Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko Ty jesteś unikalny ze swoim super duper cave'em idź ogarniaj swój serwer nie męcz nas tu swoją obecnością.

Heh Apocalypse przynajmniej ma cos czego nikt nigdy nie mial i nie bedzie mial a wy macie nudny noobski serwerek ktorego wlasciciel chodzi po nie swoich tematach nabija posty i mysli ze jest "KODEREM" hahaha xdd.

Smiech na sali , bede was meczyl moja obecnoscia - nie robie nic zlego : ))

teraz czesciej bede tu wchodzil i sie wypowiadal : D

32420042.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ShadowMoon jeżeli Ci serwer nie odpowiada to nie wchodź i nie komentuj tego serwera. Może jestes lekko zazdrosny o ich wkład pracy w ten serwer?

Opublikowano

A ja będę częściej przychodzić również, aby Ci wlepić warna.

Hah rzucasz sie bo oni ci pomogli zwykla korupcja , ten rafdzio tez powinien miec warna on zaczynal a kiedy wie ze jest przegrany cwaniakuje heh ^^

32420042.png

Opublikowano

On zaczął to Ty bądź mądrzejszy i skończ. Albo polecą kolejne warny za spam.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Tutek ma być po polsku i po angielsku w sumie dwa tutki. Może być forma filmiku może być forma tekstu ze screenshotami.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Każda wartościowa praca będzie nagradzana a konkurs raczej krótki (powiedzmy do końca tego tygodnia) więc zapraszam do udziału.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Mamy te avatary co są w IM + parę których nie ma (zostaną dodane) reszta nie jest w plikach musielibyśmy wprowadzać je osobno ale to przyyyyszłość

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Rzeczy nad którymi pracujemy obecnie to: Epin i automatyzacja najpierw sms-ów a potem może i paypal-a; godziny BA i CTF; dla nas (GM) usunięcie problemów z IP

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

My mamy z tych 32zł 12-13zł. Przy cenie 16zł mielibyśmy 6zł czyli 100 silków... Nie nasza wina lecz stawek jakie są za sms-y. Nie możemy dać taniej jest po prostu alternatywa dla przelewu i paypala zresztą najbardziej popularna ^^

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Plan na dziś

- Zautomatyzowany system kupna silków przez paypal ( Silki przez PP w 5 minut)

Jak możesz to odezwij się na PRIV.

Opublikowano

Ogłaszam rekrutację !

Do offline support na serwerze.

Wymagania:

- Dobra znajomość naszego serwera (głównie graczy na serwerze)

- Zaangażowanie w życie serwera

- Znajomość angielskiego i poprawnej polszczyzny

- Dość częste "bywanie" na serwerze

- Offline support (np. Gadu, MSN)

Zadania:

- Pomoc offline i online na serwerze

- Rozwiązywanie problemów graczy i doradzania im, przesyłanie emaili "gdzie pisać o..." itp.

- Promocja naszego serwera

Nagrody:

Na razie wymyśliłem rangę Support na serwerze. Oprócz tego pewnie jakieś silki czy coś by się wymyśliło (Ustalę z kim trzeba i jak dojdziemy do konsensusu to dam znać editem)

Gdzie piszemy podania ?

Tutaj na forum do mnie i tylko do mnie przez Prywatną wiadomość

Co powinno zawierać podanie ?

- Imię

- Doświadczenie w silkroad

- Ile czasu grasz na naszym serwerze

- Nick w grze

- Ile czasu byłbyś w stanie pomagać offline i online

- Ewentualnie określić zakres obowiązków (co mógłbyś/chciałbyś robić jeśli tego tu nie wymieniłem). Tylko proszę nie pisać GM ani Admin <- tych już mamy

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...