w ogole jakies są, informacji nigdy nie za mało.

ad.5 A jakież to sa te najwazniejsze rzeczy? Chetnie poczytam.

ad.6 Zgadzam sie, ale to nie ty niemasz gdzie pisac, tylko my - gracze.

ad.7 Nie no, ja mam do ciebie ogromny szacunek, jak na 15 latka, to jestes kumaty w tym co robisz. Nie mialem zamiaru ciebie urazic, ale ciagle sluchac z waszej strony "wkrotce, nie dlugo, za chwile, niebawem", jezeli to ma sie stac w jakiejs tam przyszlosci, to najlepiej gdybysmy slyszeli terminy eventow, inspekcji. Chetnie bym odpalil lifesro.aq.pl i zobaczyl w Newsach "Dzisiaj Nefetis planuje bla bla bla. Inspekcja bedzie trwała od bla do bla", juz rozumiesz o co mi tak naprawde chodzi?

Opublikowano

2. Tak oczywiście będę pisał Siemanko tutaj Nefetis . Żartujesz sobie?. Zawsze kiedy wchodzę (60%) wysyłam Globala że w razie problemów PM ME.

4. Możliwe że po Big update który będzie z piątku na sobote będzie dodany RM.

5. Zautomatyzowany system silków,Naprawienie RM. Poprawienie 12DGR.

7. Rozumiem o co Ci chodzi. Za niedługo powinna pojawić się nowa strona i tam już będzie wszystko na bieżąco;]

ps. 16.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Nie jesteśmy maszynami tylko ludźmi może np. będzie musiał iść do szpitala ? Może pojechać do sklepu ? Wtedy 12DG będzie w niedzielę a nie sobotę czy tam kiedykolwiek indziej... I co ? Beszty beszty beszty. Prawda jest taka, że lepiej nie obiecywać albo obiecać coś gorszego i dać niespodziankę niż rozczarowanie.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@UP

Nie zrozumiałeś valenara. Jemu chodziło o to że poprostu nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli a wy odrazu przyjmujęcie to bardzo negatywnie jak byśmy robili to na złość.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Dobra, ja sie juz wyżaliłem. Pomuc zawsze chcialem, jak valenar pewnie zauwazyl, wyslalem zgloszenie o supportera, mam nadzieje, ze cos pomoge.

Tak, pozatym to, czemu Ivy zostal wywalony z TEAM'u? I dlaczego nie dacie jakiejs szansu innemu graczowi? bo Ivy sie nie popisał ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...